Ne znam smijem li se usuditi i kupiti polovan telefonSorel wrote:Prijatelj uzeo za 480KM polovan u Fontele.švrljo wrote:Molim vas planiram kupiti Galaxy S2,
dvoumim se izmedju kupuovine u Univerzalno, Fontele i neki mobilni shop na Ciglanama?
Mobilni all about
#2276 Re: Mobilni all about
#2277 Re: Mobilni all about
Ima li neko S3 da mu ne treba:lol::lol::lol:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
#2278 Re: Mobilni all about
švrljo wrote:Molim vas planiram kupiti Galaxy S2,
dvoumim se izmedju kupuovine u Univerzalno, Fontele i neki mobilni shop na Ciglanama?
Moby shop ciglane, ekstra momci
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
- Zatamnjena stakla
#2279 Re: Mobilni all about
Ima garanciju jednu godinu. Ne znam, ni ja ne bi kupovao polovanšvrljo wrote:Ne znam smijem li se usuditi i kupiti polovan telefonSorel wrote:Prijatelj uzeo za 480KM polovan u Fontele.švrljo wrote:Molim vas planiram kupiti Galaxy S2,

#2280 Re: Mobilni all about
Kontao sam kupiti Sony Xperiu Arc S..Pa bih molio za savjet,ispatili se kupiti ovaj mob. Ukratko dojmovi 

-
#2281 Re: Mobilni all about
ja imam se xperia arc vec godinu i po, i prezadovoljna sam.
#2282 Re: Mobilni all about
isto tako i ja i takodjer prezadovoljan...
- Averus
#2283 Re: Mobilni all about
@Haris.ba: hvala puno na detaljnoj analizi telefona 
na kraju je ispala skroz druga prica, tako da sam od prijatelja kupio Sony Ericsson Xperia Neo MT15i.
Koristim ga vec nekih mjesec dana i veoma sam zadovoljan.
Baterija (koja je stara 2 godine) traje i do 4 dana, a telefon radi k'o flak!
Testirao sam ga dvije sedmice u detalj, sve sam isprobao i nisam naišao na ikakve probleme.
Nisam uradio update na ICS jer sam na netu čitao o tom update-u i vidim da se fakat svi žale na to.
Jedina mana koju sam našao je što music player ne možeš prebacivati muziku dok je ekran zaključan. Pošto slušam u autu muziku s mobitela, strašno je nezgodno prebacivati pjesme. Skontao rješenje: Tactile Player na android marketu i riješio sam i taj problem
Telefon za 10

na kraju je ispala skroz druga prica, tako da sam od prijatelja kupio Sony Ericsson Xperia Neo MT15i.
Koristim ga vec nekih mjesec dana i veoma sam zadovoljan.
Baterija (koja je stara 2 godine) traje i do 4 dana, a telefon radi k'o flak!
Testirao sam ga dvije sedmice u detalj, sve sam isprobao i nisam naišao na ikakve probleme.
Nisam uradio update na ICS jer sam na netu čitao o tom update-u i vidim da se fakat svi žale na to.
Jedina mana koju sam našao je što music player ne možeš prebacivati muziku dok je ekran zaključan. Pošto slušam u autu muziku s mobitela, strašno je nezgodno prebacivati pjesme. Skontao rješenje: Tactile Player na android marketu i riješio sam i taj problem

Telefon za 10

#2284 Re: Mobilni all about
I nemoj... To je najkraci put da od odlicnog telefona napravis (pre)sporo smece.NenjiA wrote: Nisam uradio update na ICS jer sam na netu čitao o tom update-u i vidim da se fakat svi žale na to.
#2285 Re: Mobilni all about
Kakva su iskustva sa xperiom arc s?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2286 Re: Mobilni all about
cijena xperia arc s po radnjama? 
EDIT: vidio sam
ima li neka preporuka za telefon koji bi bio korišten za surfanje i postavljanje nekih stvari na internet? dakle, trajanje baterije je tu poprilično bitna stavka... i srednja klasa telefona, oko 400 kmčića, najviše 500...

