U finalu LP Teplice izgubile od Reala ..... potuk'o Penaldo na mravinjak i sudija svir'o penal u 143 minutudrugi profil wrote:Nece, sa Teplicama je igrao vec.Idemedosumom wrote:Hoće li ovo Džeki prvo polufinale lp biti?

Moderators: Tomahawk11, Charuga
U finalu LP Teplice izgubile od Reala ..... potuk'o Penaldo na mravinjak i sudija svir'o penal u 143 minutudrugi profil wrote:Nece, sa Teplicama je igrao vec.Idemedosumom wrote:Hoće li ovo Džeki prvo polufinale lp biti?
Nesto mi ova muzika melanholicna.....Tacno sam sebe zamislio za jedno 20-30 godina kako gledam stare snimke Dzeke, poput ove, i sta je radio, kako je harao.noiserr wrote:https://twitter.com/fbhfootball/status/ ... 3044238337
Bas vala muzika ko da je dan zalosti, inace opcenito fudbalski klipovi i te kompilacije sve odreda imaju uzasnu muzicku podlogu.jeza u ledja wrote:Nesto mi ova muzika melanholicna.....Tacno sam sebe zamislio za jedno 20-30 godina kako gledam stare snimke Dzeke, poput ove, i sta je radio, kako je harao.noiserr wrote:https://twitter.com/fbhfootball/status/ ... 3044238337
Ekipa koja izbaci Barcelonu ne treba se bojati nikoga...DaysleepeR wrote:mislim da može Džeko zabijati Liverpoolu bez problema, samo treba odbrana preživjeti Anfield
Al voli trpati ManU.hrasno38 wrote:37 golova protiv dosadasnjih osvajaca lige prvaka!
Zasluzili su.Bosanski_kralj wrote: Al voli trpati ManU.
stari kada je manu zadnji put uzeo ligu sampiona?? kada je liverpool ... jelöi edin tada igrao ??hrasno38 wrote:37 golova protiv dosadasnjih osvajaca lige prvaka!
Nisi shvatio....ovo govori kliko je Edin dao golova dosadasnjim osvajacima lige prvaka!mO k3 wrote:stari kada je manu zadnji put uzeo ligu sampiona?? kada je liverpool ... jelöi edin tada igrao ??hrasno38 wrote:37 golova protiv dosadasnjih osvajaca lige prvaka!
hrasno38 wrote:Nisi shvatio....ovo govori kliko je Edin dao golova dosadasnjim osvajacima lige prvaka!mO k3 wrote:stari kada je manu zadnji put uzeo ligu sampiona?? kada je liverpool ... jelöi edin tada igrao ??hrasno38 wrote:37 golova protiv dosadasnjih osvajaca lige prvaka!
hrasno38 wrote:Nisi shvatio....ovo govori kliko je Edin dao golova dosadasnjim osvajacima lige prvaka!
Boli te kurac!mO k3 wrote:![]()
i???? Marketi koliko te plaća da pišeš ??
Koliko god previše jehrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Nisi shvatio....ovo govori kliko je Edin dao golova dosadasnjim osvajacima lige prvaka!Boli te kurac!mO k3 wrote:![]()
Ne diram te ne diraj me....ne provoociram te ne provociraj me!mO k3 wrote:Koliko god previše jehrasno38 wrote:hrasno38 wrote:Nisi shvatio....ovo govori kliko je Edin dao golova dosadasnjim osvajacima lige prvaka!Boli te kurac!mO k3 wrote:![]()
To isto pitanje sebi postavi.mO k3 wrote:Bez zezancije jesi ti nekada svjestan šta pišeš ??
KraljuBosanski_kralj wrote:To isto pitanje sebi postavi.mO k3 wrote:Bez zezancije jesi ti nekada svjestan šta pišeš ??