Za sada nije planiran besplatan webhosting za rezidencijalne korisnike.shiljak wrote:da li cemo dobiti neku vrstu besplatnog web hostinga. Znam da je bilo prije na global netu, ali ga ja nikad nisam dobio - a ni trazio
Telemach odgovara
#26 Re: Telemach odgovara
-
#27 Re: Telemach odgovara
potvrdio sam za onaj kontakt pa se nadam da ću uskoro dobiti taj 4mbs

#28 Re: Telemach odgovara
Samo jedno pitanje, da li ćemo ikako u testnom periodu imati mogućnost gledanja HD kanala?
Kod mene ima tona ali nema slike, ne kontam kako mislite da uzmemo nešto naslijepo
P.S. MORAM pohvaliti kvalitet slika, ovo je stvarno nešto što moje oči dosad nisu imale priliku iskusiti

Kod mene ima tona ali nema slike, ne kontam kako mislite da uzmemo nešto naslijepo

P.S. MORAM pohvaliti kvalitet slika, ovo je stvarno nešto što moje oči dosad nisu imale priliku iskusiti

#29 Re: Telemach odgovara
Zanima me pokrivate li podrucija koja pokriva HS kablovski operater? I ako ne, dali cete uskoro pokrivat?
-
#30 Re: Telemach odgovara
da i pitao sam da li digitalna ide preko postojecih kablova ili se treba platiti dodatni materijal?Telemach wrote:Uz ugovor na 12 mjeseci priključna taksa je besplatna, kao i mjesečni najam. Nakon priključenja Vas očekuje promotivni period korištenja. Po njegovom isteku ćete nam javiti za koje pakete ste se odlučili, pa će na dalje, mjesečna cijena ovisiti od toga. Kompletnu ponudu sa cjenovnikom možete pogledati na http://www.telemach.ba/D3+digitalna+tel ... nuda.shtml.bullmastiff wrote:koliko kosta uvodjenje digitalne ako sam vece korisnik bhcabelnetove analogne?
imam kablove..spliter za dvije televizije..
je li se digitalan uvodi preko postojecih kablova ili ?
potpisao sam ugovor na 12 mjeseci, prije dvije sedmice mislim..mada nisu jos dosli
Pretpostavljamo da ste potpisali prijavu, ali nam svakako na PP pošaljite Vaše podatke (tačnu adresu priključka, ime, prezime i kontakt telefon), provjerit ćemo.
Vaš Telemach
#31 Re: Telemach odgovara
Preko postojećih kablova.bullmastiff wrote:da i pitao sam da li digitalna ide preko postojecih kablova ili se treba platiti dodatni materijal?Telemach wrote:Uz ugovor na 12 mjeseci priključna taksa je besplatna, kao i mjesečni najam. Nakon priključenja Vas očekuje promotivni period korištenja. Po njegovom isteku ćete nam javiti za koje pakete ste se odlučili, pa će na dalje, mjesečna cijena ovisiti od toga. Kompletnu ponudu sa cjenovnikom možete pogledati na http://www.telemach.ba/D3+digitalna+tel ... nuda.shtml.bullmastiff wrote:koliko kosta uvodjenje digitalne ako sam vece korisnik bhcabelnetove analogne?
imam kablove..spliter za dvije televizije..
je li se digitalan uvodi preko postojecih kablova ili ?
potpisao sam ugovor na 12 mjeseci, prije dvije sedmice mislim..mada nisu jos dosli
Pretpostavljamo da ste potpisali prijavu, ali nam svakako na PP pošaljite Vaše podatke (tačnu adresu priključka, ime, prezime i kontakt telefon), provjerit ćemo.
Vaš Telemach
#32 Re: Telemach odgovara
Svaku lokaciju moramo odvojeno provjeriti, pa Vas molimo za više informacija.RAZIEL wrote:Zanima me pokrivate li podrucija koja pokriva HS kablovski operater? I ako ne, dali cete uskoro pokrivat?
#33 Re: Telemach odgovara
da li će Telemah uvoditi kablovsku u tibru u nedžaricima
#34 Re: Telemach odgovara
Ulica Fetaha Becirbegovica, Cengic vila.Telemach wrote:Svaku lokaciju moramo odvojeno provjeriti, pa Vas molimo za više informacija.RAZIEL wrote:Zanima me pokrivate li podrucija koja pokriva HS kablovski operater? I ako ne, dali cete uskoro pokrivat?
#35 Re: Telemach odgovara
Nakon isteka ovog akcijskog ugovora tj ovoga paketa 4 megabita koji kosta 22km mjesecno po akcijskoj cijeni dali nam ostaju ta 4 megabita za 22 km ili dobivamo 2 megabita za 22 km a 4 megabita ce kostati onda 35 km ili ce se produzivati ugovor za recimo jos 12 mjeseci pa ce nam ostati 4 mb za 22 km
i drugo pitanje planira li se uvodjenje bar jednog kanala arena sporta od postojeca 4 u analogni paket programa i da li je ovo konacna lista od 67 programa u osnovnom paketu ili ce te vremenom prosiriti listu za jos koji program.
hvala unaprijed na odgovoru
i drugo pitanje planira li se uvodjenje bar jednog kanala arena sporta od postojeca 4 u analogni paket programa i da li je ovo konacna lista od 67 programa u osnovnom paketu ili ce te vremenom prosiriti listu za jos koji program.

