Telemach - ALL ABOUT

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderators: Bobi, Benq

User avatar
Reglan
Posts: 4483
Joined: 04/01/2010 13:51
Location: bordo-bijeli

#4751 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by Reglan » 16/02/2012 18:01

Ne mogu da se registrujem.Kazu nisam na adresi koju pokriva Telemach. :x :x :skoljka:


DON_eARL
Posts: 3364
Joined: 31/10/2010 22:26

#4752 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by DON_eARL » 16/02/2012 18:04

arshavin wrote:Ne mogu da se registrujem.Kazu nisam na adresi koju pokriva Telemach. :x :x :skoljka:
Pokušaj se ponovo registrovati samo, i meni je bilo tako prvi put. :D

User avatar
Radar71
Posts: 6607
Joined: 21/07/2010 15:43

#4753 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by Radar71 » 16/02/2012 18:11

ne vidim svrhu ove d3go usluge ako se samo moze koristiti na telemach internetu

User avatar
alica.k
Posts: 8484
Joined: 09/05/2007 17:20
Location: Calexico :D

#4754 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by alica.k » 16/02/2012 18:17

Radar71 wrote:ne vidim svrhu ove d3go usluge ako se samo moze koristiti na telemach internetu
fakat, bezveze. i jos da im se placa za to..pa imam tv ako ga hocu gledat...

casanova123
Posts: 1493
Joined: 04/04/2011 22:16

#4755 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by casanova123 » 16/02/2012 18:37

e raja... jel valja ovaj telemach internet i kakva je konekcija. jel mi se isplati uzimati vece brzine? od 12-16Mb.. i jel vam prkida net ikako? jel se moze spojiti ono sa routerom pa da radi kasnije kao wireless?

Propolis89
Posts: 67
Joined: 10/09/2011 18:07

#4756 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by Propolis89 » 16/02/2012 19:12

pozz svima :)

ja sam danas aktivirao ovu uslugu "D3 GO" i instalirao sam onaj program sto treba, medjutim kada kliknem da mi se ucita neki kanal, izadje mi na kraju "Doslo je do greske, kod = 8 "No Data" :(

Jel ima jos neko ovaj problem? :?

DON_eARL
Posts: 3364
Joined: 31/10/2010 22:26

#4757 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by DON_eARL » 16/02/2012 19:34

Propolis89 wrote:pozz svima :)

ja sam danas aktivirao ovu uslugu "D3 GO" i instalirao sam onaj program sto treba, medjutim kada kliknem da mi se ucita neki kanal, izadje mi na kraju "Doslo je do greske, kod = 8 "No Data" :(

Jel ima jos neko ovaj problem? :?
Jesam ja, piše u dnu upustva šta činiti. :D Meni je proradilo nakon što sam ugasio browser skroz i logovao se ponovo.
Ukoliko Vam se javlja greška 500 molimo Vas pokušajte da osvježite (kliknite F5) Vaš browser par puta ili ga ugasite i upalite. Sada možete bez problema gledati D3 GO.

User avatar
1pajdo
Posts: 752
Joined: 05/05/2010 02:55
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#4758 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by 1pajdo » 16/02/2012 20:06

basket_boy wrote:je li iko uspio isprobati d3go?
Fercera, uspio sam iz prvog pokušaja preko Chroma....


Samo mi nije jasno kako neki navode da se može koristiti samo na telemach internetu, mislim da bi trebalo moći preko bilo kojeg providera sa wifi, da to nema neke veze? :-)

User avatar
Reglan
Posts: 4483
Joined: 04/01/2010 13:51
Location: bordo-bijeli

#4759 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by Reglan » 16/02/2012 20:08

Image

:roll: :roll: :roll:

Propolis89
Posts: 67
Joined: 10/09/2011 18:07

#4760 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by Propolis89 » 16/02/2012 20:38

meni i dalje ovo izlazi "Doslo je do greske, kod = 8 "No Data"

sve sam dobro instalirao...kliknem na neki kanal i vrte se neke tri kuglice...jel tako? :D

basket_boy
Posts: 56
Joined: 09/01/2010 14:56

#4761 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by basket_boy » 16/02/2012 21:11

casanova123 wrote:e raja... jel valja ovaj telemach internet i kakva je konekcija. jel mi se isplati uzimati vece brzine? od 12-16Mb.. i jel vam prkida net ikako? jel se moze spojiti ono sa routerom pa da radi kasnije kao wireless?
Ja sam prije mjesec dana presao na telemach, paket 6mb/s 22 KM, i nisam zazalio ni sekunde.

DON_eARL
Posts: 3364
Joined: 31/10/2010 22:26

#4762 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by DON_eARL » 16/02/2012 21:51

arshavin wrote:Image

:roll: :roll: :roll:
:?

Čudno... Restart modema da pokupiš drugi IP? Ako ne prođe, zovi 756555 ili im postaj na forum...

