vukojebina wrote:
I jos jedna stvar, iako još nema zvanicnih podataka, pa tako ni dimenzija, samo da te napomenem da kao sto je bio slučaj sa s4 u odnosu na s3, ekran se je povecao, a dimenzije telefona ostale identicne, cak neznatno je s4 tanji nego s3. Tako da ne serindaj Allaha ti, nego nadji onu sliku sto je neki dan kruzila, i pogledaj kolko procenata je display kod kojeg telefona. Uporedi samo s4 i lg G2 i vidjeces da ima mjesta za prosirivanje odn povećavanje, sto ce vjerovatno bit slučaj sa s5. Dok na tvom kladicu haman malo preko 50% zauzima display...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Moram ovo citirati opet Vidim ostala ista velicina, osim bezela i display-a
Pa kad sam ja s tobom fino, ti meni papak, seljak, spominjanje clanova blize porodice itd itd. E ja prema tebi sad samo ko prema hajvanu i vidi kako si miran i fin..
I da, po cemu to bilo koji sony moze i prismrdit jednom note3.. ekranom mozda?
vukojebina wrote:Pa kad sam ja s tobom fino, ti meni papak, seljak, spominjanje clanova blize porodice itd itd. E ja prema tebi sad samo ko prema hajvanu i vidi kako si miran i fin..
Pa ja ako sam ti rekao da si papak, to je vjerovatno odgovor na tvoj post... a za punicu, prvi si je spomenuo...
vukojebina wrote:Jesi ti glup il ti noge smrde, pa procitaj citavu recenicu hajvanu, to je s4 u odnosu na s3... Posle sam napiso da ce tako "vjerovatno" bit i sa s5, nije ispalo tako, eto poveco se malo.. to je nista u odnosu na ostale failove koji se ticu s5-ce zbog kojih prvo ja, a vjerujem i dosta drugih ljudi nece ni pomislit na kupovinu istog...
vukojebina wrote:Pa kad sam ja s tobom fino, ti meni papak, seljak, spominjanje clanova blize porodice itd itd. E ja prema tebi sad samo ko prema hajvanu i vidi kako si miran i fin..
z1, note3 i g2 su medjusobna konkurencija...svaki ima prednosti i mane u odnosu na druga dva telefona...znaci ne "primsrdit", nego uzdrmat note3
Po kojim si to kriterijima svrstao z1, note3 i g2 u medjusobnu konkurenciju??
Note3 konkurencija samo moze bit htc one max, lumia 1510 i lg G pro 2...ove koje si ti naveo ni u kom slučaju. Na stranu sto ni ovi sto su mu prava konkurencija nemogu prismrdit..
vukojebina wrote:Po kojim si to kriterijima svrstao z1, note3 i g2 u medjusobnu konkurenciju??
Note3 konkurencija samo moze bit htc one max, lumia 1510 i lg G pro 2...ove koje si ti naveo ni u kom slučaju. Na stranu sto ni ovi sto su mu prava konkurencija nemogu prismrdit..
andr0id wrote:
Tu ce jos uskociti s5 galaxy.. koje mjesto, vidjet cemo.. ali note 3 svi hvale da je prejak prebrz..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
Imam ga od decembra i teško bih se sada navikao na nešto drugo. Imao sam par problemčića, ali je bilo do mene. Samo treba paziti kod kupovine jer nije svaki Note 3 isti. Quad-core 2.3 GHz Krait 400 (N9005, N9002)/ Quad-core 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 (N9000)