#36 Re: Telemach odgovara
Sve je ovo superiška što se piše ovdje.Pitanje je konkretno i jednostavno a kakvo je objašnjenje telemacha na sljedeće.
Zašto se smetnje ili kvar bilo koje vrste ili prekid interneta koji se desi u SUBOTU ne otklanjaju prije PONEDJELJKA.
To znaći da kada nekome pukne net u subotu ,može mahati ušima do ponedjeljka.Molim javni odgovor da svi vide.
Zašto se smetnje ili kvar bilo koje vrste ili prekid interneta koji se desi u SUBOTU ne otklanjaju prije PONEDJELJKA.
To znaći da kada nekome pukne net u subotu ,može mahati ušima do ponedjeljka.Molim javni odgovor da svi vide.
#37 Re: Telemach odgovara
Tokom naredne sedmice mozete ocekivati odgovor.RAZIEL wrote:Ulica Fetaha Becirbegovica, Cengic vila.Telemach wrote:Svaku lokaciju moramo odvojeno provjeriti, pa Vas molimo za više informacija.RAZIEL wrote:Zanima me pokrivate li podrucija koja pokriva HS kablovski operater? I ako ne, dali cete uskoro pokrivat?
-
#38 Re: Telemach odgovara
Zanima me zasto nema Al Jazeera English a ima recimo Al Jazeera Arabic, nista vas ne kosta.
Nema logike, vise ljudi razumije i prica engleski nego arapski.
p.s. HS ima English
Nema logike, vise ljudi razumije i prica engleski nego arapski.
p.s. HS ima English
#39 Re: Telemach odgovara
Pošaljite nam na PP Vaše podatke (tačnu adresu priključka, ime, prezime i kontakt telefon), naš predstavnik će Vas kontaktirati i dogovoriti potpisivanje ugovora.mahalik wrote:da li će Telemah uvoditi kablovsku u tibru u nedžaricima
#40 Re: Telemach odgovara
Hajte stručnjaci iz telemacha odgovorite na moje pređašnje pitanje,jer šutnja znaći bježanje od odgovora.
#41 Re: Telemach odgovara
Što se prvog dijela pitanja tiče, odgovor je da, ostaju Vam ukoliko se Vi ne odlučite za nešto drugo. Što se drugog dijela tiče, za sada nije planirano. Ukoliko bude promjena obavijestit ćemo sve korisnike blagovremeno.brazzo19 wrote:Nakon isteka ovog akcijskog ugovora tj ovoga paketa 4 megabita koji kosta 22km mjesecno po akcijskoj cijeni dali nam ostaju ta 4 megabita za 22 km ili dobivamo 2 megabita za 22 km a 4 megabita ce kostati onda 35 km ili ce se produzivati ugovor za recimo jos 12 mjeseci pa ce nam ostati 4 mb za 22 km
#42 Re: Telemach odgovara
Super znaci ko sada potpise ugovor od 4 megabita za 22km taj mu paket ostaje "zauvijek" jeli takoTelemach wrote:Što se prvog dijela pitanja tiče, odgovor je da, ostaju Vam ukoliko se Vi ne odlučite za nešto drugo. Što se drugog dijela tiče, za sada nije planirano. Ukoliko bude promjena obavijestit ćemo sve korisnike blagovremeno.brazzo19 wrote:Nakon isteka ovog akcijskog ugovora tj ovoga paketa 4 megabita koji kosta 22km mjesecno po akcijskoj cijeni dali nam ostaju ta 4 megabita za 22 km ili dobivamo 2 megabita za 22 km a 4 megabita ce kostati onda 35 km ili ce se produzivati ugovor za recimo jos 12 mjeseci pa ce nam ostati 4 mb za 22 km

Onda svima preporucujem da ujagme ovu povoljnost posto je ovaj paket za ovaj novac dzaba

#43 Re: Telemach odgovara
Svi dobise odgovor sem mene 

- zhera
- Location: Niodaklevichi b.b kod Cheljigovicha Cicin Han kafana kod 2 Winamp.a
#44 Re: Telemach odgovara
Prije svega pozdrav,Treba mi par informacija pa se nadam da ce te mi odgovoriti 
Elob mi je analogna kabloska,ali na gazdaricino ime, a ona nije trenutno tu u BIH?
E sad pitanje :=) Mogu li uzeti internet paket na svoje ime ili moram traziti neku punomoc od nje sto mi predstavlja veliki problem ili kako vec...sto da se radi...

