BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderators: Bobi, Benq

nidjeveze1
Posts: 35
Joined: 06/08/2013 14:21

#69251 Re: BHTelecom All About

Post by nidjeveze1 » 08/02/2020 20:48

zateznistub wrote:
08/02/2020 18:16
Zar ovo ne moze malo bolje? Net 4


Image
A i serucka pomalo sad ga ima sad nema
Ne samo da može nego i mora.Meni lici kao problem na liniji,odnosno da je jedna od žila parice u prekidu.Udji u modem pa vidi parametre linije i sve će biti jasnije


User avatar
IamPajaELdin
Posts: 305
Joined: 01/09/2018 13:30
Location: StarMO

#69252 Re: BHTelecom All About

Post by IamPajaELdin » 08/02/2020 23:07

pametnjakovic1987 wrote:
08/02/2020 19:00
IamPajaELdin wrote:
08/02/2020 15:24
Pozdrav! Hocu da promjenim telefonsku uticnicu gdje mi je sve prikljuceno od Moje TV, dal mi neko treba tu od montera, jer ja to ne znam ili moze nakav elektricar? Zanima me isto treba li neka posebna uticnica dal neko moze preporuciti? Druga stvar hocu da promjenim naziv svoje mreze i sifru ni to ne znam, moze li to iko ovdije ili moram zvati da neko od njih dodje? Hvala! :)
Ako zelis promjeniti ime i sifru Wi-Fi-a u URL(link) kucaj 192.168.1.1 (najvjerovatnije da ti je ovo default gateway), username i password bi trebali biti user, ako nije 'user' onda mi se javi, poslat' cu ti ja poseban username i password, nmg. ovdje pisati jer uhljebi odmah napadaju i brišu postove.
Kada uđeš u router 'ganjaj' gdje piše Network, LAN, Wi-Fi, WLAN, Advanced settings i tomu slično, jer jbg. ne znam koji imaš router, al' od prilike ide ovako. Onda tražiš gdje piše SSID to je ime tvog Wi-Fia, obrišeš normalno i napišeš šta hoćeš i odmah negdje ispod treba pisati password, passphrase, security tome slično isto obrišeš napišeš šta želiš i save, apply, submit kako ti već piše. Slobodno se javi ako zapne :)

Sto se tice uticnice za telefon, nije potreban nikakav bogec iz telekoma, samo pronadji nekog ko zna i tjt.
Druze hvala tebi u svakom slucaju al ja nemam blage veze o ovome, nesto sam pokusavao al nista. Sto se tice pojedinih likova ovdije na njih se ne obazirem uopste vise, umjesto da nekome pomognu i daju savjet oni napadaju ljude i govore im kako sve znaju itd. Znaci kupim neku obicnu uticnicu nikakva posebno ne treba? BTW jucer su mi zamjenuli router i STB jer mi je slika stalno ledila, a internet katastrofa. Nakon zamjene za nijansu je bolje stenje, sa upaljenim STB jedva doguram do 7, a Full je paket u pitanju TV-Internet-Fiskni Telefon plus onaj Cinema TV sto ga Telecom naplacuje marku i kojeg cu odjaviti, jer su filmovi uzas. To me sve izadje 51KM mjesecno i sad sa poskupljenjem ce biti 56 KM. Zato sam pitao koja bi kombinacija paketa bila najbolja jer ne mogu da otvorim njihovu stranicu uopste. Medjutim naisao sam na ismijavanje. Brisu se postovi ako bilo sta kazes protiv i ako si necim nezadovoljn. Uzas jedan i gotovo. Hvala ti jos jednom :)

User avatar
pametnjakovic1987
Posts: 55
Joined: 03/10/2018 00:21
Location: Na koti sam

