Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/1125315/sprava-tocak-za-trbusnjake-/
Moderators: Tomahawk11, Charuga
Code: Select all
http://www.pik.ba/artikal/1125315/sprava-tocak-za-trbusnjake-/
burek_in_space wrote:Pa ne zhivish u jazbinidebela wrote:ama ljudi nemam ga gdje iako mi je to odavno zelja. niska vrata, niski plafoni, ne pristajte mi na mukudajte mi info za tocak.
![]()
pogledaj u importane otvorio se novi shop sa suplementima, nize su cijene i imaju optimumEdinz wrote:Ako neko prodaje Optimum Whey Gold standard 4.5 Kg nek se javi na pp
Razmatram još opcija jer isto to pakovanje se i može nabaviti i za 175 i za 240 KM, da čovjek ne povjerujedobar,ti? wrote:pogledaj u importane otvorio se novi shop sa suplementima, nize su cijene i imaju optimumEdinz wrote:Ako neko prodaje Optimum Whey Gold standard 4.5 Kg nek se javi na pp
Hajde kad kupis,javi i nama ovdje gdje si kupio i za kolikoEdinz wrote:Razmatram još opcija jer isto to pakovanje se i može nabaviti i za 175 i za 240 KM, da čovjek ne povjerujedobar,ti? wrote:pogledaj u importane otvorio se novi shop sa suplementima, nize su cijene i imaju optimumEdinz wrote:Ako neko prodaje Optimum Whey Gold standard 4.5 Kg nek se javi na pp
Razlika je velika, ovaj california se jako tesko muti, a i ukus je los, ja sam ga jednom uzeo i nikad vise.manki wrote:E imam pitanje... Je li ima razlike između California Fitness Whey Proteina i neki Golden Whey čini mi se... Ovaj Golden je oko 110KM, a dođe ga čini mi se manje nego ovog California Fitness Whey, koji je oko 76KM, pa se dvoumim koji da uzmem, ako nema neke velike razlike u kvaliteti da uzmem ovu Californiu, nešto mi se ne baca lova trenutno na to toliko.![]()
Ja sam upravo potrošio ovaj California, pa mi treba refill, zato pitam.. A nisam prije nje drugi koristio, pa ne znam kakvi su drugi... (još sam u početnoj fazi)kkbosna_90 wrote:Razlika je velika, ovaj california se jako tesko muti, a i ukus je los, ja sam ga jednom uzeo i nikad vise.manki wrote:E imam pitanje... Je li ima razlike između California Fitness Whey Proteina i neki Golden Whey čini mi se... Ovaj Golden je oko 110KM, a dođe ga čini mi se manje nego ovog California Fitness Whey, koji je oko 76KM, pa se dvoumim koji da uzmem, ako nema neke velike razlike u kvaliteti da uzmem ovu Californiu, nešto mi se ne baca lova trenutno na to toliko.![]()
Svakako je puno bolji od californie, ja sam probao whey od vise proizvodjaca i taj od californije mi je najlosiji biomanki wrote:Ja sam upravo potrošio ovaj California, pa mi treba refill, zato pitam.. A nisam prije nje drugi koristio, pa ne znam kakvi su drugi... (još sam u početnoj fazi)kkbosna_90 wrote:Razlika je velika, ovaj california se jako tesko muti, a i ukus je los, ja sam ga jednom uzeo i nikad vise.manki wrote:E imam pitanje... Je li ima razlike između California Fitness Whey Proteina i neki Golden Whey čini mi se... Ovaj Golden je oko 110KM, a dođe ga čini mi se manje nego ovog California Fitness Whey, koji je oko 76KM, pa se dvoumim koji da uzmem, ako nema neke velike razlike u kvaliteti da uzmem ovu Californiu, nešto mi se ne baca lova trenutno na to toliko.![]()
Dakle, da uzmem ipak ovaj Golden?
Važi... Hvala puno na informaciji.. A ima li kakav jeftiniji od tog Golda, nešto mi previše 116KM (studentarija)kkbosna_90 wrote:Svakako je puno bolji od californie, ja sam probao whey od vise proizvodjaca i taj od californije mi je najlosiji bio
i taj sto spominjes zove se Gold standard 100% whey
manki wrote:Važi... Hvala puno na informaciji.. A ima li kakav jeftiniji od tog Golda, nešto mi previše 116KM (studentarija)kkbosna_90 wrote:Svakako je puno bolji od californie, ja sam probao whey od vise proizvodjaca i taj od californije mi je najlosiji bio
i taj sto spominjes zove se Gold standard 100% wheyImaš li šta za preporučiti? I treba li mi šta pored tog whey-a, ja bih malo mišićne mase da nabijem, idem otprilike 4x sedmično, ali imam osjećaj da sam uvijek na istom.
Ima, ja uzimam whey elite od Dymatize-a, imas ga u apoteci (Calivita) na grbavici, dodje oko 100KM.manki wrote:Važi... Hvala puno na informaciji.. A ima li kakav jeftiniji od tog Golda, nešto mi previše 116KM (studentarija)kkbosna_90 wrote:Svakako je puno bolji od californie, ja sam probao whey od vise proizvodjaca i taj od californije mi je najlosiji bio
i taj sto spominjes zove se Gold standard 100% wheyImaš li šta za preporučiti? I treba li mi šta pored tog whey-a, ja bih malo mišićne mase da nabijem, idem otprilike 4x sedmično, ali imam osjećaj da sam uvijek na istom.