Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderators: Bobi, Benq

yasaq
Posts: 1053
Joined: 30/07/2006 21:54

#104201 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by yasaq » 20/10/2020 08:58

imali još neko problema da se slika na eon box-u počne uvijati ? npr. kada gledam utakmicu teren je deformisan prelazi iz konkavnog u konveksni :D pa se box mora resetovati da bi došlo u normalu.


User avatar
un1ted
Posts: 7839
Joined: 20/10/2012 13:29

#104202 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by un1ted » 20/10/2020 09:11

yasaq wrote:
20/10/2020 08:58
imali još neko problema da se slika na eon box-u počne uvijati ? npr. kada gledam utakmicu teren je deformisan prelazi iz konkavnog u konveksni :D pa se box mora resetovati da bi došlo u normalu.
:gunjastajl: :gunjastajl:

User avatar
djigibau
Posts: 306
Joined: 16/02/2006 11:21
Location: Sarajevo

#104203 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by djigibau » 20/10/2020 10:47

Ima li neko problem sa vraćanjem sadržaja? kod mene konkretno na Pikaboo raspored ne odgovara stvarnom stanju npr kad hoću vratiti jednu epizodu unatrag pojavljuje mi se sasvim treća.

zippoo87
Posts: 7764
Joined: 13/05/2009 19:04
Location: TK

#104204 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 » 20/10/2020 11:07

Telemach wrote:
20/10/2020 08:54
zippoo87 wrote:
19/10/2020 21:20
mene opet poceli lobirati za novi ugovor a haman jos pola godine ostalo starog :D
nego,ne pita danas kolegu iz Telemacha,spominje neki aneks ugovora...pa ako bi ja sada recimo potpisao ponovo ugovor,da li ugovor vazi od dana potpisivanja 1-2 godine (zavisi koliko se potpise) ili se ceka da istekne stari pa onda pocinje novi...jer spominje aneks ugovora ?

rekao sam mu da mi sada ne spominje nove ugovore,dok mi ne rijese ove probleme sa netom a i samo da napomenem da je i mene lobirao za prelazak na EON pakete ali sam ga skinuo...kod mene mati najvise gleda tv a zena ne zna dva dugmeta ni na obicnom pritisnuti,svako malo nesto pokvari,jos da se sada barata sa android boxom i novim daljinskim
Zdravo @zippoo87,
Hvala Vam na javljanju.
Novi Ugovor je validan od trenutka potpisivanja, kao i benefiti koje ostvarujete. Nadamo se da ćete se predomisliti, jer sigurno se ne biste pokajali :)
Uvijek Vam stojimo na raspolaganju.
pa prvo mi morate rijesiti tehnicke probleme...u suprotnom je puno i 10 KM da placam,ako usluga nije na nivou
rekli su mi opet promijeniti router ali jos nikog nema pa vidjeti cemo kada ce doci
ovi lokalni tehnicari su mi rekli da ih zovem da dodju kada se pojavi problem ali ne mogu ih zvati navecer u 11-12,da mi tumbaju po kuci i traze uzrok a cisto sumnjam i da cepregleadti detaljno sve kablove i spojeve i signal na glavnom razvodu koji vodi do moje kuce...dodju u kucu,nakace se na wifi,pogledaju konfiguraciju,resetuju modem i to je to,odose...pa to mogu i ja,ne trebaju ni izlaziti oni na teren

User avatar
Telemach
Posts: 10930
Joined: 13/10/2010 14:13

#104205 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 20/10/2020 11:42

zippoo87 wrote:
20/10/2020 11:07
Telemach wrote:
20/10/2020 08:54
zippoo87 wrote:
19/10/2020 21:20
mene opet poceli lobirati za novi ugovor a haman jos pola godine ostalo starog :D
nego,ne pita danas kolegu iz Telemacha,spominje neki aneks ugovora...pa ako bi ja sada recimo potpisao ponovo ugovor,da li ugovor vazi od dana potpisivanja 1-2 godine (zavisi koliko se potpise) ili se ceka da istekne stari pa onda pocinje novi...jer spominje aneks ugovora ?

