Sa upaljena dva stb i jos 5 uredjaja

Sent from my iPad using Tapatalk
provociras a ?febo_acm wrote:http://www.speedtest.net/my-result/i/1789704670
Sa upaljena dva stb i jos 5 uredjajaCekam dodatni paket...
Sent from my iPad using Tapatalk
daj polafebo_acm wrote:imao sam 80/4
ali sve ok i sa ovim
Jesi li ti jedini stanar u toj zgradi ili ima i drugih? Ima li iko uslugu BHT u toj zgradi?The Realist wrote: PS
Ipak ništa, ne mogu naći paricu koja vodi do zgrade![]()
![]()
![]()
![]()
Stvarno ne znam, podstanar sam tu, to su apartmani. Imaju provedene instalacije, ali za net se koristi jedan kablovski operater (TVTX, meni radi programske šeme neodgovara), dok idu posebno instalacije za Telecom.ing-ecc wrote: Jesi li ti jedini stanar u toj zgradi ili ima i drugih? Ima li iko uslugu BHT u toj zgradi?
Prije bih rekao da je ovde problem na unutrasnoj instalaciji kroz zgradu jer je to cesta situacija da poslije provajdera i provajderai zavrtanja instalacije kako kome na um padne sama instalacija izgubi kontinuitet kroz zgradu.
Sony xa 350 te izadje a moze sve sto mogu mladir_faruk wrote:e ljudi, koji telefon biste preporucili iz ovog telecoma. trebao bi mi android operativni sistem zbog nekih aparata u kuci, foto aparat, ps, tv (nisam nikada koristio android). neki telefon koji moze prebaciti sliku preko HDMI kabla i multi screen. cijena od 200 - 500 KM. imam i moja tv i pretplatu, vidio sam da se moze kupiti na rate preko ovih usluga.
hvala
Koliko vidim sa kreveta i kod mene treperiThe Realist wrote:Je li normalno da lampica za internet stalno treperi? To zato sto se koristi?
I na Chromeu mi neke stvari ne otvara, na Mozilli da, te Steam store nece da otvori? Sta bi problem mogao biti?
Onda je normalnofebo_acm wrote:
Koliko vidim sa kreveta i kod mene treperiimas li kakav firewall? To sumnjam da moze biti do konekcije.
Ovo jedino mozes na eventualno taxi autu odvrtati i zavrtati
Moja tv phone, 29 KMblack_noke wrote:koliko kosta najjeftiniji paket tv + telefon, bez ikakvog interneta? na stranici imaju samo paketi sa internetom.
Samo je bitno da i taj paket ima tzv socijalni - spori internet koji aktiviraju na zahtjev korisnikadoff wrote:Moja tv phone, 29 KMblack_noke wrote:koliko kosta najjeftiniji paket tv + telefon, bez ikakvog interneta? na stranici imaju samo paketi sa internetom.
a koja je brzina tog interneta ?bumerangss wrote:Samo je bitno da i taj paket ima tzv socijalni - spori internet koji aktiviraju na zahtjev korisnikadoff wrote:Moja tv phone, 29 KMblack_noke wrote:koliko kosta najjeftiniji paket tv + telefon, bez ikakvog interneta? na stranici imaju samo paketi sa internetom.![]()
ja imam taj phone paket i veoma sam zadovoljan jer dosta pricam na tel i gledam tv a imam taj spori net na kompu a od brata iznad mene koristim wi-fi jer on ima full paket
hvala, i nije neka razlika u odnosu na moju trenutnu brzinu...Hyperthalamus wrote:512/128 kbps