#69253 Re: BHTelecom All About

Post by pametnjakovic1987 » 09/02/2020 01:06

IamPajaELdin wrote:
08/02/2020 23:07
pametnjakovic1987 wrote:
08/02/2020 19:00
IamPajaELdin wrote:
08/02/2020 15:24
Pozdrav! Hocu da promjenim telefonsku uticnicu gdje mi je sve prikljuceno od Moje TV, dal mi neko treba tu od montera, jer ja to ne znam ili moze nakav elektricar? Zanima me isto treba li neka posebna uticnica dal neko moze preporuciti? Druga stvar hocu da promjenim naziv svoje mreze i sifru ni to ne znam, moze li to iko ovdije ili moram zvati da neko od njih dodje? Hvala! :)
Ako zelis promjeniti ime i sifru Wi-Fi-a u URL(link) kucaj 192.168.1.1 (najvjerovatnije da ti je ovo default gateway), username i password bi trebali biti user, ako nije 'user' onda mi se javi, poslat' cu ti ja poseban username i password, nmg. ovdje pisati jer uhljebi odmah napadaju i brišu postove.
Kada uđeš u router 'ganjaj' gdje piše Network, LAN, Wi-Fi, WLAN, Advanced settings i tomu slično, jer jbg. ne znam koji imaš router, al' od prilike ide ovako. Onda tražiš gdje piše SSID to je ime tvog Wi-Fia, obrišeš normalno i napišeš šta hoćeš i odmah negdje ispod treba pisati password, passphrase, security tome slično isto obrišeš napišeš šta želiš i save, apply, submit kako ti već piše. Slobodno se javi ako zapne :)

Sto se tice uticnice za telefon, nije potreban nikakav bogec iz telekoma, samo pronadji nekog ko zna i tjt.
Druze hvala tebi u svakom slucaju al ja nemam blage veze o ovome, nesto sam pokusavao al nista. Sto se tice pojedinih likova ovdije na njih se ne obazirem uopste vise, umjesto da nekome pomognu i daju savjet oni napadaju ljude i govore im kako sve znaju itd. Znaci kupim neku obicnu uticnicu nikakva posebno ne treba? BTW jucer su mi zamjenuli router i STB jer mi je slika stalno ledila, a internet katastrofa. Nakon zamjene za nijansu je bolje stenje, sa upaljenim STB jedva doguram do 7, a Full je paket u pitanju TV-Internet-Fiskni Telefon plus onaj Cinema TV sto ga Telecom naplacuje marku i kojeg cu odjaviti, jer su filmovi uzas. To me sve izadje 51KM mjesecno i sad sa poskupljenjem ce biti 56 KM. Zato sam pitao koja bi kombinacija paketa bila najbolja jer ne mogu da otvorim njihovu stranicu uopste. Medjutim naisao sam na ismijavanje. Brisu se postovi ako bilo sta kazes protiv i ako si necim nezadovoljn. Uzas jedan i gotovo. Hvala ti jos jednom :)
Nista drug, ako hoces javi se privatnom porukom pa cu ti sve detaljno, na tenane objasniti, nije nikakav belaj, a za njih jbg. nemam sta reci cilj je sto vise 'ucerati' narodu, sto skuplje, a sto slabije usluge. Dns. zovem 1444 imam Full 1 da mi dignu malo net posto moze ici do 25/2, ja kaem da imam 11/0.70 i jos kae to je dobro sto imas. Ako imate optiku onda moze pojacanje,(zivim u centru grada), a komsije koje su kilometre od mene dignut im net. Joj, joj, joj, a cim im spomenes TM odma vriste to je grupacija ova, to je grupacija ona, digni sine net, daj HD kanale, pa cemo te svi hvaliti, a ne da gledam Kakanj, Cazin, Visoko i sta ti ja vec znam u HD.
Sto se tice uticnice, ja mislim da pase ona najobicnija koju mozes naci u bilo kojoj robnoj kuci, mda. ja ti preporucujem neku trgovinu sa elektromaterijalom sto se tice spajanja ja mislim, nemoj me drzati sa rijec da imaju samo 2 zice i to je sve, mda. za to ti je najbolje nekog elektricara naci, nije velika nauka spojiti, al znam da se ne spaja isto kao kod nas i u Njemackoj recimo iako su isti konektori to mi je jedan montazer iz Telekoma objasnio.