Elob mi je analogna kabloska,ali na gazdaricino ime, a ona nije trenutno tu u BIH?
E sad pitanje :=) Mogu li uzeti internet paket na svoje ime ili moram traziti neku punomoc od nje sto mi predstavlja veliki problem ili kako vec...sto da se radi...
#45 Re: Telemach odgovara
Trudimo se da odgovorimo na pitanja onim redoslijedom kojim su postavljana. Što više informacija imamo, lakše ćemo odgovoriti. Vaše neodređeno pitanje nam ne daje mnogo prostora za konkretan odgovor, ali Vam možemo reći da naše ekipe imaju 24-satna dežurstva za slučajeve većih kvarova, a da svakog dana, uključujući i subotu i nedjelju otklanjamo pojedinačne smetnje kod korisnika. Svakako, u najvećem broju slučajeva vrijeme čekanja ne prelazi 48h, čime se ponosimo. Ukoliko želite možete nam poslati Vaše podatke na PP, da provjerimo status naloga.frndo wrote:Hajte stručnjaci iz telemacha odgovorite na moje pređašnje pitanje,jer šutnja znaći bježanje od odgovora.
#46 Re: Telemach odgovara
zar ima testni period?shaqqa wrote:Samo jedno pitanje, da li ćemo ikako u testnom periodu imati mogućnost gledanja HD kanala?
Kod mene ima tona ali nema slike, ne kontam kako mislite da uzmemo nešto naslijepo![]()
P.S. MORAM pohvaliti kvalitet slika, ovo je stvarno nešto što moje oči dosad nisu imale priliku iskusiti![]()
#47 Re: Telemach odgovara
eh, laicki postavljeno pitanje
Dobrinja, Rudija Alvadza,
trenutno sma na Europronetovom airnetu...kad podnesem zahtjev, za koliko mogu ocekivati ekipu i ukljucenje, da bih mogla racunati kad da se odjavim s gore navedenog
hvala
Dobrinja, Rudija Alvadza,
trenutno sma na Europronetovom airnetu...kad podnesem zahtjev, za koliko mogu ocekivati ekipu i ukljucenje, da bih mogla racunati kad da se odjavim s gore navedenog

hvala

#48 Re: Telemach odgovara
Haha citiram" u najvećem broju slučajeva vrijeme čekanja ne prelazi 48h, čime se ponosimo"Telemach wrote:Trudimo se da odgovorimo na pitanja onim redoslijedom kojim su postavljana. Što više informacija imamo, lakše ćemo odgovoriti. Vaše neodređeno pitanje nam ne daje mnogo prostora za konkretan odgovor, ali Vam možemo reći da naše ekipe imaju 24-satna dežurstva za slučajeve većih kvarova, a da svakog dana, uključujući i subotu i nedjelju otklanjamo pojedinačne smetnje kod korisnika. Svakako, u najvećem broju slučajeva vrijeme čekanja ne prelazi 48h, čime se ponosimo. Ukoliko želite možete nam poslati Vaše podatke na PP, da provjerimo status naloga.frndo wrote:Hajte stručnjaci iz telemacha odgovorite na moje pređašnje pitanje,jer šutnja znaći bježanje od odgovora.
Znači vi se ponosite što kvarove otkljonjate za dva dana.Da nije žalosno bilo bi smiješno
#49 Re: Telemach odgovara
Valjda do 25.novembra...shiljak wrote:zar ima testni period?shaqqa wrote:Samo jedno pitanje, da li ćemo ikako u testnom periodu imati mogućnost gledanja HD kanala?
Kod mene ima tona ali nema slike, ne kontam kako mislite da uzmemo nešto naslijepo![]()
P.S. MORAM pohvaliti kvalitet slika, ovo je stvarno nešto što moje oči dosad nisu imale priliku iskusiti![]()
Nakon toga se izjašnjavamo koju uslugu uzimamo (ovo govorim za tv)...
#50 Re: Telemach odgovara
Ako Vam je uređaj donesen na zamjenu, Vi imate SD Cisco preko kojeg nije moguće pratiti HD kanale. Sa otvaranjem Showroom-a svi će dobiti mogućnost da isprobaju naše usluge i uvjere se u njihov kvalitet prije ugradnje, odnosno priključenja.shaqqa wrote:Svi dobise odgovor sem mene
Vaš Telemach