Ne kukam samo iznosim činjenice.
I kod mene nisu sitne pare nego 2 ugovora oko 160 KM i preko 9 mjeseci.
Telemach BiH
#177 Re: Telemach BiH
Nastavit ce sve dok ne dobijem bolju opciju sto se tice interneta, moRe me Bog zvat ja ugovor poruduzit necuTelemach wrote: ↑23/02/2021 11:50Zdravo @caseytron,caseytron wrote: ↑23/02/2021 10:29Zasto me niko nije pozvao jos od pocetka vaseg kraha, gubitka Arena? Znaci zasto se na forumu desavaju prepiske, ako imate uvid u to ko je vas korisnik!? Zasto se nije islo redom i zvao svako ponaosob, ili ste isli politikom ovaj suti dobro je. Da li cete sami zvati pri isteku ugovora kako bi isprosili jos jedno produzenje? Skontali ste zasto vas pitam, ako placam bez ikakvih problema vec pet godina, zelim da znam ove stvari.Telemach wrote: ↑23/02/2021 10:16
Zdravo @caseytron,
Imamo, naravno![]()
S obzirom da sarađujemo sa korisnicima putem različitih kanala komunikacije, kako ne bismo napravili propust pri evidentirenju Vaših Zahtjeva, potrebna nam je potvrda sa Vaše strane o broju Ugovora ili imenu, prezimenu i adresi nosioca Ugovora.
Hvala Vam na javljanju. Stojimo na raspolaganju za sva pitanja.
Svim našim korisnicima se želimo posvetiti.
Žao nam je ukoliko je došlo do propusta pa Vas kolege još uvijek nisu kontaktirale.
Vaši podaci su proslijeđeni, možete očekivati da budete kontaktirani.
Hvala Vam na ukazanom strpljenju, vjerujemo da ćemo pronaći opciju kojom ćete biti zadovoljni i nastaviti saradnju na obostrano zadovoljstvo.

#181 Re: Telemach BiH
Zdravo @lozze,
Molimo Vas da nam dostavite podatke i kontakt telefon u pp, kolege će Vas kontaktirati za provjeru.
Hvala Vam na saradnji na ovaj način.
#182 Re: Telemach BiH
Do kraja februara ostalo još par dana, a nema ništa od novih kanala
Eto i rimuje se

Eto i rimuje se

#184 Re: Telemach BiH
Kako mogu vrsiti instalaciju i download drugih aplikacija na box, koje nisu u playstore-u?
Uvijek mi javlja da je zabranjeno, kako ste to zaobisli?
Uvijek mi javlja da je zabranjeno, kako ste to zaobisli?
#185 Re: Telemach BiH
Mozes instalirati sve aplikacije koje su namijenjene za Android TV sistem. Ostale aplikacije koje su za obicni Android OS, mozes instalirati preko USB-a (apk file) i nekog File Manager-a, samo ce ti za vecinu takvih aplikacija trebati mis.
-
#186 Re: Telemach BiH
Kako da ja dođem do usb-a u postavkama?
#187 Re: Telemach BiH
Instaliraj npr FX File Manager, kad udjes u aplikaciju vidjet ces usb koji si spojio na Box.
#188 Re: Telemach BiH
eon box daljinski na aa hahhaharararapsppkom kako prebacit na marsovski
#189 Re: Telemach BiH
Pritisni tipku kruzic na daljinskom da izadjes iz EON aplikacije u glavni Meni - desni gornji ugao na Settings (postavke) - Device preferences - Keyboard - Gboard Settings - pod opcijom Languages ugasi opciju "Use system languages" - spusti se tipkama prema dole i izaberi jezik koji zelis i potvrdi sa OK.
-
#190 Re: Telemach BiH
#191 Re: Telemach BiH
FAT32 format
-
- Nivelacija
#193 Re: Telemach BiH
Hoces gledati seriju u 8 zatamne
Hoces gledati utakmicu u 9 nemaju prava
Telemach fuj
Hoces gledati utakmicu u 9 nemaju prava
Telemach fuj
#194 Re: Telemach BiH
Mtel ne tamni seriju na RTL-u, Telemach tamni.
Ne znam kakva je situacija na MojaTV. Ko je ovdje lud...
Ne znam kakva je situacija na MojaTV. Ko je ovdje lud...
#195 Re: Telemach BiH
Niste svjesni kako ste svoje korisnike UNAKAZILI ukidanjem Arena jer alternative za gledanje lige sampiona NEMA!!!!
#196 Re: Telemach BiH
Nije mi jasno kako ti javlja da ti je zabranjeno. Prvo moraš kao i na mobitelu što je ista stvar da omogućiš dijeljenje sa nepoznatih lokacija, drugo treba ti neki klijent koji će očitavati te aplikacije sa usb, a najbolje skini koji koristim fx explorer. I to ti je to. Samo gledaj da ne napuniš sa nepotrebnim fajlovima keš memoriju. Možda sam se ja zeznou što sam skinuo kod za eon box i da mi je tu nastao problem.
- beni-bu-man
- Nivelacija
#200 Re: Telemach BiH
Telemach je najbolji, ja svaki mjesec platim 10, 20 KM vise jer oni to zasluzuju. Ukinuli su Arene a nisu povecali cijenu usluge, to je nas najbolji Telwmach.