allem_77
Posts: 3391
Joined: 17/09/2015 15:46

#69254 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 » 09/02/2020 04:33

pametnjakovic1987 wrote:
09/02/2020 01:06
IamPajaELdin wrote:
08/02/2020 23:07
pametnjakovic1987 wrote:
08/02/2020 19:00


Ako zelis promjeniti ime i sifru Wi-Fi-a u URL(link) kucaj 192.168.1.1 (najvjerovatnije da ti je ovo default gateway), username i password bi trebali biti user, ako nije 'user' onda mi se javi, poslat' cu ti ja poseban username i password, nmg. ovdje pisati jer uhljebi odmah napadaju i brišu postove.
Kada uđeš u router 'ganjaj' gdje piše Network, LAN, Wi-Fi, WLAN, Advanced settings i tomu slično, jer jbg. ne znam koji imaš router, al' od prilike ide ovako. Onda tražiš gdje piše SSID to je ime tvog Wi-Fia, obrišeš normalno i napišeš šta hoćeš i odmah negdje ispod treba pisati password, passphrase, security tome slično isto obrišeš napišeš šta želiš i save, apply, submit kako ti već piše. Slobodno se javi ako zapne :)

Sto se tice uticnice za telefon, nije potreban nikakav bogec iz telekoma, samo pronadji nekog ko zna i tjt.
Druze hvala tebi u svakom slucaju al ja nemam blage veze o ovome, nesto sam pokusavao al nista. Sto se tice pojedinih likova ovdije na njih se ne obazirem uopste vise, umjesto da nekome pomognu i daju savjet oni napadaju ljude i govore im kako sve znaju itd. Znaci kupim neku obicnu uticnicu nikakva posebno ne treba? BTW jucer su mi zamjenuli router i STB jer mi je slika stalno ledila, a internet katastrofa. Nakon zamjene za nijansu je bolje stenje, sa upaljenim STB jedva doguram do 7, a Full je paket u pitanju TV-Internet-Fiskni Telefon plus onaj Cinema TV sto ga Telecom naplacuje marku i kojeg cu odjaviti, jer su filmovi uzas. To me sve izadje 51KM mjesecno i sad sa poskupljenjem ce biti 56 KM. Zato sam pitao koja bi kombinacija paketa bila najbolja jer ne mogu da otvorim njihovu stranicu uopste. Medjutim naisao sam na ismijavanje. Brisu se postovi ako bilo sta kazes protiv i ako si necim nezadovoljn. Uzas jedan i gotovo. Hvala ti jos jednom :)
Nista drug, ako hoces javi se privatnom porukom pa cu ti sve detaljno, na tenane objasniti, nije nikakav belaj, a za njih jbg. nemam sta reci cilj je sto vise 'ucerati' narodu, sto skuplje, a sto slabije usluge. Dns. zovem 1444 imam Full 1 da mi dignu malo net posto moze ici do 25/2, ja kaem da imam 11/0.70 i jos kae to je dobro sto imas. Ako imate optiku onda moze pojacanje,(zivim u centru grada), a komsije koje su kilometre od mene dignut im net. Joj, joj, joj, a cim im spomenes TM odma vriste to je grupacija ova, to je grupacija ona, digni sine net, daj HD kanale, pa cemo te svi hvaliti, a ne da gledam Kakanj, Cazin, Visoko i sta ti ja vec znam u HD.
Sto se tice uticnice, ja mislim da pase ona najobicnija koju mozes naci u bilo kojoj robnoj kuci, mda. ja ti preporucujem neku trgovinu sa elektromaterijalom sto se tice spajanja ja mislim, nemoj me drzati sa rijec da imaju samo 2 zice i to je sve, mda. za to ti je najbolje nekog elektricara naci, nije velika nauka spojiti, al znam da se ne spaja isto kao kod nas i u Njemackoj recimo iako su isti konektori to mi je jedan montazer iz Telekoma objasnio.
Kod mene su samo dvije žice. Ne znam kako je kod ovih što imaju optiku?
To možeš i sam direktno spojiti, bez utičnice. Kod mene je to zaklonjeno pa se ne vidi. A ako ti smeta rupa što će vidjeti kada skineš utičnicu, možeš kupiti samo poklopac za kutiju i izbušiti rupu da može proći kabal iz modema. Presjeci kabal što ide iz modema, spoji dvije žice, izoliraj trakom i završeno. Ako imaš lemilicu možeš i zalemiti.

