salu na stranu, proradice dzeko. bice on onaj stari sigurno
Moderators: Tomahawk11, Charuga
missko wrote:Imat ce sansu sad za vikend ako De Gea bude na golulibertyBiH wrote:Umor je odradio svoje i zato je nekako nesamopouzdan ali doce to kad golman pogrijesi bas kao danas kod prvog gola.Dobar je bio danas iako nije dao gol trudio se a Mancini to snima.......
Pogledaj situaciju kad je kod Johnsona lopta bila, totalna nezainteresovanost!ganjeta wrote:BHF_Manijak wrote:Ne znam sta da kazem...Da je zabrinjavajuce lose - nije, da je prosjecno od covjeka koji je placen 30mil - jeste! Ona situacija kod Johnsonove stative je posebno dubok utisak ostavila na mene, znaci ide Dzeko izmedju dvojice, nekako se snalazi, ne zna sta ce, Enrique prilazi s ledja i hladno, bez ikakve borbe, uzima loptu Dzeki, Dzeko nista, ...
Pogledaj bolje tu situaciju, nije u opšte stao nakon izgubljene lopte, nego je napravio pritisak na odbrambenog igrača koji je zbog toga ispucao loše loptu Jonsonu u noge na 20 metara.
@Shalla, sve je to ok, ali nazalost nije u zavidnoj poziciji, nalazi se u situaciji kad za njega nem "prva-devedesta" minuta, nego jedi i grizi do kraja...
Johnson je inače poznat asistent, cijele sezone ima dva centaršuta, zato se i Džeko tako ponaša kad je lopta kod njega.BHF_Manijak wrote: Pogledaj situaciju kad je kod Johnsona lopta bila, totalna nezainteresovanost!
Tako nekako, čitava ekipa je u padu forme. Meni je recimo Silva jučebio potpuno neprimjetan, problem sa Džekom je što je on tip igrača, ai način igre mu je takav da je jako primjetno kada nije u formi. Kao što u nekom postu reče Honduras (by the way, šteta što je kontraš po prirodi, moglo bi se sa njim i pričati o fudbaluquasar wrote: Nije u formi, ali nije vala niko posebno. Svi su pali u odnosu na pocetak sezone. Jedino su Hart i Kompany u usponu, a mislim da je i to logicno.
Ne može Aguero ostati sam u napadu... pogotovo pored Skrtela i Aggera to bi bilo kao da imaju još jednog čovjeka manje. Vidjelo se to kad ga je ostavio kao najisturenijeg u Minhenu...dzemmo wrote:meni je zanimljivo da je Mancini Dzeku ostavio svih 90 a Aguera zamjenio
jedino sto mi pada na pamet jeste da je isao na to da neko dobije drugi zuti na Dzeki ili eventualno penal
posto su ga poprilicno udarali i vec se otelo kontroli...
na kraju mu se isplatilo sa onom Dzekinom asistencijom
Isao je na to da odmori malog jer za njega nema alternative, a Dzeksona zrtvovo samog gore jer ce ionako Balo igrat sljedecu ako se sta drasticno ne promijeni.ultima_palabra wrote:Ne može Aguero ostati sam u napadu... pogotovo pored Skrtela i Aggera to bi bilo kao da imaju još jednog čovjeka manje. Vidjelo se to kad ga je ostavio kao najisturenijeg u Minhenu...dzemmo wrote:meni je zanimljivo da je Mancini Dzeku ostavio svih 90 a Aguera zamjenio
jedino sto mi pada na pamet jeste da je isao na to da neko dobije drugi zuti na Dzeki ili eventualno penal
posto su ga poprilicno udarali i vec se otelo kontroli...
na kraju mu se isplatilo sa onom Dzekinom asistencijom
I ti si ubjedljivo najcoraviji na forumu,i Sasa Matic bi ti pozavidio.juventus wrote:Džeko sinoć najlošiji na terenu. Ubjedljivo.
Corola wrote:I ti si ubjedljivo najcoraviji na forumu,i Sasa Matic bi ti pozavidio.juventus wrote:Džeko sinoć najlošiji na terenu. Ubjedljivo.
P.S pozdravio te Reina.