e hvala. uspioBenq wrote: Kod mene na LG-u je ovako : Na daljinskom Settings pa onda - Postavke - CI Informacije - Smart Card Information - Modify mature level / modify password..

e hvala. uspioBenq wrote: Kod mene na LG-u je ovako : Na daljinskom Settings pa onda - Postavke - CI Informacije - Smart Card Information - Modify mature level / modify password..
Cudno je to sa telemachom i sa postavkama.. kod mene je HS i postavka je Bosna.Webamaster Dub wrote:Za sve one koji imaju malo starije LG TV pratite ovaj tutorijal http://telemach.ba/upload/document/D3%2 ... %20BiH.PDF i namjestite država Austrija i naći će vam sve kanale.Provaljeno, vrijeme je za drugi modul![]()
Kod mene je identicno kao sa tvoje slike samo sto je postavljeno na Bosna, tako su skenirani i analogni i digitalni kanali.Webamaster Dub wrote: kada se klikne opcija bosna nema opcije za kabl samo antena
Titlovi uredno rade koliko sam upratio. Negdje srpski a negdje hrvatski (stavio sam opcije kao i na resiveru).Webamaster Dub wrote:imaš li titlove, meni kada karticu stavim u drugi tv nema titlova?avaks wrote:Kod mene je našao kanale na Njemačka (nema opcija Austrija, Švedska ni other kao što je navedeno u uputstvu).
Prebacivanje mi ide kao i na resiveru, nisam primijetio da je nešto plaho brže, slika je super, signal i kvaliteta sada stoje na 99-100 šta god to značilo![]()
Nego zašto nakon svakog gašenja izbacuje ono Conax i onda ide neka autentifikacija kada se upali TV
Trebao bi ti svakako naci sve, sa ili bez kartice. Bez kartice bi trebalo da ih samo ne moze dekodirati.karirana kosulja wrote: Postavio sam Njemacka
Bez kartice nadje 21 kanal
Dali bi sa karticom nasao sve ?
Ma nece pa nece.avaks wrote:Kod mene je na Njemačkoj, Elit tv, DTV 184 komada bez kartice nađe, radio kanale te još 65 analognih ako se ne varam.
Kada ubaciš karticu onda se mogu gledati ti koje već plaćaš.
typeOnegative wrote:Bili mi danas dok me nije bilo kući , i nisu uspjeli osposobiti ništa , nema signala , pola kanala kodirano , ma kuršus . Sva sreća pa je ostavio karticu i rekao da ga nazovem kad dođem kući . Sredio sam stvar i bez njega . samo su kanali razbacani u pm , nigdje veze s vezom , bit će par dana posla da poštimam kako mi paše . Ali , zadovoljan sam pravo ,i slika je bolja
To ni nema veze sa modulom , nego se na TVu radi . Koji je TV ,mora bit opcija za to . Kod mene je LG i radi se preko opcije "upravitelj kanala" ,Reglan wrote:I mene zanima moze li se kako napraviti lista kanala preko ovog modula. Ono da ja stavim sta ce mi biti na 1 sta na 2 itd
ovo je konkretno za Sa, vjerovatno prvi paket startuje sa START listom, svakom narednom se dodaje slijedeca lista plus oni koji su zasebno navedeni kao HBO... itd.gaius wrote:Telemach - pitanje:
Gdje mogu vidjeti listu kanala koju dobijam u Duo Net Grande paketima. Interesuje me konkretno koje digitalne i koje HD kanale imam u Duo Net; Grande; Grande Family i Grande Extra.
Piše 5, 9, 14, 32 HD kanala odnosno 100, 130, 150, 180 digitalnih - ali ne znam koji su to tačno kanali u kojem paketu.
Hmmmmm, VoX je kod mene al nisam jos skont'o kako da odradim totypeOnegative wrote:To ni nema veze sa modulom , nego se na TVu radi . Koji je TV ,mora bit opcija za to . Kod mene je LG i radi se preko opcije "upravitelj kanala" ,Reglan wrote:I mene zanima moze li se kako napraviti lista kanala preko ovog modula. Ono da ja stavim sta ce mi biti na 1 sta na 2 itd
poslažeš ih kako ti štima