EDIT: vidio sam

#2287 Re: Mobilni all about
Jesi zadovoljan, u telekomu sve manja ponuda jedino je ostao taj koji mi je prihvatljiv cjenovno.shpitzza wrote:sta treba?staradis wrote:Da li neko ima xperia sola?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2288 Re: Mobilni all about
pročitah da je Soli tanka baterija... mislim, kratko traje.
#2289 Re: Mobilni all about
imam, ne valja rado bih je prodao.staradis wrote:Jesi zadovoljan, u telekomu sve manja ponuda jedino je ostao taj koji mi je prihvatljiv cjenovno.shpitzza wrote:sta treba?staradis wrote:Da li neko ima xperia sola?
puno vise sam ocekivao od ovog telefona...
na papiru dobre karakteristike ali u praksi slabo... otvaranje poruka, telefona, kamere... zna trajati po 4-5 sekundi.
kad me zove neko cesto zna zastopat kad kliznem za javljanje....
prije njega imao stari K800i, debelo razmisljam da se vratim na njega
#2290 Re: Mobilni all about
vozdrica pitanje a dal tebe zeza slot za memory karticu'
#2291 koji mobitel?
koji mobitel mi se najviše isplati za 400-500km polovan ili nov? Nekako mi se najviše sviđa galaxy s2, ali neznam isplati mi se, dok mi je iphone nekako precijenjen. Želio bih čuti vaše prijedloge....
#2292 Re: koji mobitel?
Koji god da kupis u tom rangu 400-500 km bio to Iphone, Samsung, HTC, Sony Ericsson svi oni dobro ce ti služiti.
Moja preporuka je Iphone, za te pare moze kupiti jako dobru i ekstra ocuvanu četvorku. Koristim ga vise od godinu dana, stvarno nemamo nikakvi zamjerki, niti mi pada na pamet da mjenjam tel. Mislim da 4GS i 5G nisu vrijedni one razlike para koja je između nji i 4G.
Takodjer mozes se posluziti sa GSM Arenom da uporedis telefone http://www.gsmarena.com/
Moja preporuka je Iphone, za te pare moze kupiti jako dobru i ekstra ocuvanu četvorku. Koristim ga vise od godinu dana, stvarno nemamo nikakvi zamjerki, niti mi pada na pamet da mjenjam tel. Mislim da 4GS i 5G nisu vrijedni one razlike para koja je između nji i 4G.
Takodjer mozes se posluziti sa GSM Arenom da uporedis telefone http://www.gsmarena.com/
#2294 Re: Mobilni all about
Ima li iko Ray?Iskustva?
#2295 Re: Mobilni all about
imal ko iskustva sa LG 4x P880.
vidim da nemaju ofišl jelly bean pa bi mozda stavljo custom rom. jhel ko pokušavo rootanje i nabacivanje custom roma.
vidim da nemaju ofišl jelly bean pa bi mozda stavljo custom rom. jhel ko pokušavo rootanje i nabacivanje custom roma.
#2296 Re: Mobilni all about
Odlican telefon. Ima i pristojnu cijenu... Ako te zanima nesto konkretno mogu iz druge ruke da ti odgovorimNekatamo wrote:Ima li iko Ray?Iskustva?

#2297 Re: Mobilni all about
Zanima me zvuk,tach kako reaguje,slike po danu i mraku,jeli brz....Ima li dobar hardver.....Sve me zanima
#2298 Re: Mobilni all about
Zvuk je ispod prosjeka (pri pozivima i preko ugradjenog zvucnika), sa slusalicama nisam probao.Nekatamo wrote:Zanima me zvuk,tach kako reaguje,slike po danu i mraku,jeli brz....Ima li dobar hardver.....Sve me zanima
Ekran je super i nema nikakvih problema sa touch-em, reaguje kako treba

Slike po danu mi i nisu nesto posebno, vise sam ocekivao od Sony-a, boje su preizrazene i neprirodne, i vidi se da se kamera dosta oslanja na software i post-processing. Slike u mraku su nikakve (kao i kod svih mobitela uostalom

Hardver dobar - nema. Pregazilo ga je vrijeme. 1 GHz i 512 rama ne mogu se nositi kako treba sa Androidom 4.0.x. Na stock verziji 2.3.x za nezahtjevne korisnike i bez pretrpavanja widgetima, temama i sl. radi kako treba.
- Zatamnjena stakla
#2299 Re: Mobilni all about
Trazim gumenu masku za mobitel, 3.5 telefon, xperia Miro
#2300 Re: Mobilni all about
valja li sta ova nokia E6?