rekao sam mu da mi sada ne spominje nove ugovore,dok mi ne rijese ove probleme sa netom a i samo da napomenem da je i mene lobirao za prelazak na EON pakete ali sam ga skinuo...kod mene mati najvise gleda tv a zena ne zna dva dugmeta ni na obicnom pritisnuti,svako malo nesto pokvari,jos da se sada barata sa android boxom i novim daljinskim
Zdravo @zippoo87,
Hvala Vam na javljanju.
Novi Ugovor je validan od trenutka potpisivanja, kao i benefiti koje ostvarujete. Nadamo se da ćete se predomisliti, jer sigurno se ne biste pokajali :)
Uvijek Vam stojimo na raspolaganju.
pa prvo mi morate rijesiti tehnicke probleme...u suprotnom je puno i 10 KM da placam,ako usluga nije na nivou
rekli su mi opet promijeniti router ali jos nikog nema pa vidjeti cemo kada ce doci
ovi lokalni tehnicari su mi rekli da ih zovem da dodju kada se pojavi problem ali ne mogu ih zvati navecer u 11-12,da mi tumbaju po kuci i traze uzrok a cisto sumnjam i da cepregleadti detaljno sve kablove i spojeve i signal na glavnom razvodu koji vodi do moje kuce...dodju u kucu,nakace se na wifi,pogledaju konfiguraciju,resetuju modem i to je to,odose...pa to mogu i ja,ne trebaju ni izlaziti oni na teren
Zdravo @zippoo87,
Provjerom vidimo da je evidentiran nalog za zamjenu opreme, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku. Sigurni smo da nakon toga nećete imati poteškoće te da ćemo nastaviti uspješno sarađivati. Hvala Vam na povjerenju i razumijevanju.

User avatar
Telemach
Posts: 10930
Joined: 13/10/2010 14:13

#104206 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 20/10/2020 11:43

djigibau wrote:
20/10/2020 10:47
Ima li neko problem sa vraćanjem sadržaja? kod mene konkretno na Pikaboo raspored ne odgovara stvarnom stanju npr kad hoću vratiti jednu epizodu unatrag pojavljuje mi se sasvim treća.
Zdravo @djigibau,
Molimo Vas da nam podatke dostavite u pp, rado ćemo provjeriti o čemu se radi.
Hvala Vam na javljanju i saradnji na ovaj način.

tomhagen
Posts: 162
Joined: 16/10/2017 14:43

#104207 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tomhagen » 20/10/2020 11:55

Zdravo @Telemache

Jedno pitanje. Imam uslugu HS KATV (ustvari telemach trio grande). Istekao mi je ugovor. Da li postoji opcija da ne odjavljujem uslugu, nego da je zamrznem na neki period od par mjeseci, posto stan planiram renovirati?

Hvala.

User avatar
Telemach
Posts: 10930
Joined: 13/10/2010 14:13

#104208 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 20/10/2020 12:05

tomhagen wrote:
20/10/2020 11:55
Zdravo @Telemache

Jedno pitanje. Imam uslugu HS KATV (ustvari telemach trio grande). Istekao mi je ugovor. Da li postoji opcija da ne odjavljujem uslugu, nego da je zamrznem na neki period od par mjeseci, posto stan planiram renovirati?

Hvala.
Zdravo @tomhagen,
Hvala Vam na upitu.
Uslugu možete staviti u stanje mirovanja na tri mjeseca u toku jedne kalendarske godine.
Zahtjev podnosite u Korisničkom servisu ili putem e-maila uz dostavljenu kopiju lične karte nosioca Ugovora. Dugovanja, također, trebaju biti izmirena.
Stojimo Vam na raspolaganju za dodatna pitanja.

User avatar
typeOnegative
Posts: 3020
Joined: 06/03/2013 00:31
Location: Winterfell

#104209 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative » 20/10/2020 12:52

@telemach
Imam problem sa dodavanjem tj aktivacijom uređaja na HBO Go. Neki dan se sam deaktivirao sa tv a i ne mogu dodat ponovo nikako. kada unesem kod na portalu samo vrti i ništa se ne događa. Ista stvar je i sa android app na Eon boxu, probao sam da vidim iako je ne koristim na boxu , tako da nije do lg smart aplikacije.
U čemu je problem? Hvala

DON_eARL
Posts: 3362
Joined: 31/10/2010 22:26

#104210 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL » 20/10/2020 13:24

typeOnegative wrote:
20/10/2020 12:52
@telemach
Imam problem sa dodavanjem tj aktivacijom uređaja na HBO Go. Neki dan se sam deaktivirao sa tv a i ne mogu dodat ponovo nikako. kada unesem kod na portalu samo vrti i ništa se ne događa. Ista stvar je i sa android app na Eon boxu, probao sam da vidim iako je ne koristim na boxu , tako da nije do lg smart aplikacije.
U čemu je problem? Hvala
Vidi na HBOGO koliko TV uređaja si registrovao. Pobriši stare uređaje, ako već nisi.

