ferratilis wrote: ↑23/11/2020 19:06
Pitam cisto iz znatizelje jer mi je dosao 30KM veci racun za struju nego inace, a nisam mijenjao navike niti uredjaje osim PC-a naravno, da li Ryzen 5 3600 i RX 5700 XT na napojnoj od 650w mogu biti uzrok ovog povecanja?
nema to veze već EP, đubrad, sjeme im se zatrlo, obračunavaju kao neki paušal...meni je prije 4 mjeseca došao račun od 105 KM a to mi dođe inače za 3 mjeseca. Tako isto i prošli mjesec 85 KM što je opet dva i pol puta više nego inače... nije mi nikako ovo jasno, jer ako kao ne izlaze i popisuju mjerne uređaje, ne mogu onda ni ovako slati uvećane račune jer u isto vrijeme nije niti jedan mjesec prošao a da nisu ispostavili račun...ja inače veći dio dana nisam kući, i prosjećna potrošnja od 35 KM mjesečno je uredu, sve preko toga, smrdi opasno..
@Averus
to što je domena amazon.ba zauzeta, ne znači da će amazon ovdje doći već da je neko bio toliko pametan pa istu registrovao i sad čeka da je proda upravo tom amazonu koji će možda nekad ući na naše tržište...postoji priča da je tako svojevremeno neko registrovao konzum.ba i kad je konzum došao kod nas htjeli su upravo tu domenu, međutim lola koji je prije toga regao tu domenu nije htio istu da proda ispod svoje zamišljene cifre, tako da je na kraju konzum regao domenu co.ba..treba vidjeti koje sve domene su slobodne a da se radi o velikim kompanijama koje bi nekad mogle doći u BiH i kada se to desi lijepo im masno prodaš domenu