To je jedno od rješenja.

A za promjenu šifre i Wi-Fi-a nazovi 1444, i oni će ti promijeniti.

nidjeveze1
Posts: 35
Joined: 06/08/2013 14:21

#69255 Re: BHTelecom All About

Post by nidjeveze1 » 09/02/2020 08:15

allem_77 wrote:
09/02/2020 04:33
pametnjakovic1987 wrote:
09/02/2020 01:06
IamPajaELdin wrote:
08/02/2020 23:07


Druze hvala tebi u svakom slucaju al ja nemam blage veze o ovome, nesto sam pokusavao al nista. Sto se tice pojedinih likova ovdije na njih se ne obazirem uopste vise, umjesto da nekome pomognu i daju savjet oni napadaju ljude i govore im kako sve znaju itd. Znaci kupim neku obicnu uticnicu nikakva posebno ne treba? BTW jucer su mi zamjenuli router i STB jer mi je slika stalno ledila, a internet katastrofa. Nakon zamjene za nijansu je bolje stenje, sa upaljenim STB jedva doguram do 7, a Full je paket u pitanju TV-Internet-Fiskni Telefon plus onaj Cinema TV sto ga Telecom naplacuje marku i kojeg cu odjaviti, jer su filmovi uzas. To me sve izadje 51KM mjesecno i sad sa poskupljenjem ce biti 56 KM. Zato sam pitao koja bi kombinacija paketa bila najbolja jer ne mogu da otvorim njihovu stranicu uopste. Medjutim naisao sam na ismijavanje. Brisu se postovi ako bilo sta kazes protiv i ako si necim nezadovoljn. Uzas jedan i gotovo. Hvala ti jos jednom :)
Nista drug, ako hoces javi se privatnom porukom pa cu ti sve detaljno, na tenane objasniti, nije nikakav belaj, a za njih jbg. nemam sta reci cilj je sto vise 'ucerati' narodu, sto skuplje, a sto slabije usluge. Dns. zovem 1444 imam Full 1 da mi dignu malo net posto moze ici do 25/2, ja kaem da imam 11/0.70 i jos kae to je dobro sto imas. Ako imate optiku onda moze pojacanje,(zivim u centru grada), a komsije koje su kilometre od mene dignut im net. Joj, joj, joj, a cim im spomenes TM odma vriste to je grupacija ova, to je grupacija ona, digni sine net, daj HD kanale, pa cemo te svi hvaliti, a ne da gledam Kakanj, Cazin, Visoko i sta ti ja vec znam u HD.
Sto se tice uticnice, ja mislim da pase ona najobicnija koju mozes naci u bilo kojoj robnoj kuci, mda. ja ti preporucujem neku trgovinu sa elektromaterijalom sto se tice spajanja ja mislim, nemoj me drzati sa rijec da imaju samo 2 zice i to je sve, mda. za to ti je najbolje nekog elektricara naci, nije velika nauka spojiti, al znam da se ne spaja isto kao kod nas i u Njemackoj recimo iako su isti konektori to mi je jedan montazer iz Telekoma objasnio.
Kod mene su samo dvije žice. Ne znam kako je kod ovih što imaju optiku?
To možeš i sam direktno spojiti, bez utičnice. Kod mene je to zaklonjeno pa se ne vidi. A ako ti smeta rupa što će vidjeti kada skineš utičnicu, možeš kupiti samo poklopac za kutiju i izbušiti rupu da može proći kabal iz modema. Presjeci kabal što ide iz modema, spoji dvije žice, izoliraj trakom i završeno. Ako imaš lemilicu možeš i zalemiti.

