Page 1 of 1

Nemam slike kad pustam DVD-ove...

Posted: 22/04/2007 23:31
by ArtefakT
Ojha narode.
Imam novi PC i instaliro sam CodecPack (K-Lite) koji sam imo na laptopu, kod kojeg sam mogo sve gledat. I sad eo na kompu, kad ubacim dvd da gledam, nece da mi prikaze sliku. Preko PowerDVD-a imam ton, a WMP11 nece nikako da krene..
MOzel mi neko pomoci oko toga...
Hvala!

Posted: 22/04/2007 23:34
by peanuth
jesi instaliro graficku? :D

Posted: 23/04/2007 02:23
by stidljiv
Probaj pustiti DVD preko Media Player Classic koji ti dodje uz K-Lite kodeke. Dakle otvoris Media Player Classic...onda File-Open DVD :-)

Re: Nemam slike kad pustam DVD-ove...

Posted: 23/04/2007 08:09
by vatana
ArtefakT wrote:Ojha narode.
Imam novi PC i instaliro sam CodecPack (K-Lite) koji sam imo na laptopu, kod kojeg sam mogo sve gledat. I sad eo na kompu, kad ubacim dvd da gledam, nece da mi prikaze sliku. Preko PowerDVD-a imam ton, a WMP11 nece nikako da krene..
MOzel mi neko pomoci oko toga...
Hvala!


Ne valjaju ti ti Codeci. Deinstaliraj ih i skini ovaj i njega instaliraj i radit ce ti 100%.

http://www.xpcodecpack.com/

Re: Nemam slike kad pustam DVD-ove...

Posted: 23/04/2007 09:30
by ArtefakT
vatana wrote:
ArtefakT wrote:Ojha narode.
Imam novi PC i instaliro sam CodecPack (K-Lite) koji sam imo na laptopu, kod kojeg sam mogo sve gledat. I sad eo na kompu, kad ubacim dvd da gledam, nece da mi prikaze sliku. Preko PowerDVD-a imam ton, a WMP11 nece nikako da krene..
MOzel mi neko pomoci oko toga...
Hvala!


Ne valjaju ti ti Codeci. Deinstaliraj ih i skini ovaj i njega instaliraj i radit ce ti 100%.

http://www.xpcodecpack.com/

Opet nema slike preko PowerDVD-a, al zato ide preko WMPClassic...
Hvala!
Cheers