Android OS
#10151 Re: Android OS
Igra li ko Real Boxing da ga razbijem na multi 

#10152 Re: Android OS
A.dis, ne znam jbg..
Entropio, probaj factory reset uraditi u recovery modu. Ugasi tel pa cuvaj volume UP tipku Home i power. Valjda ti se tako ulazi u recovery, ili vidi na google kako. Pa u njemu to uradi, pise tamo factory reset..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Entropio, probaj factory reset uraditi u recovery modu. Ugasi tel pa cuvaj volume UP tipku Home i power. Valjda ti se tako ulazi u recovery, ili vidi na google kako. Pa u njemu to uradi, pise tamo factory reset..
#10153 Re: Android OS
Skino je krenem igrat dodjem do onog kad trebam ukucat user name ukucam I samo mi se ugasi igrica ne znam do cega je, unistal sam pa ponovo instal I opet isto sranje , I kad hocu da napravim user name samo mi se ugasiMaharadza wrote:
https://play.google.com/store/apps/deta ... adtrigger2
Znači VRH igra! Uz to još BESPLATNA!
PS. Ovi sa malo jačim uređajima (S3 pa nadalje) mogu instalirati "uber graphic mod" za još perverzniju grafiku! Javite mi se na pp koga zanima, imam linkove ali oprez - "ždere" bateriju!
-
#10154 Re: Android OS
A raja, može li se na Sony Expiria J instalirati neki od onih modova, na primjer Cyanogen. Bezveze mi ona njihova verzija Androida. Unaprijed zafaljivam visoko na odgovoru.
PS ako ne može, jeftino prodajem mobitel

- lemniskata
#10155 Re: Android OS
Ako ti je nov telefon mislim da time garanciju gubis. Jesi mislio sam da ga flashujes?glockov kolac wrote:A raja, može li se na Sony Expiria J instalirati neki od onih modova, na primjer Cyanogen. Bezveze mi ona njihova verzija Androida. Unaprijed zafaljivam visoko na odgovoru.
Sent from my LT26ii using Tapatalk
-
#10156 Re: Android OS
Ma jesam, mislio sam ga flesovati. Zena ga koristi i stalno kuka kako se ne moze navici, kako nema kontakata i sl. A Cyanogen sam koristio na Galaxy 1, bas mi je legao
- lemniskata
#10157 Re: Android OS
Ja sam ga koristila na prethodnom mobitelu. Umorilo me to što mi nije odmah sve radilo, nego je dio po dio nadogradjivan. Jednom kameru poprave pa muzika se pokvari i sve tako. Pogledaj na onom developers forumu jel ti update kompletan pa nece problema biti
a pitala sam hoces li sam raditi jer servisi ne stavljaju te slobodne verzije softvera.

-
#10158 Re: Android OS
Ok, hvala!lemniskata wrote:Ja sam ga koristila na prethodnom mobitelu. Umorilo me to što mi nije odmah sve radilo, nego je dio po dio nadogradjivan. Jednom kameru poprave pa muzika se pokvari i sve tako. Pogledaj na onom developers forumu jel ti update kompletan pa nece problema bitia pitala sam hoces li sam raditi jer servisi ne stavljaju te slobodne verzije softvera.
#10159 Re: Android OS
probao maloprije sony objektiv za mobitele q10
nesto najbolje sto su izumili zadnjih sigurno 5 godina
#10160 Re: Android OS
Ozbiljno? Kako se montira? Na kojem mobu si probao?respo wrote:probao maloprije sony objektiv za mobitele q10
#10161 Re: Android OS
ne moras nikako ni montirati jer ne mora biti na objektivu od mobitela
sliku dobijas bezicno na mobitel
a mozes i "montirati" samo razvuces ono i stavis mobitel kao u auto holder ( e jesam ga objasnio
al valjda kontas kako ide)
a probao ga na xzr
sliku dobijas bezicno na mobitel
a mozes i "montirati" samo razvuces ono i stavis mobitel kao u auto holder ( e jesam ga objasnio

a probao ga na xzr
#10162 Re: Android OS
Aaaa evo sad sam izguglao malo, fakat super izgleda!
#10163 Re: Android OS
ovaj slabiji model je 450 maraka dok je ovaj jaci 900
- lemniskata
#10164 Re: Android OS
Znaš li mi kakvo poredjenje tog objektiva i nekog jačeg aparata baciti?respo wrote:ovaj slabiji model je 450 maraka dok je ovaj jaci 900

