Nažalost danas moram uputiti jednu ozbiljnu zamjerku Logosoftu iako sam općenito zadovoljan uslugom. Kako sam uzeo trio+ paket odjavio sam fiksni telefon koji sam čak 2 mjeseca poslije uvođenja plaćao iako ga nisam ni koristio (problemi sa telecomom oko odjave

) prije tri dana mi se pokvario aparat (Simens Gigaset) koji je LOL isporucio u paketu. Kvar sam uredno prijavo i prvo su mi tražili da ja donesem pa nakon što sam rekao da nema šanse u toku radnog vremena stvarno su u rekordnom roku došli, pogledali i odnijeli aparat. Rekli su kako je vjerovatno slušalica pokvarena i da će pokušati popraviti ili će donijeti sutra novi aparat.
I prođe od tada evo tri dana niko niti zove niti dolazi. Ja u toku radnog dana najmanje imam vremena zvati voditi računa oko popravke telefona. Ako ja moram zvati konstantno kako bi mi se popravio telefon onda mi to dođe isto ko i sa telekomom. Medjutim ono što me najviše nervira je to što ja jutros nazvao i dobijem dežurnog koji samo konstatuje kako je on dežurni i kako nemože ništa prije ponedjeljka. Mogli su brate i automatsku sekretaricu ostaviti sa porukom da nerade vikendom i da ostavimo poruku. Isto mu dođe. Još sam par puta zvao dežurnog prije za neke sitnice i isto se dešavalo. Uglavnom sam sam riješavao probleme ali kako nije sad bilo nešto aman zaman nisam ni obraćao pažnju. Ovo međutim jeste veliki problem jer da mi ne treba telefon nebih ga ni uzimao. Ako nisu u stanju da obezbjede makar zamjenski pišljivi aparat od 100KM da ponude korisniku za trajanje servisa onda fala im na usluzi i vozdra telefon. Imam u kući dva aparata ali njih ne mogu koristiti jer ih nemogu skopčati. Na telkomovom BILON ruteru od mojeTv sam mogao skopčati bilo koji tel jer je imao poseban port dok kod LoL-a ide IP verzija telefona koji se kopča na mrežni port.
Mislim jebo telefon kad ga nemam kad mi treba kad sam kući preko vikenda a 5 dana je stvarno previše. Nebi im oprostio čak i kad bi mi umanjili račun jer netreba mi manji račun nego telefon. baj d vej potrošila mi žena dosad duplo mobitela

ima da im prikantam njen račun