Može i meni emaema_ wrote:Sehro1 wrote:Moze info na PM?ema_ wrote:Ima tip na piku prodaje Galaxy II za 650, uvozi iz Dojčlanda.
Provjeri inbox.

Može i meni emaema_ wrote:Sehro1 wrote:Moze info na PM?ema_ wrote:Ima tip na piku prodaje Galaxy II za 650, uvozi iz Dojčlanda.
Provjeri inbox.
Nesigurno mi je da to uzimam preko pika, a mogu i moji kupiti u dojclandu i donijeti, samo ne mogu cekati 3-4 mjeseca jer mi je novi mobitel potreban sto prije buduci da se moj raspao.ema_ wrote:Ima tip na piku prodaje Galaxy II za 650, uvozi iz Dojčlanda.
Ovi iz Univerzalno su šega sa cijenama, ja kad sam svoj kupovala, bio na piku 475, i odem prvi put, kaže tip 490, sad stigla pošiljka nove cijene bla bla. Dođem navečer da pazarim, drugi tipovi, ne znaju koja je cijena, al treba da je ona koja piše im na stranici, i ipak dobijem za 15 km jeftinije nego ujutro što je bilo cijena![]()
Provjeri pa javi i za garanciju.Mariella wrote:Ne znam, nisam se za taj raspitivalaSamo su mi za galaxy 3 rekli da nema i da ne znaju kad ce doci... Sutra mozda odem opet za ovaj wildfire, pa cu vidjeti je li ista cijena, na pik-u pise 330 KM.
K'o sto neko na temi za sminku nedavno rece, hoces da ti jos odem i kupit?NeyDan wrote:Provjeri pa javi i za garanciju.Mariella wrote:Ne znam, nisam se za taj raspitivalaSamo su mi za galaxy 3 rekli da nema i da ne znaju kad ce doci... Sutra mozda odem opet za ovaj wildfire, pa cu vidjeti je li ista cijena, na pik-u pise 330 KM.
ema_ wrote:Ima tip na piku prodaje Galaxy II za 650, uvozi iz Dojčlanda.
Ne budi zloca ove tema, podijeli informacije ukoliko ih imas.Mariella wrote:K'o sto neko na temi za sminku nedavno rece, hoces da ti jos odem i kupit?NeyDan wrote:Provjeri pa javi i za garanciju.Mariella wrote:Ne znam, nisam se za taj raspitivalaSamo su mi za galaxy 3 rekli da nema i da ne znaju kad ce doci... Sutra mozda odem opet za ovaj wildfire, pa cu vidjeti je li ista cijena, na pik-u pise 330 KM.
![]()
![]()
Nemoj da se salis, ja sam ozbiljan.Mariella wrote:Ma salim se ja. Nazalost, informacija nemam, zasad sam odustala od univerzalno, pokusat cu na pik-u naci nesto... Ovo kupovanje mobitela bas moze iznervirat covjeka
koliko znam, kimtec.Giancarlo wrote:Zna li iko ko je zastupnik Samsunga za BiH tj. mogu li se negdje kupovati njihovi "orginalni" mobiteli, bez sumnje da li je otvarano, servisirano, itd..?
NeyDan wrote:Nemoj da se salis, ja sam ozbiljan.Mariella wrote:Ma salim se ja. Nazalost, informacija nemam, zasad sam odustala od univerzalno, pokusat cu na pik-u naci nesto... Ovo kupovanje mobitela bas moze iznervirat covjeka
![]()
Problem je sto i ja ne poznajem nikog ko je kupio kod njih mobitel, tako da mi jos uvijek to sve nekako nesigurno. A vidim jos uvijek nisu otvorili radnju u Importanne centru, odugovlace to nesto.
Pa ja znam, napisala sam ranije, nekoga ko je kupio polovan iPhone, i radi sve, uz to je garancija na 6 mjeseci bila... Mislim da neces imati nikakvih problema s mobitelima, pogotovo ako nov kupujes, ako se zbog toga brines. Pogotovo sto im je uvijek guzva, da nevalja proculo bi se dosadNeyDan wrote:Nemoj da se salis, ja sam ozbiljan.Mariella wrote:Ma salim se ja. Nazalost, informacija nemam, zasad sam odustala od univerzalno, pokusat cu na pik-u naci nesto... Ovo kupovanje mobitela bas moze iznervirat covjeka
![]()
Problem je sto i ja ne poznajem nikog ko je kupio kod njih mobitel, tako da mi jos uvijek to sve nekako nesigurno. A vidim jos uvijek nisu otvorili radnju u Importanne centru, odugovlace to nesto.
Kam Connecting cak nema ni radnju koliko sam upucen.Giancarlo wrote:Ima li iko kakvih iskustava sa kam-connecting.com ? JA iskreno nisam ni znao za njih, kakve su im garancije, jesu li i oni radnja ala "univerzalno", "imamex", "fontele" itd ili neka od "povjerenja" (ako je to uopce moguce naci u SA izuzev sva 3 operatera ?
cini mi se da sam u mercatoru na socijalnom vidio stand sa mobitelima sa kam-connecting logom...AmoK wrote:Kam Connecting cak nema ni radnju koliko sam upucen.Giancarlo wrote:Ima li iko kakvih iskustava sa kam-connecting.com ? JA iskreno nisam ni znao za njih, kakve su im garancije, jesu li i oni radnja ala "univerzalno", "imamex", "fontele" itd ili neka od "povjerenja" (ako je to uopce moguce naci u SA izuzev sva 3 operatera ?
O nama
---