StupskaBitanga
Posts: 15590
Joined: 20/12/2006 16:59

#4763 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga » 16/02/2012 23:09

ovaj d3go ćee biti 5KM mjesečno
Da to nije puno?
A može l ise otkazati kablovska
Ne može jel de

User avatar
1pajdo
Posts: 752
Joined: 05/05/2010 02:55
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#4764 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by 1pajdo » 17/02/2012 02:31

Ima li itko tko je koristio HT fiksni telefon i prešao na Telemach da mi odgovori kakav je telefon što poklanjaju, jesu li računi viši ili niži sad kod Telemacha, općenito koliko se isplati prebacivati..

gidra
Posts: 2927
Joined: 17/11/2011 16:11
Location: Sarajevo

#4765 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by gidra » 17/02/2012 13:54

Jel iko od forumaša skontao ovaj problem oko prijave za ovaj D3GO? Ev' vec 24 sata od kada sam se registrovao izbacuje da je pogresan mail i password, a probao sam u svim browserima da se logujem, nece pa nece.

shape of despair
Posts: 1561
Joined: 09/04/2008 18:41

#4766 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by shape of despair » 17/02/2012 13:57

Ako se sada prijavim za ovu uslugu mogu li je koristiti samo u promotivnom periodu a kasnije odustati od iste,čisto da iskoristim besplatni period

gidra
Posts: 2927
Joined: 17/11/2011 16:11
Location: Sarajevo

#4767 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by gidra » 17/02/2012 14:16

shape of despair wrote:Ako se sada prijavim za ovu uslugu mogu li je koristiti samo u promotivnom periodu a kasnije odustati od iste,čisto da iskoristim besplatni period
možeš.

basket_boy
Posts: 56
Joined: 09/01/2010 14:56

#4768 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by basket_boy » 17/02/2012 15:58

gidra wrote:
shape of despair wrote:Ako se sada prijavim za ovu uslugu mogu li je koristiti samo u promotivnom periodu a kasnije odustati od iste,čisto da iskoristim besplatni period
možeš.
jel 100 posto sigurno ?

User avatar
banovan
Posts: 739
Joined: 30/03/2009 20:51
Location: Total chaos - south of heaven

#4769 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by banovan » 17/02/2012 16:26

sada imam kuci obicnu kablovsku,i internet.Gledam ovu akciju,al nisam skontao koliko ce me kostati da uvedem super mix paket neki obicni,uglavnom da imam digitalnu,telefon,i internet? usput kakva je ova telefonija,jel se isplati preci sa BHT?

User avatar
Ady88
Posts: 1094
Joined: 08/02/2009 07:50
Location: Nikad saznat' nećemo

#4770 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by Ady88 » 17/02/2012 17:21

gidra wrote:Jel iko od forumaša skontao ovaj problem oko prijave za ovaj D3GO? Ev' vec 24 sata od kada sam se registrovao izbacuje da je pogresan mail i password, a probao sam u svim browserima da se logujem, nece pa nece.
Meni je isto to bio proble, odes opet na registraciju i sve ponovis kao u prvi put, doci ce ti mail da si vec aktiviran ali nakon njega dolazi drugi i pise da si aktiviran. Meni je tako proradilo, evo na telefonu sve extra radi, slika, zvuk extra, cak ima nekih programa koje neam na analognoj televiziji tipa happy :) itd.

User avatar
eyesburn
Posts: 1990
Joined: 05/08/2008 13:14
Location: ljeto u zlatnoj dolini

#4771 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by eyesburn » 17/02/2012 17:50

basket_boy wrote:
gidra wrote:
shape of despair wrote:Ako se sada prijavim za ovu uslugu mogu li je koristiti samo u promotivnom periodu a kasnije odustati od iste,čisto da iskoristim besplatni period
možeš.
jel 100 posto sigurno ?
200 posto :-D

gidra
Posts: 2927
Joined: 17/11/2011 16:11
Location: Sarajevo

#4772 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by gidra » 17/02/2012 18:07

Ady88 wrote:
gidra wrote:Jel iko od forumaša skontao ovaj problem oko prijave za ovaj D3GO? Ev' vec 24 sata od kada sam se registrovao izbacuje da je pogresan mail i password, a probao sam u svim browserima da se logujem, nece pa nece.
Meni je isto to bio proble, odes opet na registraciju i sve ponovis kao u prvi put, doci ce ti mail da si vec aktiviran ali nakon njega dolazi drugi i pise da si aktiviran. Meni je tako proradilo, evo na telefonu sve extra radi, slika, zvuk extra, cak ima nekih programa koje neam na analognoj televiziji tipa happy :) itd.
a ne znam, meni ev' nece ni sada. Poslao sam im mail, samo ne znam jos da li je ova usluga pustena nama MMDS internet i tv korisnicima, mozda je to problem. Ali kad su oni u pitanju ne bi me cudilo da nisu.

StupskaBitanga
Posts: 15590
Joined: 20/12/2006 16:59

#4773 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by StupskaBitanga » 17/02/2012 20:24

koristi li ko ovaj Supermix 28+15=43KM?
Kakva je telefonija
Kako se telefon dobije
Da l ije dobro preći sa BH Telecoma kod njih
Hvala

basket_boy
Posts: 56
Joined: 09/01/2010 14:56

#4774 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by basket_boy » 17/02/2012 20:55

uspio se registrovati iz prve za d3go, ne izgleda lose :thumbup:

thepatriot
Posts: 495
Joined: 31/01/2009 22:19

#4775 Re: Telemach - ALL ABOUT

Post by thepatriot » 17/02/2012 23:32

banovan wrote:sada imam kuci obicnu kablovsku,i internet.Gledam ovu akciju,al nisam skontao koliko ce me kostati da uvedem super mix paket neki obicni,uglavnom da imam digitalnu,telefon,i internet? usput kakva je ova telefonija,jel se isplati preci sa BHT?


isplati se,nemaš pretplate,43 KM ti dođe kablovska,digitala,internet i telefon. U toj cijeni imaš 300 min.razgovora prema Telemach mreži i 100 min.razgovora ka inostranstvu.

Locked