vidim napojna polarizira opet

ima takvih puno.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 16:51Koja je fora na piku kod nekih npr piše da ima artikal na stanju a kad ih pitaš nemaju![]()
nabaviće sutra il prekosutra najkasnije, samo saburasoul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 16:51Koja je fora na piku kod nekih npr piše da ima artikal na stanju a kad ih pitaš nemaju![]()
Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odmavictom wrote: ↑13/11/2020 19:40ima takvih puno.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 16:51Koja je fora na piku kod nekih npr piše da ima artikal na stanju a kad ih pitaš nemaju![]()
Nekad nemaju niti jedan artikal na stanju. Al ti kažu: "mogu ti ja sve naručiti".... pa da sam želio naručivat, naručio bi sam sebi.
bujrumsoul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 20:41Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odma@tindbe Neda mi se druže sklopiti računar hahah imao u planu jeftiniju varijantu a320mk nešto tako i izletilo mi još keša hajde reko da uzmem malo bolju valjat će jbg..i neda se ..Nema veze sačekat ću još malo sklopit ću ga aBd do Nove Godine
![]()
Strpi se i topla preporuka da ne ides ispod B450, ne razmatraj taj A320 uopste.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 20:41Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odma@tindbe Neda mi se druže sklopiti računar hahah imao u planu jeftiniju varijantu a320mk nešto tako i izletilo mi još keša hajde reko da uzmem malo bolju valjat će jbg..i neda se ..Nema veze sačekat ću još malo sklopit ću ga aBd do Nove Godine
![]()
DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08Trazi uredsku fotelju.
Nikakve "gaming" stolice, ove u obliku sprotskih sjedista iz automobila i slicne gluposti ne uzimaj u obzrir.
http://vif.ba/DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08Trazi uredsku fotelju.
Nikakve "gaming" stolice, ove u obliku sprotskih sjedista iz automobila i slicne gluposti ne uzimaj u obzrir.
Hvala, vidim da su uvoznik HM sto je pojam za stolicu, a ova i lici na HM. U kom rasponu cijema se krecu ove stolice?mirsek wrote: ↑14/11/2020 02:05DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08Trazi uredsku fotelju.
Jest duplo skuplja ali je i duplo bolja od ovih gejmerskih.
https://www.fef.ba/en/performance-chair ... hxRvgGpiaw
Mislim da je 700-800 KM, ali najbolje da ih kontaktiras direktno i pitas.Son1 wrote: ↑14/11/2020 11:11Hvala, vidim da su uvoznik HM sto je pojam za stolicu, a ova i lici na HM. U kom rasponu cijema se krecu ove stolice?mirsek wrote: ↑14/11/2020 02:05DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 01:08
Trazi uredsku fotelju.
Jest duplo skuplja ali je i duplo bolja od ovih gejmerskih.
https://www.fef.ba/en/performance-chair ... hxRvgGpiaw
Ryzen 3 3300X ovo sam fakticki dobio nov processor...S tim privremeno, jer sledeće godine aBd uzimam sigurno ryzen 5 ili Ryzen 9 3950X sa grafom RTX 3080 ili možda AMD grafa neka,kad to budem uzimao posavjetovat ću se ovde sa vama.Ploču ovu što hoću da uzmem b450 aorus elite vidim da se mogu processori dalje ganeracije nadograđivati i to bi mi bilo super.Ma i ovo će mi biti sada extra jer prelazim sa Intel i5-2400s na ryzen 3DonieBrasco wrote: ↑14/11/2020 00:23Strpi se i topla preporuka da ne ides ispod B450, ne razmatraj taj A320 uopste.soul_eclipse wrote: ↑13/11/2020 20:41Evo danas i Imtec prvo mi rekli da imaju matičnu b450 Aorus Elite ,reko super taman mi izletio keš neki ..spremim se i pogledam email kad kažu : "Nemamo trenutno na stanju ali možete naručiti " ..baš su mi ga zavukli ,tako 2-3 firme sa pika iz Sarajeva danas..moral mi pao odma@tindbe Neda mi se druže sklopiti računar hahah imao u planu jeftiniju varijantu a320mk nešto tako i izletilo mi još keša hajde reko da uzmem malo bolju valjat će jbg..i neda se ..Nema veze sačekat ću još malo sklopit ću ga aBd do Nove Godine
![]()
Kkoji si procesor planirao ?