User avatar
typeOnegative
Posts: 3020
Joined: 06/03/2013 00:31
Location: Winterfell

#104211 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative » 20/10/2020 13:43

Samo mobitel ima i drugi smart tv , nije do toga. Baš problem sa aktiviranjem, kad ukucam kod javi da je uređaj uspješno aktiviran, a ovamo vrti li vrti.

User avatar
seoBIH
Posts: 6651
Joined: 22/03/2003 00:00

#104212 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by seoBIH » 20/10/2020 14:08

Prvo dobijem odogovor da sam iskljucen zbog greske vase sistema, zbog duga od 3.40

Image

Onda trazim da mi se obrazlozi dug od 3.40 i da mi se umanji racun za koji sam bio iskljucen i dobijem ovaj odgovr

Image

I jos ce te mi naplatit 6.25 ? @Telemach ?

azdralovic
Posts: 2899
Joined: 29/05/2010 21:46

#104213 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by azdralovic » 20/10/2020 14:25

seoBIH wrote:
20/10/2020 14:08
Prvo dobijem odogovor da sam iskljucen zbog greske vase sistema, zbog duga od 3.40

Image

Onda trazim da mi se obrazlozi dug od 3.40 i da mi se umanji racun za koji sam bio iskljucen i dobijem ovaj odgovr

Image

I jos ce te mi naplatit 6.25 ? @Telemach ?
Ali gdje je greska sistema u toj prepisci ?

samired
Posts: 97
Joined: 30/09/2020 07:12

#104214 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by samired » 20/10/2020 14:30

seoBIH wrote:
20/10/2020 14:08
Prvo dobijem odogovor da sam iskljucen zbog greske vase sistema, zbog duga od 3.40

Image

Onda trazim da mi se obrazlozi dug od 3.40 i da mi se umanji racun za koji sam bio iskljucen i dobijem ovaj odgovr

Image

I jos ce te mi naplatit 6.25 ? @Telemach ?
Realno koga na forumu boli briga za tvoje 3,4 km.
Idi negdje u poslovnicu i riješi to. Šta nas tušiš bezveze .
Taman pomisliš neka novost a ono tvoje 3 marke.
Kako misliš da ćeš to riješiti na forumu ?

DON_eARL
Posts: 3362
Joined: 31/10/2010 22:26

#104215 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL » 20/10/2020 14:37

typeOnegative wrote:
20/10/2020 13:43
Samo mobitel ima i drugi smart tv , nije do toga. Baš problem sa aktiviranjem, kad ukucam kod javi da je uređaj uspješno aktiviran, a ovamo vrti li vrti.
Ako nisi reinstalirao aplikaciju nakon deaktivacije, obriši cache na aplikaciji, obriši aplikaciju i instaliraj ponovo, pa probaj aktivaciju. Ako ne nađeš brisanje cache, isključi TV iz struje 10ak minuta nakon brisanja aplikacije, pa instaliraj po paljenju.

Ne znam da li je HBO eventualno mijenjao nešto oko tipa uređaja koji se mogu registrovati, ali mislim da kod mene imaju bar tri-četiri registrovana TV uređaja - nisam brisao nikada, samo aktiviram raji kako kome zatreba.

User avatar
Telemach
Posts: 10930
Joined: 13/10/2010 14:13

#104216 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 20/10/2020 14:49

seoBIH wrote:
20/10/2020 14:08
Prvo dobijem odogovor da sam iskljucen zbog greske vase sistema, zbog duga od 3.40

Image

Onda trazim da mi se obrazlozi dug od 3.40 i da mi se umanji racun za koji sam bio iskljucen i dobijem ovaj odgovr

Image

I jos ce te mi naplatit 6.25 ? @Telemach ?
Zdravo @seoBIH,
Zaista nam je žao ukoliko je došlo do propusta u komunikaciji te ste se osjetili neugodno ili oštećeno na bilo koji način.
Pisali smo Vam pp, stoga vjerujemo da ćemo pronaći rješenje nakon izvršene provjere.
Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.

