Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderators: Bobi, Benq

DON_eARL
Posts: 3364
Joined: 31/10/2010 22:26

#18776 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL » 08/01/2015 15:09

Image

Slab mi signal u spavaćoj. :D


User avatar
golfiista
Posts: 4614
Joined: 04/05/2012 14:48

#18777 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by golfiista » 08/01/2015 15:26

Od 2005 godine koristim Elob MMSD, kada je Telemach preuzeo Elob, potpišem ugvor na 2.g. i to full paket Super mix( net, tel i tv), bio super zadovoljan i naravno u tom duhu u septembru 2014.g. potpišem novi ugovor na 2.g. naravno opet full paket sa pregršt usluga. Dođu i zamijene mi ruter za wi-fi, kako su odnijeli stari toliko problema sa novim ruterom, nevjerovatno, često se moram odjaviti pa ponovo prijaviti, brzina varira samo tako, kanali se prebacuju sporo samo tako, totalno nezadovoljan. Bio bih sretan kada bi mi vratili staru opremu koja je bila besprijekorna :(

User avatar
avaks
Posts: 5627
Joined: 03/03/2013 15:44
Location: Sarajevo-x

#18778 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks » 08/01/2015 15:28

DON_eARL wrote:Image

Slab mi signal u spavaćoj. :D
Pukneš AP na stepenište i miran :lol:

skafiskafsnjak
Posts: 20599
Joined: 16/04/2011 18:46

#18779 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by skafiskafsnjak » 08/01/2015 15:30

Kojih 5 kanala imam u HD rezoluciji u Trio Grande ovom paketu ?
Tek sam prikljucio pa su mi svi trenutno ovaj mjesec.. kojih 5 mi ostaje ?

User avatar
avaks
Posts: 5627
Joined: 03/03/2013 15:44
Location: Sarajevo-x

#18780 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks » 08/01/2015 15:34

Zavisi koji paket imaš:
Image

skafiskafsnjak
Posts: 20599
Joined: 16/04/2011 18:46

#18781 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by skafiskafsnjak » 08/01/2015 15:37

Trio Grande obicni, u zapravo 9 kanala. E znaci to START+OSNOVNI . PA nije lose

User avatar
Telemach
Posts: 11620
Joined: 13/10/2010 14:13

#18782 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 08/01/2015 16:12

@ golfiista

Poštovani,

Radi cjelokupne provjere i pružanja kompletnog odgovora, ljubazno Vas molimo da nam dostavite potpune adresne podatke te ime i prezime nosioca ugovora,kao i kontakt telefon.
Uradit ćemo sve, što je u našoj mogućnosti,da ubuduće budete zadovoljni našim uslugama.

Zahvaljujemo na saradnji.

Srdačan pozdrav
Last edited by Telemach on 09/01/2015 15:36, edited 1 time in total.

Adoxxx
Posts: 876
Joined: 15/06/2012 21:52

#18783 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Adoxxx » 08/01/2015 18:19

koliko ste vi cekali na prikljucenje digitalne tv? meni onaj momak sto radi u telemachu rekao da ce mi tek sljedece sedmice nekad dodji sa resiverom :)

User avatar
holowey
Posts: 7480
Joined: 10/11/2008 10:53
Location: Дишем ти за вратом...

#18784 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by holowey » 08/01/2015 19:40

.

underground
Posts: 382
Joined: 12/07/2006 00:29

#18785 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by underground » 08/01/2015 20:19

Zasto je SportKlub 1 zatamnjen sada?

User avatar
Telemach
Posts: 11620
Joined: 13/10/2010 14:13

#18786 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 08/01/2015 22:34

@Adoxxx
@underground

Poštovani,

Detaljnije informacije,vezano za Vaš upit, smo Vam proslijedili u privatnoj poruci.

