Telemach - ALL ABOUT 4
- drug_profi
#105026 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne radi im to kino cijeli mjesec. Prođe autorizacija i sve, ali na kraju obavjest da transakcija nije izvršena.
Telemaše da vam nije račun, sa koji je link povezan, možda ugašen?
#105027 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo mayab,mayab wrote: ↑24/11/2020 06:27
Na posljednjem računu je ispisan samo ovaj račun u Adiko banci koji je sada primarni i favorizirani, valjda je red da i računi u drugim bankama budu napisani negdje sitnim brojevima, kako je to kod npr.el privrede, toplana, vodovoda i tako dalje!
Baš zbog toga se jučer prijavim za primanje računa na e mail, i da plaćam online preko moj telemach strane, ali ne radi ni link koji sam dobio u e mailu sa računom, niti link za online plaćanje na strani moj telemach!!
Šta se dešava, telemaše???
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način
Na računu je kao i uvijek do sada prikazan broj računa banke u kojoj možete plaćati naknadu bez provizije.
Izvinjavamo se ukoliko je došlo do poteškoća prilikom online plaćanja.
Molimo Vas dostavite nam broj Ugovora i e-mail adresu rado ćemo provjeriti i poslati Vam direktni link za online plaćanje.
Za dodatna pitanja i informacije, stojimo Vam na raspolaganju.
#105028 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo drug_profi,drug_profi wrote: ↑24/11/2020 08:16Ne radi im to kino cijeli mjesec. Prođe autorizacija i sve, ali na kraju obavjest da transakcija nije izvršena.
Kolege su upoznate s poteškoćama i intenzivno rade na provjeri i rješenju.
Ukoliko želite, možete nam dostaviti broj Ugovora i e-mail adresu kako bismo provjerili i proslijedili link za online plaćanje putem aplikacije, na e-mail.
- drug_profi
#105029 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ih da ja vas čekam da mi rješite probleme...Telemach wrote: ↑24/11/2020 08:28Zdravo drug_profi,drug_profi wrote: ↑24/11/2020 08:16Ne radi im to kino cijeli mjesec. Prođe autorizacija i sve, ali na kraju obavjest da transakcija nije izvršena.
Kolege su upoznate s poteškoćama i intenzivno rade na provjeri i rješenju.
Ukoliko želite, možete nam dostaviti broj Ugovora i e-mail adresu kako bismo provjerili i proslijedili link za online plaćanje putem aplikacije, na e-mail.

Platio sam preko mobilnog bankarstva sa provizijom, a ova fora da vam servis mjesec dana ne radi je presmješna. Navodno kolege rade na problemu.
Pa SpaceX će poslati silos u svemir dok vi rješite problem dva klika.
#105030 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach jesu li mozda neki radovi u kasindoskoj? cijelo jutro nema neta, telefona i tv-a
#105031 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo BaDa,
Kolege su potvrdili da je u ulici Kasindolska zabilježen grupni prekid signala, čime su afektirane i Vaše usluge.
Molimo Vas da prihvatite izvinjenje zbog eventualnih neugodnosti, kolege su na terenu i nastoje u najkraćem roku riješiti poteškoće.
#105032 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach ,
da li mi možete napisati do kada će biti dostupne ove serije u Video klubu:
1. Znam ko si (Pickbox Now katalog)
2. Gospodin Selfridge (Epic Drama katalog)?
Hoću da počnem da ih gledam, pa da znam koliko imam vremena
Bilo bi lijepo da se nekada vrati opcija do kojeg tačno datuma je neki sadržaj dostupan na EON-u.
Hoću da počnem da ih gledam, pa da znam koliko imam vremena

Bilo bi lijepo da se nekada vrati opcija do kojeg tačno datuma je neki sadržaj dostupan na EON-u.
#105033 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach Mogu li zamoliti da me pozovu kolege iz Odjela za posebnu brigu o korisnicima, dakle ne standardni operateri iz Call Centra. Ističu mi neke pogodnosti koje sam dogovorio, pa bih volio na vrijeme dogovoriti nastavak saradnje, hvala...
#105034 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach i ostali koji znaju:
Postoji li neki paket DUO/TRIO/EON sa kojim mogu izvan BiH putem EON app gledati sve kanale dostupne u tom paketu?
Postoji li neki paket DUO/TRIO/EON sa kojim mogu izvan BiH putem EON app gledati sve kanale dostupne u tom paketu?
- typeOnegative
#105035 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam stoposto siguran, ali 95 posto da nema paketa u ponudi s kojim možeš gledat sve programe van BiH. Neki rade, ali većina je rezervirana isključivo za Tm mrežu.
-
#105036 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav, zelio sam da spojim TM u djeciju sobu, medjutim iskreno ne zelim da placam 80 KM za prikljucnu taksu za eon box. Trenutno imam eon full paket. Da li je neko pokusao instalirati eon aplikaciju na Mi TV Box S. Da ga kupim ako moze. A Telemach hvala na ponudi od 80 KM plus 5 KM pretplate. Smijesno.
#105037 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo @chakany,chakany wrote: ↑24/11/2020 13:49@Telemach ,
Hoću da počnem da ih gledam, pa da znam koliko imam vremena![]()
Zahvaljujemo se na upitu, isti smo proslijedili kolegama, pa ćemo Vas obavijestiti kada dobijemo povratnu informaciju.
Molimo za malo strpljenja.
#105038 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo @blinker13,
Molimo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke u pp, rado ćemo Vas kontaktirati i pronaći opciju sa kojom ćete biti zadovoljni.
