ultima_palabra wrote:Jeko Sanela?
Edin Džeko
Moderators: Tomahawk11, Charuga
#6776 Re: Edin Džeko...
-
#6777 Re: Edin Džeko...
jojojjjj ja da sam djeko,prvo bi naso kaku iz juzne amerike,po mogucnosti venezuela,da me zelja mine,pa onda jednu juznokorejku,i tako... kakav fudbal kakvi bakraci...eeeej jahh 

#6778 Re: Edin Džeko...
jojojjjj ja da sam djeko,prvo bi naso kaku iz juzne amerike,po mogucnosti venezuela,da me zelja mine,pa onda jednu juznokorejku,i tako... kakav fudbal kakvi bakraci...eeeej jah
eh bravo i ja bi isto jos bih nasao koju brazilku nek se i ona nadje..nema boljih zena gle ovde na koncertu na jednom mjestu sta je dobrih riba,a ne ko one nase kume na koncertima hahahah
http://www.youtube.com/watch?v=SIaATt_kyLA
eh bravo i ja bi isto jos bih nasao koju brazilku nek se i ona nadje..nema boljih zena gle ovde na koncertu na jednom mjestu sta je dobrih riba,a ne ko one nase kume na koncertima hahahah
http://www.youtube.com/watch?v=SIaATt_kyLA
- Jack Be Nimble
#6779 Re: Edin Džeko...
Znam da su brazilke kada sam u vise navrata cuo nase kako vele 'ako vec trebam jednom sa zenskom onda samo sa brazilkom' 

- burekodsira
#6780 Re: Edin Džeko...
samo da vas obavjestim, razsvjetlili smo misteriju koji kostim je nosio dzeko na partyu neki dan
"I was king kong"
http://mcfc.co.uk/Carousel?id=46f19e2e- ... eec&play=1
od 6. minute

"I was king kong"

http://mcfc.co.uk/Carousel?id=46f19e2e- ... eec&play=1
od 6. minute
#6781 Re: Edin Džeko...
Ne znam je li ovo bas King Kong, ali to je Dzeko na maskenbaluleet wrote:

- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6782 Re: Edin Džeko...
ma nije to džekova kosa, nema šanse
#6783 Re: Edin Džeko...
Jeste, ima u Independentu, kao mali kviz, ko je bio pod kom maskom.odesveuhonduras wrote:ma nije to džekova kosa, nema šanse
- burekodsira
#6784 Re: Edin Džeko...
ja ti garantujem da nije bio taj na slici... kad se nasi uber novinari na sa-x mogu zayebati, sto nebi mogli tamo neki engleski novinarcici 

#6785 Re: Edin Džeko...

Hollywood glitz! Gael Clichy made an appearance in the guise of a character from Avatar as did Edin Dzeko as Darth Vader
Druga je stvar sto ocigledno ni sam Dzeko ne zna ciji je kostim nosio

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... party.html
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6786 Re: Edin Džeko...
ma znam da su oni napisali da je Džeko, ja sam to postavio ovdje ali burek je napomenuo da to nije njegov friz i slažem se s njim. To je onaj golman, garant, Pantilimun 

- odesveuhonduras
#6787 Re: Edin Džeko...
naši su, bezbeli, samo prepisali od engleskihburekodsira wrote:ja ti garantujem da nije bio taj na slici... kad se nasi uber novinari na sa-x mogu zayebati, sto nebi mogli tamo neki engleski novinarcici

#6788 Re: Edin Džeko...
Dzekson izgleda kod vecine ovih otockih strucnjaka vazi kao rezervni igrac. Njega i Johnsona u isti kos trpati vala i nije ukusno.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... nt-to.html
#6789 Re: Edin Džeko...
Poserem im se na strucnost. Oni tako strucno tvrde jos od 1966 da su nogometna velesila broj 1 u svijetu i svaki put kad odu na EP ili SP nista ispod finala ne ocekuju a u praksi zadnji put su imali hvale vrijedan rezultat bilo na EP ili SP 1990 godine u Italiji kad dodjose do polufinala SP. Dakle ima tome i 21 godina. Vole oni puno naprdjivati o sebi kao bogom danima za nogomet. Samo Dzeki bi definitivno bilo pametno da mijenja klub pod hitno. Mancini i Mancester City ce ga ukopati.missko wrote:Dzekson izgleda kod vecine ovih otockih strucnjaka vazi kao rezervni igrac. Njega i Johnsona u isti kos trpati vala i nije ukusno.
Ne bi bilo lose da proba sa Totenham-om ili Arsenalom. Ili da ide u Italiju odnosno Spaniju. Vidi se da je nezadovoljan svojim statusom sto se odrzava i na kvalitet njegove igre sto indirektno moze ostaviti traga i na njegovim reprezentativnim nastupima. Kako god ako ga strpaju u fah jokera ili najboljeg dvanaestog igraca u premijer ligi nece ga Tito izvuci iz blata.
-
#6790 Re: Edin Džeko...
Najpametnije mu je da se pocne pakovati i traziti novi klub
Bez obzira na sve, koliko kod ti dobar bio, koliko god ti golova dao u 1 utakmici (izgleda da je 4 protiv Tottenhema premalo
) uvijek ce izgleda biti iza Aguera i Balotelija
lik koji se tuce na treningu, izigrava glupana itd., dobija priliku ispred tebe...to nije do igraca uopste, da je SAF ili AVB u pitanju Balotelli bi davno izasao iz kluba, dok bi u medjuvremenu Dzeko zabijao svaku utakmicu
jbt Mancinija kakav god on bio, ocigledno ima svoje favorite, bez obzira koliko talentovani drugi igraci na njegovom raspolaganju bili
Bez obzira na sve, koliko kod ti dobar bio, koliko god ti golova dao u 1 utakmici (izgleda da je 4 protiv Tottenhema premalo

lik koji se tuce na treningu, izigrava glupana itd., dobija priliku ispred tebe...to nije do igraca uopste, da je SAF ili AVB u pitanju Balotelli bi davno izasao iz kluba, dok bi u medjuvremenu Dzeko zabijao svaku utakmicu
jbt Mancinija kakav god on bio, ocigledno ima svoje favorite, bez obzira koliko talentovani drugi igraci na njegovom raspolaganju bili