Srdačan pozdrav

kakaljin
Posts: 7577
Joined: 14/03/2008 12:30
Location: Sarajevo
Contact:

#18787 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin » 08/01/2015 23:10

Telemach wrote:@Adoxxx
@underground

Poštovani,

Detaljnije informacije,vezano za Vaš upit, smo Vam proslijedili u privatnoj poruci.

Srdačan pozdrav
Za zatamljivanje nekog kanala trebaju svi da znaju a ne da se te informacije daju samo pojedinima u privatnoj poruci

User avatar
Reglan
Posts: 4483
Joined: 04/01/2010 13:51
Location: bordo-bijeli

#18788 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan » 08/01/2015 23:15

Hajde vi sad odgovorite sto vam je poslao u pp, pa nije nato tajna da u poruci salju zasto je zatamnjen SK :shock:
Samo cekam kad ce poceti zatamnjivati SK kad bude engleska liga. :shock:

tap3ah75
Posts: 2492
Joined: 07/09/2009 14:14

#18789 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by tap3ah75 » 08/01/2015 23:39

Donedavno sam imao ukupno 3 uređaja
1. D3 resiver
2. malu crnu kutijicu i
3. bijeli wi-fi adapter sa antenicom.

kako sam prešao na Trio grande extra (ova akcija od 2 mjeseca) zamjenili su mi ovo pod 2 i 3 sa jednim večim CISCO uređajem. Od tada mi wi-fi signal nije dobar kao što je bio a i moram priznati zna i prekinuti ponekad.

Zanima me je li još neko ima sličnih zezancija??

I kad budem raskidao ugovor SVE DŽABA hoće li mi vratiti moje uređaje s antenicom :lol: ili sam osuđen na ovaj kratkodometni???

User avatar
Telemach
Posts: 11620
Joined: 13/10/2010 14:13

#18790 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 09/01/2015 08:58

@ kakaljin
@ Reglan

Poštovani,

Navedeni programski sadržaj nije bio zatamnjen.Radilo se o prekidu emitovanja signala na navedenom programu,u trajanju od nekoliko minuta.
Za sve ostale informacije,stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav

User avatar
Telemach
Posts: 11620
Joined: 13/10/2010 14:13

#18791 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 09/01/2015 09:01

@ tap3ah75

Poštovani,

Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam proslijedite Vaše korisničke podatke,kao i kontakt telefon.
Provjerićemo sve što je potrebno,i javiti Vam se sa povratnim informacijama.

Srdačan pozdrav

User avatar
shalla
Posts: 8269
Joined: 31/01/2006 09:12
Location: so close no matter how far

#18792 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shalla » 09/01/2015 14:09

shalla wrote:@ Telemach:

U zadnjih 20-ak dana mi je "odziv" receivera postao dosta sporiji, prije je sve komande prihvatao skoro momentalno, sada npr. kliknem na favorites ili na EPG i čekam i po 10-ak sekundi da receiver odradi zadatu komandu. Znate li u čemu bi mogao biti problem?

Hvala
Lp
Telemach, napravljeno mi je ovo (restarovao sam receiver) međutim sada nemam EPG-a a i počele su mi se pojavljivati ove kockice o kojima mnogi pričaju (kao da trzne slika) :sad:

User avatar
Telemach
Posts: 11620
Joined: 13/10/2010 14:13

#18793 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 09/01/2015 14:18

@ shalla

Poštovani,

Kako bi mogli izvršiti popunu provjeru Vaših navoda,i riješiti navedene poteškoće u što kraćem roku,potrebni su nam Vaši korisnički podaci.
Ljubazno ćemo Vas zamoliti da nam iste proslijedite privatnom porukom.
Izvinjavamo se zbog poteškoća koje imate kao naš korisnik usluga.
Srdačan pozdrav

User avatar
wwatra
Posts: 78
Joined: 07/07/2011 00:58

#18794 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by wwatra » 09/01/2015 14:58

jucer se kutarisah telemacha.lol-ov net radi kao sat Image..adio :run:

NediM17
Posts: 11421
Joined: 05/11/2009 11:49

#18795 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by NediM17 » 09/01/2015 15:00

wwatra wrote:jucer se kutarisah telemacha.lol-ov net radi kao sat Image..adio :run:
Hajde neka si hairli, kad god udjem na temu sve zatrpano tvojim postovima kako ti se gube paketi i puca konekcija. :mrgreen:

User avatar
wwatra
Posts: 78
Joined: 07/07/2011 00:58

#18796 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by wwatra » 09/01/2015 15:09

NediM17 wrote:
wwatra wrote:jucer se kutarisah telemacha.lol-ov net radi kao sat Image..adio :run:
Hajde neka si hairli, kad god udjem na temu sve zatrpano tvojim postovima kako ti se gube paketi i puca konekcija. :mrgreen:
hvala! ;)

User avatar
golfiista
Posts: 4614
Joined: 04/05/2012 14:48

#18797 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by golfiista » 09/01/2015 15:21

tap3ah75 wrote:Donedavno sam imao ukupno 3 uređaja
1. D3 resiver
2. malu crnu kutijicu i
3. bijeli wi-fi adapter sa antenicom.

kako sam prešao na Trio grande extra (ova akcija od 2 mjeseca) zamjenili su mi ovo pod 2 i 3 sa jednim večim CISCO uređajem. Od tada mi wi-fi signal nije dobar kao što je bio a i moram priznati zna i prekinuti ponekad.

Zanima me je li još neko ima sličnih zezancija??

I kad budem raskidao ugovor SVE DŽABA hoće li mi vratiti moje uređaje s antenicom :lol: ili sam osuđen na ovaj kratkodometni???

Upravo se meni ista stvar desila, katastrofa, dok je bila stara oprema sve najbolje, ovo novo smeće, da se tako izrazim, fakat ne funkcioniše najbolje.

swatch
Posts: 362
Joined: 07/12/2011 13:33

#18798 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by swatch » 09/01/2015 15:30

golfiista wrote:
tap3ah75 wrote:Donedavno sam imao ukupno 3 uređaja
1. D3 resiver
2. malu crnu kutijicu i
3. bijeli wi-fi adapter sa antenicom.

kako sam prešao na Trio grande extra (ova akcija od 2 mjeseca) zamjenili su mi ovo pod 2 i 3 sa jednim večim CISCO uređajem. Od tada mi wi-fi signal nije dobar kao što je bio a i moram priznati zna i prekinuti ponekad.

Zanima me je li još neko ima sličnih zezancija??

I kad budem raskidao ugovor SVE DŽABA hoće li mi vratiti moje uređaje s antenicom :lol: ili sam osuđen na ovaj kratkodometni???

Upravo se meni ista stvar desila, katastrofa, dok je bila stara oprema sve najbolje, ovo novo smeće, da se tako izrazim, fakat ne funkcioniše najbolje.
Ista stvar se i kod mene desava. Konekcija dosta cesto puca, paketi se gube. Dok je bio stari TP Link i brzina od 15 Mbps sve je bilo super.

User avatar
Telemach
Posts: 11620
Joined: 13/10/2010 14:13

#18799 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach » 09/01/2015 15:36

@golfista

Telemach wrote:@ golfista

Poštovani,

Radi cjelokupne provjere i pružanja kompletnog odgovora, ljubazno Vas molimo da nam dostavite potpune adresne podatke te ime i prezime nosioca ugovora,kao i kontakt telefon.
Uradit ćemo sve, što je u našoj mogućnosti,da ubuduće budete zadovoljni našim uslugama.

Zahvaljujemo na saradnji.

Srdačan pozdrav

shandrprcSA
Posts: 8568
Joined: 23/02/2013 08:16

#18800 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA » 09/01/2015 16:44

samo da se zahvalim @Telemachu :thumbup: na ekspeditivnosti za prikljucenje paketa (duo net grande family)...TV funkcionise super jos samo da se internet paket poveca (60/4 Mb/s) jer je trenutno jos uvijek po starom...

Image
Image

Post Reply