User avatar
typeOnegative
Posts: 3020
Joined: 06/03/2013 00:31
Location: Winterfell

#104217 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by typeOnegative » 20/10/2020 15:21

DON_eARL wrote:
20/10/2020 14:37
typeOnegative wrote:
20/10/2020 13:43
Samo mobitel ima i drugi smart tv , nije do toga. Baš problem sa aktiviranjem, kad ukucam kod javi da je uređaj uspješno aktiviran, a ovamo vrti li vrti.
Ako nisi reinstalirao aplikaciju nakon deaktivacije, obriši cache na aplikaciji, obriši aplikaciju i instaliraj ponovo, pa probaj aktivaciju. Ako ne nađeš brisanje cache, isključi TV iz struje 10ak minuta nakon brisanja aplikacije, pa instaliraj po paljenju.

Ne znam da li je HBO eventualno mijenjao nešto oko tipa uređaja koji se mogu registrovati, ali mislim da kod mene imaju bar tri-četiri registrovana TV uređaja - nisam brisao nikada, samo aktiviram raji kako kome zatreba.
A tako i kod mene, nikad nije bilo problema,al evo od neki dan zaebava. Nema na webOS brisanje cachea, bar ne vidljivo u opcijama. Probat ću i to, hvala :thumbup:

zippoo87
Posts: 7764
Joined: 13/05/2009 19:04
Location: TK

#104218 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 » 20/10/2020 15:24

SaFunica sa Telemachom se nastavlja ...


Evo meni bili sada i donijeli ubee 5 GHz router...veliki onaj i skopcali
Za sada radi...probao sam i 5GHz wifi,izvuce 98 Mbps ,toliko i jeste max na mom paketu

Nego,moram i ovo naglasiti pa budite oprezni
Naime,dosli Telemachovi podizvodjaci da mi zamijene router,dva momka i hajde zamijenise i na kraju,stavise pred mene hrpu papira,kaze to je da potpises zamjenu modema i ja potpisa jedan,drugi,kad na trecem,vidim aneks ugovora za produzenje ugovora na 2 godine,moje ime na ugovoru,moja adresa...ja skonta da su mi poturili da u neznanju to sve potpisem,sve zajedno priheftano,na kraju dva primjerkq ugovora i kazem ja njima,reko sta je ovo,podmecete da se potpise ugovor sa ostalim papirima,reko ja ovo necu potpisati...kad momci zovu svog nadredjenog,kazu nece on potpisati to,kaze kao ne mora ,neka samo ostalo potpise.
Sreca pa sam gledao sta potpisujem,inace mi me smotali u neznaju a ja bih onda morao dokazivati na koji nacin se sve odigralo.

Pa eto,dobro iscitajte svaki papir i pazite se,znaci poceli su i oni da love u mutnom.
Kroz 10 min nakon sto su ovi otisli,zove me neki iz telemacha za brigu o korisnicima,kao da vidi da li sada radi,haman mu je neko javio za ovaj "incident",kazem ja i njemu da je supacki ovaj pokusaj poturanja novog ugovora u nenzanju (njegovo je Ime na nalogu),on se nesto vadi,prica,kao nije to ni trebalo tako...a hoce novi ugovor od mene i da me zadrze kao korisnika a ovo mi pokusavaju uraditi.
Ludilo u BiH,nema vise postena covjeka ni firme.

DOBRO SE PAZITE KADA VAM DOLAZE MONTERI I SVE ISCITAJTE PRIJE NEGO POTPISETE
Mene je sekunda dijelila od novog vezivanja na 2 godine,vjerovatno bez ikakvih benefita i mogli bi mi mahati papirom.
Ostavio sam sebi primjerak ugovora koji su mi pokusali uvaliti,sve bilo unaprijed popunjeno i spremno sa mojim podacima,samo da seja potpisem.