To je jedno od rješenja.

A za promjenu šifre i Wi-Fi-a nazovi 1444, i oni će ti promijeniti.
Na svaku telefonsku utičnicu su spojene dvije zice(parica) koje na drugom kraju završavaju na centrali bh telecom.nije problem zamjeniiti uticnicu mozes to i sam.Potreban ti je odvijac i kljesta(javi se na po kad budeš htio mjenjati sve ću ti objasniti kako da uradis).Ono što je kod tebe problem je kada kažeš da ti ledi slika što znači da postoji neki problem e sada dali na liniji ili na dslam portu to se utvrđuje mjerenjem a to sam ne možeš.Ne znam gdje si u kojem gradu pa da imaš takve probleme.
U Njemačkoj se različito spajaju aktivne žice na konektor kod njih su 1 i 4 na konektoru aktivne žice,a kod nas 2 i 3.
I još kada je u pitanju optika tu nema žica nego opticko vlakno i za spajanje ti neophodan poseban alat i splicer za spajanje vlakna i naravno poznavanje rada sa optičkom a za to ti treba stručna osoba.

User avatar
pametnjakovic1987
Posts: 55
Joined: 03/10/2018 00:21
Location: Na koti sam

#69256 Re: BHTelecom All About

Post by pametnjakovic1987 » 09/02/2020 09:29

Meni takodjer nekad sporo ucitava neke stranice ili je cak ne moze ni ucitati. Al' mi je jedan korisnik sa ovog podforuma preporucio da idem u postavke adaptera(ethernet) i odštikliram TCP/IPv6, i fakat ako sam otvorio neku stranicu, a nije se još učitala i vrti ju, čim isključim IPv6 stranica se učita i sve normalno radi, samo preporuka je ne držati taj IPv6 non-stop ugašenim.

°u°
Posts: 2124
Joined: 11/04/2013 08:49

#69257 Re: BHTelecom All About

Post by °u° » 09/02/2020 09:49

Gledam Elta prenosi večeras Oscara. Svaka čast pojedincima koji budu mogli buljit u ekran cijelu noć do ujutro što mnogi od nas neće moći.
Naravno ******* nisu u stanju omogučiti gledanje unazad pa nas većina neće ni gledati. Briljantno!

nidjeveze1
Posts: 35
Joined: 06/08/2013 14:21

#69258 Re: BHTelecom All About

Post by nidjeveze1 » 09/02/2020 10:20

pametnjakovic1987 wrote:
09/02/2020 09:29
Meni takodjer nekad sporo ucitava neke stranice ili je cak ne moze ni ucitati. Al' mi je jedan korisnik sa ovog podforuma preporucio da idem u postavke adaptera(ethernet) i odštikliram TCP/IPv6, i fakat ako sam otvorio neku stranicu, a nije se još učitala i vrti ju, čim isključim IPv6 stranica se učita i sve normalno radi, samo preporuka je ne držati taj IPv6 non-stop ugašenim.
Radi se o toj dual stack problemu koji nikako da se rješi a traje vec par godina kod nekih korisnika.To što si uradio je dobra mogućnost da sve ovo zaobiđe ali nije trajno rješenje problema.Naravno nema svako znanje da to uradi i nažalost veoma često imaju taj problem.Za njih je najjednostavnije ugasi i upali modem kada se te stvari počnu dešavati.