#6791 Re: Edin Džeko...
I meni se cini da ovo nije klub za njega al jebaji ga sti nije na vrijeme mislioSad ce ovako po desetak minuta trckarati i moliti boga da jos ne dovedu Parsie-a
#6792 Re: Edin Džeko...
Baloteliju se moze zato sto ne napada Mancinija dok je Dzeko u Minhenu direktno kritikovao Manicinijevu taktiku i to je ovog pogodilo do kosti. Najgore od svega je sto je Dzeko bio u pravu. To zna i Mancini ali prije ce on prodati Dzeku nego sto ce promijeniti svoj nacin vodjenja tima.todd_smith wrote:Najpametnije mu je da se pocne pakovati i traziti novi klub
Bez obzira na sve, koliko kod ti dobar bio, koliko god ti golova dao u 1 utakmici (izgleda da je 4 protiv Tottenhema premalo) uvijek ce izgleda biti iza Aguera i Balotelija
-
#6793 Re: Edin Džeko...
Najdraze bi mi bilo da ode u United (koliko god mrzio taj klub) samo zato sto bi tad najlakse mogao staviti sol na ranu Manciniju

#6794 Re: Edin Džeko...
Znaci njegov trenutni status je da bude zadnja opcija sa klupe tj. da se ubaci u 85 minuti ili u 89 kad City vodi tijesno (što je još gore poniženje jer tad se ubacuje igrac samo da bi tim ukrao minut vremena dok traje izmjena)....na niske grane ga je svukao Roberto.
#6795 Re: Edin Džeko...
Kao sto rekoh prije utakmice s Bayernom, pa me spopadase nek gundelji, Dzeko ce nakon te tekme definitivno preselit na klupu, tj iskristalisace se kao treci napadac. (mada sam naveo jos neke razloge)
Takodjer, ne vidim razloga zasto Aguero ne bi pocinjao tekme? Aguerova jedina konkurencija je otisla put Ardjentine, pre neko vrijeme. Igrati s dva klasicna centarfora, ne ide.
Dakle, Dzeko je igrac koji ce Premiershipu, u jakim utakmicama, dobiti 5-10 minuta.
Ha bude neka utakmica mickey mouse kupa ili Evropa lige, krljanje sa Stokeom, ocekujem Dzeku u prvoj postavi. To sigurno raduje armiju navijaca i patriota u BiH...ili ne raduje?!
Platili ste gledajte. I Dzekin pristup poput ovog u ovih 5 min., nije bas cemu. Neces se vratit u prvu postavu tako sto ces uzeti loptu i pokusat preci 5 igraca. Nisi sposoban za to.
Promjena sredine? Ma jok. Pa tek mu je 20. Rotacija, ovo-ono...
Takodjer, ne vidim razloga zasto Aguero ne bi pocinjao tekme? Aguerova jedina konkurencija je otisla put Ardjentine, pre neko vrijeme. Igrati s dva klasicna centarfora, ne ide.
Dakle, Dzeko je igrac koji ce Premiershipu, u jakim utakmicama, dobiti 5-10 minuta.
Ha bude neka utakmica mickey mouse kupa ili Evropa lige, krljanje sa Stokeom, ocekujem Dzeku u prvoj postavi. To sigurno raduje armiju navijaca i patriota u BiH...ili ne raduje?!
Platili ste gledajte. I Dzekin pristup poput ovog u ovih 5 min., nije bas cemu. Neces se vratit u prvu postavu tako sto ces uzeti loptu i pokusat preci 5 igraca. Nisi sposoban za to.
-
- PasoDzigera007
#6798 Re: Edin Džeko...
Uz to sve,drugi najbolji napadac i 3-4 u ligi. Ludost je da Dzeko dopusti da mu ovaj smrad od zabara ovakve stvari radi i ponizava gaLSD wrote:Znaci njegov trenutni status je da bude zadnja opcija sa klupe tj. da se ubaci u 85 minuti ili u 89 kad City vodi tijesno (što je još gore poniženje jer tad se ubacuje igrac samo da bi tim ukrao minut vremena dok traje izmjena)....na niske grane ga je svukao Roberto.
#6799 Re: Edin Džeko...
I šta je na kraju poenta ove tvoje priče, osim što hoćeš da pokažeš da si pametan.Acheron wrote:Kao sto rekoh prije utakmice s Bayernom, pa me spopadase nek gundelji, Dzeko ce nakon te tekme definitivno preselit na klupu, tj iskristalisace se kao treci napadac. (mada sam naveo jos neke razloge)
- PasoDzigera007
#6800 Re: Edin Džeko...
Momcino,je li tebi dobro?Acheron wrote:Kao sto rekoh prije utakmice s Bayernom, pa me spopadase nek gundelji, Dzeko ce nakon te tekme definitivno preselit na klupu, tj iskristalisace se kao treci napadac. (mada sam naveo jos neke razloge)