User avatar
Mirzareli
Posts: 470
Joined: 18/03/2013 20:34

#104219 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mirzareli » 20/10/2020 16:00

zippoo87 wrote:
20/10/2020 15:24
SaFunica sa Telemachom se nastavlja ...


Evo meni bili sada i donijeli ubee 5 GHz router...veliki onaj i skopcali
Za sada radi...probao sam i 5GHz wifi,izvuce 98 Mbps ,toliko i jeste max na mom paketu

Nego,moram i ovo naglasiti pa budite oprezni
Naime,dosli Telemachovi podizvodjaci da mi zamijene router,dva momka i hajde zamijenise i na kraju,stavise pred mene hrpu papira,kaze to je da potpises zamjenu modema i ja potpisa jedan,drugi,kad na trecem,vidim aneks ugovora za produzenje ugovora na 2 godine,moje ime na ugovoru,moja adresa...ja skonta da su mi poturili da u neznanju to sve potpisem,sve zajedno priheftano,na kraju dva primjerkq ugovora i kazem ja njima,reko sta je ovo,podmecete da se potpise ugovor sa ostalim papirima,reko ja ovo necu potpisati...kad momci zovu svog nadredjenog,kazu nece on potpisati to,kaze kao ne mora ,neka samo ostalo potpise.
Sreca pa sam gledao sta potpisujem,inace mi me smotali u neznaju a ja bih onda morao dokazivati na koji nacin se sve odigralo.

Pa eto,dobro iscitajte svaki papir i pazite se,znaci poceli su i oni da love u mutnom.
Kroz 10 min nakon sto su ovi otisli,zove me neki iz telemacha za brigu o korisnicima,kao da vidi da li sada radi,haman mu je neko javio za ovaj "incident",kazem ja i njemu da je supacki ovaj pokusaj poturanja novog ugovora u nenzanju (njegovo je Ime na nalogu),on se nesto vadi,prica,kao nije to ni trebalo tako...a hoce novi ugovor od mene i da me zadrze kao korisnika a ovo mi pokusavaju uraditi.
Ludilo u BiH,nema vise postena covjeka ni firme.

DOBRO SE PAZITE KADA VAM DOLAZE MONTERI I SVE ISCITAJTE PRIJE NEGO POTPISETE
Mene je sekunda dijelila od novog vezivanja na 2 godine,vjerovatno bez ikakvih benefita i mogli bi mi mahati papirom.
Ostavio sam sebi primjerak ugovora koji su mi pokusali uvaliti,sve bilo unaprijed popunjeno i spremno sa mojim podacima,samo da seja potpisem.
Ja bande, zar ga i Telemach hoce shuknit 😏😇

User avatar
avaks
Posts: 5608
Joined: 03/03/2013 15:44
Location: Sarajevo-x

#104220 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks » 20/10/2020 17:03

Ja i potpiso što je najgore ahah pa onda zovi i na kraju i produžim ugovor :lol:
I meni rekoše potpis za zamjenu ono niđe veze ali do mene je što nisam čitao :run:

zippoo87
Posts: 7764
Joined: 13/05/2009 19:04
Location: TK

#104221 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 » 20/10/2020 17:28

Ovo je meni tako supacki i jadno,neposlovno i kriminalno,da cu sada istraziti ove nove pakete od BHTa,mislim da optiku mogu dobiti sada i samo cu cijene da uporedim.
TV i programska sema me toliko ne zanimaju,jer skoro pa i ne gledam tv,mati to gleda a i ona ove nase kanale gleda,koji imaju i na moja tv i na Telemachu

Ja uopste nisam znao da se ovim bave i da ovako podmecu,ja mahinalno krenuo potpisivati,kada vidim nesto previse listova i preleti naslove,kada vidim novi ugovor sa mojim podacima,obavezno trajanje 2 godine
Ovo je teska antireklama za Telemach i pad u mojim ocima

Mraka
Posts: 88
Joined: 13/04/2009 18:31

#104222 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mraka » 20/10/2020 17:34

zippoo87 wrote:
20/10/2020 17:28
Ovo je meni tako supacki i jadno,neposlovno i kriminalno,da cu sada istraziti ove nove pakete od BHTa,mislim da optiku mogu dobiti sada i samo cu cijene da uporedim.
TV i programska sema me toliko ne zanimaju,jer skoro pa i ne gledam tv,mati to gleda a i ona ove nase kanale gleda,koji imaju i na moja tv i na Telemachu

