test01 wrote:koliko puta sedmicno radite 1 misicnu grupu npr. trbusnjake? koliko serija i koliko ponavljanja i koliko razlicitih vjezbi,samo jednu ili vise vjezbi?
hvala za odgovor.
tri serije regularnih trbusnjaka , tri serije za donji dio ( dizanje ispruzenih nogu ) i 20ak puta se spustim na onom tocku , stvarno ne znam kako se zove to 2-3 puta sedmicno. Sasvim dovoljno
A ostale misicne grupe radim po jednom osim ramena jer sam se na njih fokusirao u zadnje vrijeme
ok hvala. ja koliko znam treba raditi isti dan barem 2 razlicite vjezbe za 1 misicnu grupu,a pauza treba da bude najmanje 2 dana kako bi se misici odmorili.
test01 wrote:ok hvala. ja koliko znam treba raditi isti dan barem 2 razlicite vjezbe za 1 misicnu grupu,a pauza treba da bude najmanje 2 dana kako bi se misici odmorili.
pa to ti dodje otprilike kao sto ja radim , regularni trbusnjaci pogode gornji dio , a dizanje ispruzenih nogu donji , dok tocak pogodi kompletan abdomenialni dio , jos ako imas snage malo ici "ukoso" to je jos bolje. Keep trainin'
ma nema veze za sta je gledam na ovom snimku kako se covjek lijepo razvukao pa hocu i ja tako, samo da osjetim istezanje ledja. vratilo nemam gdje staviti.
debela wrote:ma nema veze za sta je gledam na ovom snimku kako se covjek lijepo razvukao pa hocu i ja tako, samo da osjetim istezanje ledja. vratilo nemam gdje staviti.
Shtok od vrata je idealan za vratilo, pogotovo za zhene/djevojke.