User avatar
pametnjakovic1987
Posts: 55
Joined: 03/10/2018 00:21
Location: Na koti sam

#69259 Re: BHTelecom All About

Post by pametnjakovic1987 » 09/02/2020 11:09

nidjeveze1 wrote:
09/02/2020 10:20
pametnjakovic1987 wrote:
09/02/2020 09:29
Meni takodjer nekad sporo ucitava neke stranice ili je cak ne moze ni ucitati. Al' mi je jedan korisnik sa ovog podforuma preporucio da idem u postavke adaptera(ethernet) i odštikliram TCP/IPv6, i fakat ako sam otvorio neku stranicu, a nije se još učitala i vrti ju, čim isključim IPv6 stranica se učita i sve normalno radi, samo preporuka je ne držati taj IPv6 non-stop ugašenim.
Radi se o toj dual stack problemu koji nikako da se rješi a traje vec par godina kod nekih korisnika.To što si uradio je dobra mogućnost da sve ovo zaobiđe ali nije trajno rješenje problema.Naravno nema svako znanje da to uradi i nažalost veoma često imaju taj problem.Za njih je najjednostavnije ugasi i upali modem kada se te stvari počnu dešavati.
Ima i forica da se za IPv4 rucno upisuju IP adrese i ostale informacije, mjesto sto se stavi da on sam automatski povuce informacije, i isto prorade stranice. Mda. najlakse samo odstiklirati IPv6 kad nece da ucita stranicu, nakon nekog vremena opet stikliras dok ne pocne zezati i tako u krug. Ja sam sebi izbacio shortcut od Etherneta na Desktop i samo palim/gasim po potrebi haha, sta ces bitno je da je funkcionalno.

User avatar
Del_Boy1
Posts: 1602
Joined: 19/01/2013 14:37
Location: TK

#69260 Re: BHTelecom All About

Post by Del_Boy1 » 09/02/2020 11:21

Ja sam ih tražio da moj username izbace sa dual stack liste. Nisam mogao otvoriti port dok sam bio na na toj listi, a od tada nemam više problema ni sa stranicama ni portovima.

User avatar
pametnjakovic1987
Posts: 55
Joined: 03/10/2018 00:21
Location: Na koti sam

#69261 Re: BHTelecom All About

Post by pametnjakovic1987 » 09/02/2020 12:33

Del_Boy1 wrote:
09/02/2020 11:21
Ja sam ih tražio da moj username izbace sa dual stack liste. Nisam mogao otvoriti port dok sam bio na na toj listi, a od tada nemam više problema ni sa stranicama ni portovima.
Mozes li kolega malo bolje objasniti sta je ta 'dual stack' lista. I ja sam otvarao portove za neku igricu pa mi isto nije moglo, cak sam ulazio sa onom sifrom jw363... u router i nije moglo.

Bdw. zavrsavam trenutno srednju skolu, zanima me ovi monteri sto rade u BHT kakva je skola potrebna za taj posao?

duffy_duck
Posts: 1448
Joined: 27/04/2018 09:07

#69262 Re: BHTelecom All About

Post by duffy_duck » 09/02/2020 16:00

pametnjakovic1987 wrote:
09/02/2020 12:33
Del_Boy1 wrote:
09/02/2020 11:21
Ja sam ih tražio da moj username izbace sa dual stack liste. Nisam mogao otvoriti port dok sam bio na na toj listi, a od tada nemam više problema ni sa stranicama ni portovima.
Mozes li kolega malo bolje objasniti sta je ta 'dual stack' lista. I ja sam otvarao portove za neku igricu pa mi isto nije moglo, cak sam ulazio sa onom sifrom jw363... u router i nije moglo.

Bdw. zavrsavam trenutno srednju skolu, zanima me ovi monteri sto rade u BHT kakva je skola potrebna za taj posao?
Smjer Telekomunikacije
Saobracajna skola.
Moras imati debelu štelu da bi mogao radit u bht.

User avatar
Abate Fetel
Posts: 1080
Joined: 21/11/2019 18:42
Location: Ne grijem se na konvektore.Hvala!
Contact:

#69263 Re: BHTelecom All About

Post by Abate Fetel » 09/02/2020 18:05

bh telekom može bez problema napraviti android boxeve a izbacit kineske rutere i na šta se već gleda moja tv, uvesti mnoštvo HD i 4K kanala posebno što ih nakon uvođenja 4G ne sputava više bakarna parica.