Ja uopste nisam znao da se ovim bave i da ovako podmecu,ja mahinalno krenuo potpisivati,kada vidim nesto previse listova i preleti naslove,kada vidim novi ugovor sa mojim podacima,obavezno trajanje 2 godine
Ovo je teska antireklama za Telemach i pad u mojim ocima
Ljudi jel moguće ovo da se radi ??? auuuuu Svaka čast što si podijelio ja ne mogu da vjerujem

NediM17
Posts: 10893
Joined: 05/11/2009 11:49

#104223 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 » 20/10/2020 17:50

Samo da obavijestim ove sto su se brinuli da jos nista nije planulo. :izet:

@Benq , posto si razmjenjivao misljenja sa mnom o ovome, ako ti se da, procitaj ostatak. :-D
Telefonskim kablom koji glumi UTP uredno ide stabilnih 90-100Mbps (iako PC treba nekih pola minute po paljenju da uspostavi vezu), a sinoc sam dodao i poseban router za WiFi, odnosno radi kao AP koji je van ormarica i pokriva signalom svaki cosak stana bez problema. WiFi mreze na Technicolor-u sam ugasio.
DHCP server je ostao na Technicoloru i on je na 192.168.0.1, TP-Link AP na 192.168.0.2, i Cisco client za EON Box na 192.168.0.3, a DHCP server vrti od 192.168.0.10 pa prema gore.
Smart TV je jedini na 5GHz WiFi-ju jer je statican i ima dobar signal.
Ukucani ne znaju 5GHz sifru, i nece i ne treba da se spajaju na tu mrezu, 2.4GHz je jednostavno 100% stabilna u citavom stanu i dovoljno brza.

Mrezom u kuci sam konacno zadovoljan. To je maksimum koji sam mogao izvuci. :thumbup:

Nedzada
Posts: 270
Joined: 14/09/2020 10:09

#104224 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Nedzada » 20/10/2020 18:41

samired wrote:
20/10/2020 14:30
seoBIH wrote:
20/10/2020 14:08
Prvo dobijem odogovor da sam iskljucen zbog greske vase sistema, zbog duga od 3.40

Image

Onda trazim da mi se obrazlozi dug od 3.40 i da mi se umanji racun za koji sam bio iskljucen i dobijem ovaj odgovr

Image

I jos ce te mi naplatit 6.25 ? @Telemach ?
Realno koga na forumu boli briga za tvoje 3,4 km.
Idi negdje u poslovnicu i riješi to. Šta nas tušiš bezveze .
Taman pomisliš neka novost a ono tvoje 3 marke.
Kako misliš da ćeš to riješiti na forumu ?
Sejo legendo, ne daj se.
Ima nas koje je briga za tvoje, moje 3 marke.

User avatar
Mirzareli
Posts: 470
Joined: 18/03/2013 20:34

#104225 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mirzareli » 20/10/2020 19:14

zippoo87 wrote:
20/10/2020 17:28
Ovo je meni tako supacki i jadno,neposlovno i kriminalno,da cu sada istraziti ove nove pakete od BHTa,mislim da optiku mogu dobiti sada i samo cu cijene da uporedim.
TV i programska sema me toliko ne zanimaju,jer skoro pa i ne gledam tv,mati to gleda a i ona ove nase kanale gleda,koji imaju i na moja tv i na Telemachu

Ja uopste nisam znao da se ovim bave i da ovako podmecu,ja mahinalno krenuo potpisivati,kada vidim nesto previse listova i preleti naslove,kada vidim novi ugovor sa mojim podacima,obavezno trajanje 2 godine
Ovo je teska antireklama za Telemach i pad u mojim ocima
Ja sam iskreno mislio preci na Telemach ,ali sad su mi poslije ovoga sto ti rece pali totalno u ocima..Po meni je ovo totalna sačekusa od strane Telemacha i njihovog osoblja.Evo vidim po forumu da ti nisi jedini neke su izgleda i nasamarili.Stvarno jeftino i nisko... :-x
Last edited by Mirzareli on 20/10/2020 19:23, edited 1 time in total.

Post Reply