previse sam vremena na ovo danas izgubila
ko prvi isproba,nek javibez_ideje wrote:Hvala,sutra cu![]()
![]()
![]()
armin.i.am wrote:@ bez_ideje
Titlovi jesu podržani ali ne srt ili sub nego samo divx titlovi iliti xsub
A to se dobije vrlo jednostavno programom aviaddxsub koji će za minutu napraviti od avi filma i titla istog naziva u srt formatu jedan file s divx extenziom i u kojem će onda biti i titlovi i video kao na dvdu moguće je staviti do 8 titlova
evo link sa uputama i dowloadom
http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php
probaj,meni mrsko
.srt su podrzani, .sub se nesto ne sjecam, kako sam povez'o komp i tv ne handrim se s tim vise.armin.i.am wrote:ko prvi isproba,nek javibez_ideje wrote:Hvala,sutra cu![]()
![]()
![]()
Ma,tot i je samo za plazme da prvih 300 sati rada postavke podesis na minimum, rek nakon toga da nastimas kako ti odgovra, a to je sve da se celije ispravno formiraju.L00d wrote:E ljudi, sta znaci ono nesto da ne diram "display" 300h ?
300 sati rada , ili 300 sati od prvog paljenja ?Better Man wrote:Ma,tot i je samo za plazme da prvih 300 sati rada postavke podesis na minimum, rek nakon toga da nastimas kako ti odgovra, a to je sve da se celije ispravno formiraju.L00d wrote:E ljudi, sta znaci ono nesto da ne diram "display" 300h ?
Ma ja nisam nista dirao, neka stoji kako je stavljeno odmah .mayab wrote:Fino postavis sliku u Cinema (filmski mod), i to je to za prvih 300 sati rada panela.
Odnosno, neka sve postavke slike budu na 50% ili ispod toga, a vidi i ovo
http://www.hdtelevizija.com/forum/viewt ... f=5&t=3369
Sretno!
Ahaa... to je znaci nekih 30ak danamayab wrote:Naravno, 300 sati rada TV-a, da ima sliku
Bluray Player -> TVL00d wrote:Dali su mi HDMI kablo ... nisam bas upucenza sta ga sve mogu iskoristiti ...osim da povezem plazmu i racunar
znaČi da kupiš praška ono što imaju francuske sobarice ....hukneš na displeyiti brez dirkanja i mašeš s praškom....300 saHata....L00d wrote:E ljudi, sta znaci ono nesto da ne diram "display" 300h ?
fak jupici wrote:znaČi da kupiš praška ono što imaju francuske sobarice ....hukneš na displeyiti brez dirkanja i mašeš s praškom....300 saHata....L00d wrote:E ljudi, sta znaci ono nesto da ne diram "display" 300h ?
ništa onda ....prepravljaj titlove s ovim fenomenalnim programom....kad učitaš titl samo otidji na save as i otvoriti koji hočeš titl fajl da snimiš.....bez_ideje wrote:Na kompjuteru bez problema ( u VLC-u)....i meni se cini da je do tv-a
Hebat ga....
Jest normalno je.L00d wrote:Jel normalno da se ekran plazme pregrijava ? ahahah . Bezveze danas nesto gledao, dodirnem ...kad vruce ... ahahahah
Mozes li ti ubaciti usb pa da gledas film na tom tvU ? Mozes li vidjeti sve na njemu sa 15m udaljenosti ? Koliko prostora ti taj tv zauzme ?amra67 wrote:bacanja samo para te ovaj tv te onaj.ja jos uvijek imam ovaj
i sve vidim sto i vi na bilo kojem modernijem tv.vidila zaba da se konji podkivaju pa hoce i ona.ne pada mi na pamet da kupijem nesto novo dokle god ova skalamerija radi
Imas VTC ,ja sam neki dan kod njih kupio... Pouzdano znam da i u Sarajevu imaju prodavnicu, ili bar da izvoze gore... NIsam siguran gdjeRAZIEL wrote:Moze li neko da postavi linkove prodavnica gdje se mogu kupiti plazme ili LCDovi itd.
Ja sam naso samo TehnoMag, pa ako imate jos koji link fino bi bilo...
I zasto si onda dosla na ovaj podforum ?amra67 wrote:bacanja samo para te ovaj tv te onaj.ja jos uvijek imam ovaj
i sve vidim sto i vi na bilo kojem modernijem tv.vidila zaba da se konji podkivaju pa hoce i ona.ne pada mi na pamet da kupijem nesto novo dokle god ova skalamerija radi
ja ti vala zavidimamra67 wrote:bacanja samo para te ovaj tv te onaj.ja jos uvijek imam ovaj
![]()
nema sansepici wrote:ja ti vala zavidimamra67 wrote:bacanja samo para te ovaj tv te onaj.ja jos uvijek imam ovaj
![]()
i sve vidim sto i vi na bilo kojem modernijem tv.vidila zaba da se konji podkivaju pa hoce i ona.ne pada mi na pamet da kupijem nesto novo dokle god ova skalamerija radi...oš da se mjenjamo ja tebi plazmu ti meni skalameriju a i taj aparat filmski je unikat
How yes no, bas bih volio vidjeti kako na tome izgleda 1080p film preko scarta ili utakmica Bundeslige na Eurosport HD?amra67 wrote:bacanja samo para te ovaj tv te onaj.ja jos uvijek imam ovaj
![]()