#10165 Re: Android OS
pa recimo da su ovi objektivi kao klasicni kompaktni aparati tipa h i t serija u sony-ja i slicni
edit
jaci model kao h serija slabiji kao t
edit
jaci model kao h serija slabiji kao t
Last edited by respo on 29/10/2013 20:29, edited 1 time in total.
- lemniskata
#10166 Re: Android OS
Hvalarespo wrote:pa recimo da su ovi objektivi kao klasicni kompaktni aparati tipa h i t serija u sony-ja i slicni

-
#10167 Re: Android OS
For $10, Convert Your Smartphone into a Microscope with Photo and Video Capabilities

http://www.geekosystem.com/smartphone-m ... m=facebook

http://www.geekosystem.com/smartphone-m ... m=facebook
#10168 Re: Android OS
Tako je to uvijek.. stock je zakon + nova launcher i to je to. Kazu baterija duze traje na custom.. vala meni duze traje na stocku.. ugasio samsungove aplikacije koje dodju i to je to.. a custom je samo lijep jbg. Al eto nije sve u ljepotilemniskata wrote:Ja sam ga koristila na prethodnom mobitelu. Umorilo me to što mi nije odmah sve radilo, nego je dio po dio nadogradjivan. Jednom kameru poprave pa muzika se pokvari i sve tako. Pogledaj na onom developers forumu jel ti update kompletan pa nece problema bitia pitala sam hoces li sam raditi jer servisi ne stavljaju te slobodne verzije softvera.

- Pokerboy11
#10169 Re: Android OS
ima li kakva aplikacija da kad zaustavim programe da se opet ne pale :s
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- lemniskata
#10170 Re: Android OS
Advanced task killer. Oznacis aplikacije koje neces da ti gasi i to je to.Pokerboy11 wrote:ima li kakva aplikacija da kad zaustavim programe da se opet ne pale :s
#10171 Re: Android OS
Moze li neka dobra dusa poslati na PP linkove i tutorial kako onstalitati IGO navigaciju za android?
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed

#10172 Re: Android OS
Nisi dobro shvatio. On hoce da ih ugasi i da se ne aktiviraju ponovo. Ja koristim Greenifylemniskata wrote:Advanced task killer. Oznacis aplikacije koje neces da ti gasi i to je to.Pokerboy11 wrote:ima li kakva aplikacija da kad zaustavim programe da se opet ne pale :s
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
#10173 Re: Android OS
Opet?HomeArt wrote:Moze li neka dobra dusa poslati na PP linkove i tutorial kako onstalitati IGO navigaciju za android?
Hvala unaprijed
- lemniskata
#10174 Re: Android OS
Shvatilamumi80 wrote:Nisi dobro shvatio. On hoce da ih ugasi i da se ne aktiviraju ponovo. Ja koristim Greenifylemniskata wrote:Advanced task killer. Oznacis aplikacije koje neces da ti gasi i to je to.Pokerboy11 wrote:ima li kakva aplikacija da kad zaustavim programe da se opet ne pale :s

#10175 Re: Android OS
Ispricavam se lepo stovana gospodicnalemniskata wrote:Shvatilamumi80 wrote:Nisi dobro shvatio. On hoce da ih ugasi i da se ne aktiviraju ponovo. Ja koristim Greenifylemniskata wrote: Advanced task killer. Oznacis aplikacije koje neces da ti gasi i to je to.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2to sam prije koristila i koliko se sjecam postojala je opcija da se aplikacije ne mogu same pokretati poslije gasenja. Mozda su promijenili nesto sad