Nexus i ja preporucujem, imao sam prvu generaciju 7 i bez ikakvih problema je radio (a koristio sam ga i za igre, ne samo za surfanje i citanje) i ako ti nije problem to sto se memorija ne moze prosiriti, kupi ga
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moderator: Benq
dinooh wrote:Yarvik je dobar, ali jedina je mana sto se cuje neki zvuk u njemu kada radi.
Nexus 7 je najbolji izbor, ali sve zavisi od para, koliko si spreman platiti.
Gledaj da ima 1gb rama, minimalno dual core, IPS ekran. Za 250-300 KM mozes naci solidan.
imam xentu 10", zvuk se cuje gdje se slusalice ubacuju. kada radi cuje se, ali cim se zakljuca prestane zvuk. Nije nista glasno, ali kad ga jednom cujes, ide ti na zivce. Takoder mi i u frenda isti problem, isti tabletjoyjoy wrote:dinooh wrote:Yarvik je dobar, ali jedina je mana sto se cuje neki zvuk u njemu kada radi.
Nexus 7 je najbolji izbor, ali sve zavisi od para, koliko si spreman platiti.
Gledaj da ima 1gb rama, minimalno dual core, IPS ekran. Za 250-300 KM mozes naci solidan.
Iz Yarvika se ništa nečuje , imam ga , također još tri tableta sam imao i nijedan nikad nije pištao! (point of view,prestigio,Nexus 7) !
uzmi neki od 8", 10" je prevelik a 7" premalen. 1GB Ram-a i dual core moze biti za te funkcije. Ja imam 10" ali navikao na laptop. Dzaba sam kupio tablet, trebaju mi tipke jednostavnoBlack swan wrote:ne mogu se odlučiti... a i dugo sam spavao pa ne znam
koji je dobar tablet za...
malo surfati ujutro na wc šoljii navečer kad legneš spavati pod jorganom
a u međuvremenu pogledati kakav dobar divx film avi, mkv, mp4 sa gom playerom... dojadilo laptop nosati ili na mobitel žmiriti
sa slušalima gledati film naravno
pročitati koji pdf ili doc knjigu ili strip
te otvoriti pokoju sliku![]()
you tube i ostalo se podrazumijeva
cene i veličina ekrana molim?
mozes do 400 fin tablet uzeti, nov. Nece biti Samsung ili Apple ali ce zadovoljiti te funkcije. Zasto placati neko ime dodatnih 200-300KM sa istim funkcijama. Pogledaj Prestigio ove novije maloBlack swan wrote:naravno na tome bi gledao samo neke drugorazredne naslove i serije ono reda radi... prave stvari su za TVa i plejera ili smart TVa
i o kojoj sumi govorimo
razgledam od 300 do 600 ima ponuda raznih
uh kupio sam acer iconiju a1 830 ako se ne varamdinooh wrote:mozes do 400 fin tablet uzeti, nov. Nece biti Samsung ili Apple ali ce zadovoljiti te funkcije. Zasto placati neko ime dodatnih 200-300KM sa istim funkcijama. Pogledaj Prestigio ove novije maloBlack swan wrote:naravno na tome bi gledao samo neke drugorazredne naslove i serije ono reda radi... prave stvari su za TVa i plejera ili smart TVa
i o kojoj sumi govorimo
razgledam od 300 do 600 ima ponuda raznih
https://www.shop.imel.ba/artikal/tablet ... -l1cee-002
https://www.shop.imel.ba/artikal/tablet ... g-pmp7280c
Znaci svi koji imaju laptope treba da ih prodaju i kupe desktop racunare i tablete da bi bili pametni kao ti?mehohem wrote: ↑01/12/2013 23:31 Znaci imao sam laptop,onda sam kupio tablet slucajno,jedno vrijeme imali oboje,i onda smo odlucili da nam laptop vise ne treba.
Tablet nije za sve,ali imam desktop za audio video i slicno
Tablet sluzi za facebook,skype,pik,citanje vijesti,foruma,dijete gleda youtube crtane filmove,itd itd ....i puno nam je prakticnije od laptopa koji je sluzio za iste ove stvari.
Nema kablova preko kuce jer baterija traje 2-3 sata pa moras bit na uticnici,nego gdje god sjedes legnes a baterija traje i po dva dana nama.
Sve to moze i na mobitel ali neuporedivo lakse ugodnije konfornije na displayu 10".
Tako da meni tablet ima svrhu i prezadovoljan sam njime.