Zahvaljujemo se na ukazanom povjerenju.
#105039 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo @moee,
Zahvaljujemo se na javljanju i saradnji na ovaj način.
U okviru naše ponude imate mogućnost korištenja EON aplikacije na pet multiscreen uređaja kao i na jednom Smart TV uređaju - u zavisnosti od paketa na koji ste pretplaćeni i modela TV prijemnika. Kada je riječ o korištenju aplikacije u inostranstvu, postoji mogućnost da određeni kanali neće biti dostupni, jer su rezervisani isključivo za Telemach mrežu. Ukoliko ste zainteresirani za korištenje naših usluga, molimo Vas da nam dostavite podatke u pp, rado ćemo Vas pozvati, prezentirati ponudu i upoznati sa svim mogućnostima. Stojimo Vam na raspolaganju.
#105040 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
#105041 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zavisi od drzave u koju ides. U okruzenju (Srbija, CG, Hrvatska i Slovenija) rade skoro svi kanali. Vec u ostatku svijeta vecina kanala ne radi, samo neki domaci i lokalni rade.
#105042 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@blinker13
Hvala puno na saradnji.
Hvala puno na saradnji.
Last edited by Telemach on 24/11/2020 16:46, edited 1 time in total.
#105043 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@blinker13
Hvala puno na saradnji.
Hvala puno na saradnji.
- suad-sarajevo
#105044 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imam instaliran EON smart aplikaciju na Mibox S i radi odlično. Nećeš se pokajati. Čak sam uspio upariti svoj daljinski od TV-a (Panasonic, nije novija generacija) tako da upravljam sve sa jednim.photo&video wrote: ↑24/11/2020 15:04Pozdrav, zelio sam da spojim TM u djeciju sobu, medjutim iskreno ne zelim da placam 80 KM za prikljucnu taksu za eon box. Trenutno imam eon full paket. Da li je neko pokusao instalirati eon aplikaciju na Mi TV Box S. Da ga kupim ako moze. A Telemach hvala na ponudi od 80 KM plus 5 KM pretplate. Smijesno.
#105045 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Provjereno je radio na Mi Box S bez problema mada nisam koristio zadnjih pola godine...
#105047 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Banana66,Banana66 wrote: ↑24/11/2020 17:53Pozdrav , da li su povecali brzine u zadnje vrijeme ? Do skoro sam mjerio 200mbps na speedtestu EON Full paket , a trenutno mjerim ove brzine:
Mada primjetio sam vise nestabilnosti sto se tice interneta , dolazi do cescih prekida WiFi-a , a i preko kabla dolazi do kratkih prekida interneta.
Zahvaljujemo se na javljanju i saradnji na ovaj način.
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite potpune korisničke podatke, broj Ugovora i kontakt broj, kako bismo provjerili Vaše servise i preciznije odgovorili na Vaš upit.
#105048 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pisao na email [email protected] u isto vrijeme kad i ovde na forumu i tu ostavio sve te podatke, ali niko se nije trznuo da išta odgovori, a online plaćanje i dalje ne ideTelemach wrote: ↑24/11/2020 08:26Zdravo mayab,mayab wrote: ↑24/11/2020 06:27
Na posljednjem računu je ispisan samo ovaj račun u Adiko banci koji je sada primarni i favorizirani, valjda je red da i računi u drugim bankama budu napisani negdje sitnim brojevima, kako je to kod npr.el privrede, toplana, vodovoda i tako dalje!
Baš zbog toga se jučer prijavim za primanje računa na e mail, i da plaćam online preko moj telemach strane, ali ne radi ni link koji sam dobio u e mailu sa računom, niti link za online plaćanje na strani moj telemach!!
Na računu je kao i uvijek do sada prikazan broj računa banke u kojoj možete plaćati naknadu bez provizije.
Molimo Vas dostavite nam broj Ugovora i e-mail adresu rado ćemo provjeriti i poslati Vam direktni link za online plaćanje.
#105049 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Mayab,mayab wrote: ↑24/11/2020 18:36Pisao na email [email protected] u isto vrijeme kad i ovde na forumu i tu ostavio sve te podatke, ali niko se nije trznuo da išta odgovori, a online plaćanje i dalje ne ideTelemach wrote: ↑24/11/2020 08:26Zdravo mayab,mayab wrote: ↑24/11/2020 06:27
Izvinjavamo se zbog čekanja na odgovor. Uvjereni smo da će kolege odgovoriti na Vaš e-mail u najkraćem roku, ukoliko do sada nisu.
Ljubazno Vas molimo da nam u inbox dostavite e-mail adresu kako bismo zamolili kolege za provjeru i povratne informacije.
#105050 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Navedeni paket ti treba imati brzinu do 200 brzinu, a ako ti je vec ta preko brzini, te nisi mjenjo paket, nista ne diraj i ne prijavljuj nista. Uzivaj dok mozes.Banana66 wrote: ↑24/11/2020 17:53Pozdrav , da li su povecali brzine u zadnje vrijeme ? Do skoro sam mjerio 200mbps na speedtestu EON Full paket , a trenutno mjerim ove brzine:
Mada primjetio sam vise nestabilnosti sto se tice interneta , dolazi do cescih prekida WiFi-a , a i preko kabla dolazi do kratkih prekida interneta.
P.S Kad ono Premium korisnici pocinju kukat kako su dobili samo "poklon filmove", a ostali dobijaju sve kanale?