Ili da masovno uđu u projekat uvođenja optike do svake kuće i stana.

pitanje je zašto neće=?

User avatar
fusion_ba
Posts: 2223
Joined: 02/12/2017 20:10

#69264 Re: BHTelecom All About

Post by fusion_ba » 09/02/2020 18:50

Zato sto je vecini ljudi nebitno je li SD ili HD. I ne vide razliku

bitkovac
Posts: 21
Joined: 04/09/2015 13:15

#69265 Re: BHTelecom All About

Post by bitkovac » 09/02/2020 21:21

Hoće li biti promjena u brzinama interneta na ovom paketu 20 KM? Ima li ikakvih informacija?

Tempo
Posts: 3092
Joined: 07/12/2003 00:00

#69266 Re: BHTelecom All About

Post by Tempo » 09/02/2020 21:23

bitkovac wrote:
09/02/2020 21:21
Hoće li biti promjena u brzinama interneta na ovom paketu 20 KM? Ima li ikakvih informacija?
hoce. idu prvi, daju vise. bh telekom ima srce.

hipija
Posts: 1402
Joined: 30/12/2010 18:17

#69267 Re: BHTelecom All About

Post by hipija » 09/02/2020 21:33

bitkovac wrote:
09/02/2020 21:21
Hoće li biti promjena u brzinama interneta na ovom paketu 20 KM? Ima li ikakvih informacija?
Slabe su šanse. Mislim da od 2014. stoji ta cijena za 5 Mbps.

User avatar
Cossack
Posts: 6194
Joined: 22/12/2002 00:00
Location: Sarajevo

#69268 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack » 10/02/2020 11:06

Novi telefon u ponudi:

Samsung Galaxy A51


Image

https://www.bhtelecom.ba/mobini-telefon ... e16ca.html

benzapen
Posts: 40
Joined: 03/04/2008 15:21

#69269 Re: BHTelecom All About

Post by benzapen » 10/02/2020 13:26

Čini mi se da se vraćamo u doba cenzure KPJ. Jučer sam napisao post da je velika glupost povećanje cijena od strane BHTelecoma kad danas vidim da izbrisan.

User avatar
suad-sarajevo
Posts: 2148
Joined: 22/08/2006 01:54
Location: Memli strana
Contact:

#69270 Re: BHTelecom All About

Post by suad-sarajevo » 10/02/2020 13:48

Da li je neko dobio e-račun za januar 2020?

User avatar
escobar__
Posts: 7010
Joined: 07/06/2010 22:48
Location: Tuzla / Sarajevo

#69271 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ » 10/02/2020 14:01

Koja usluga, meni je za Moja TV stigao?

User avatar
suad-sarajevo
Posts: 2148
Joined: 22/08/2006 01:54
Location: Memli strana
Contact:

#69272 Re: BHTelecom All About

Post by suad-sarajevo » 10/02/2020 14:05

Za mobilnu telefoniju.

User avatar
escobar__
Posts: 7010
Joined: 07/06/2010 22:48
Location: Tuzla / Sarajevo

#69273 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ » 10/02/2020 14:08

Meni se dok sam njihovu mobilnu koristio znalo desit da npr. starom prije stigne račun klasičnom poštom nego meni na e-mail.

DON_eARL
Posts: 3364
Joined: 31/10/2010 22:26

#69274 Re: BHTelecom All About

Post by DON_eARL » 10/02/2020 14:24

Može se račun preuzeti na portalu prije nego bude poslan na email.

User avatar
dragonz
Posts: 1299
Joined: 20/09/2008 13:12

#69275 Re: BHTelecom All About

Post by dragonz » 10/02/2020 14:56

PITANJE:

Imam Moja TV Net1(ugovor na 2.godine i otplaćujem jedan mobitel) a hoću da pređem na pretplatu na neki od extra paketa, a sad da li bih mogao da uzmem još jedan telefon na osnovu ove pretplate za mobitel?

Post Reply