Bobi wrote:Dijelim Ray BAN suncane naocale besplatno.
Bez spamanja!

Bobi wrote:Dijelim Ray BAN suncane naocale besplatno.
Bez spamanja!
Instaliraj za 3rd edition... Sto se tice Garmina 5.00.20 kazu da je veliki potrosac baterije i dobro bi bilo izbrisati neke fajlove. Ako budem imao vremena u toku dana da prodnadem koje postavicu to...Erohrv wrote:Za Nokiju E66 da li instaliram GarminXT verziju 4.10.60 ili 5.00.20?
istina, to sam i ja promijetio kod sebe na n82 da pravo brzo trosi bateriju kad je garmin aktivan...i da skrenem paznju da mi se cesto desavalo da napunim mob i na kraju dana promijetim da mi je baterija gotovo prazna da bi skontao da nisam uopste izasao iz garmina...jer on radi i u pozadini, tako da treba uvijek obratiti paznju jel program zaista iskljucen nakon koristenja ili je i dalje akivan.strong69 wrote:Instaliraj za 3rd edition... Sto se tice Garmina 5.00.20 kazu da je veliki potrosac baterije i dobro bi bilo izbrisati neke fajlove. Ako budem imao vremena u toku dana da prodnadem koje postavicu to...Erohrv wrote:Za Nokiju E66 da li instaliram GarminXT verziju 4.10.60 ili 5.00.20?
sjeti se covjek toga al kad skonta da je baterija pri krajuQler wrote:ko je imao symbian od 7650 zna da se nikad na "crveno" ne izlazi
To stop that file from restarting, plug your phone into your computer and use the mass storage setting. Then, delete these two files
\sys\bin\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC
da li brisanje ova dva fajla utice na rad mobitela i garmina?strong69 wrote:Ako koga zanima usteda baterije a Garmin je "krivac" za potrosnju;To stop that file from restarting, plug your phone into your computer and use the mass storage setting. Then, delete these two files
\sys\bin\CardRunner.dll
Ne, ja sam kod sebe izbrisao (E71). To su ustvari fajlovi preko kojih se pokrece Autostart opcija Garmina i mnogo trosi bateriju. Imam i HTC uredaj i kod njega sam slicno uradio i nikakvih problema nema. Provjereno produzava rad baterije. Ja sam naime dugo koristio 4.00.60 verziju i nakon sto sam instalirao 5.00.20 primjetim osjetno krace trajanje baterije. U potrazi za informacijom nadem na Nokia forumima ovo rjesenje tog problema.nokia6170 wrote: da li brisanje ova dva fajla utice na rad mobitela i garmina?
ove fajlove sam izbrisao ali opet velika potrošnja mob. samsung i550.nokia6170 wrote:da li brisanje ova dva fajla utice na rad mobitela i garmina?strong69 wrote:Ako koga zanima usteda baterije a Garmin je "krivac" za potrosnju;To stop that file from restarting, plug your phone into your computer and use the mass storage setting. Then, delete these two files
\sys\bin\CardRunner.dll
Ovo sam uradio na svom E71 i na bratovom N95 8GB i sve radi ok... Ne znam sta se desava sa tvojim telefonom. Trajanje baterije je nesto duze u mom slucaju. Na bratovom N95 neprimjetno jer ionako telefon ima slabu bateriju.Amila♥Emir wrote:izbrisao ove gornje fajlove, a sada mi se gasi program sam od sebe wtf![]()
![]()
nokia n95 8gb je mob