Manchester City FC
Moderators: Tomahawk11, Charuga
-
#9702 Re: Manchester City FC
Ja stvarno ne shvatam neke stvari u ovom Sitiju. Baš maksimalno forsiraju individualizam. Evo ovog Johnsona. Prva situacija kad krenu onog predriblati pa izađe s terena, a druga ovaj šut idiotski. Meni nije jasno zašto to Mancini trpi, to Johnson ponavlja iz utakmice u utakmicu. Zar nije jednostavnije složiti mu dva puta sve na kamaru, ako treći put ponovi ne dati mu da ulazi u igru uopšte.
#9703 Re: Manchester City FC
Dzeko jos nije pipnuo lopte.
-
#9704 Re: Manchester City FC
Brave Adame olupino.
-
#9706 Re: Manchester City FC
Opusti seBaudelaire wrote:Brave Adame olupino.

- just principe
#9707 Re: Manchester City FC
Baudelaire wrote:Ja stvarno ne shvatam neke stvari u ovom Sitiju. Baš maksimalno forsiraju individualizam. Evo ovog Johnsona. Prva situacija kad krenu onog predriblati pa izađe s terena, a druga ovaj šut idiotski. Meni nije jasno zašto to Mancini trpi, to Johnson ponavlja iz utakmice u utakmicu. Zar nije jednostavnije složiti mu dva puta sve na kamaru, ako treći put ponovi ne dati mu da ulazi u igru uopšte.
zato sto lik ima sutinu...greske nisu bitne
#9708 Re: Manchester City FC
I brzinujust principe wrote:Baudelaire wrote:Ja stvarno ne shvatam neke stvari u ovom Sitiju. Baš maksimalno forsiraju individualizam. Evo ovog Johnsona. Prva situacija kad krenu onog predriblati pa izađe s terena, a druga ovaj šut idiotski. Meni nije jasno zašto to Mancini trpi, to Johnson ponavlja iz utakmice u utakmicu. Zar nije jednostavnije složiti mu dva puta sve na kamaru, ako treći put ponovi ne dati mu da ulazi u igru uopšte.
zato sto lik ima sutinu...greske nisu bitne

-
#9709 Re: Manchester City FC
Lik je nenadjebiva karina, nemojte biti smiješni.
- Jeff Bingham
#9710 Re: Manchester City FC

#9711 Re: Manchester City FC
Kakva šutina Džeke, prečka. 

#9712 Re: Manchester City FC

Chuckie wrote:Kakva šutina Džeke, prečka.
-
#9713 Re: Manchester City FC
Opet ostaje nejasno zašto je Džeko uopšte bio u ovoj poziciji. Valjda kao jedan od najviših i najjačih igrača svog kluba, kod kornera treba pred golom biti. 

#9714 Re: Manchester City FC
I ja sam to primjetio, ali mozda je dzeko shvatio da ovi neznaju nabaciti loptu kako treba...Baudelaire wrote:Opet ostaje nejasno zašto je Džeko uopšte bio u ovoj poziciji. Valjda kao jedan od najviših i najjačih igrača svog kluba, kod kornera treba pred golom biti.
#9715 Re: Manchester City FC
Steka ovaj link. Svakih 2 minute prekid. Onaj rumunski je mnogo bolji. Hvala @bureku!and wrote:http://mypremium.tv/ i klikni na sky sport1muha_sa wrote:hajmo linAkono-jedan klik i vozdra
![]()

P.S. Sretna Nova svima!

- hypko_nurko
#9716 Re: Manchester City FC
kako odvratno igraju. da ti se smuci zivot. nekakvih milion dodavanja posebno prema nazad i golmanu, svako hoce nesto sam da uradi. niko ne radi svoj posao za sta je zaduzen. vezne igre nigdje. niko da odigra dobar zadnji pas za dzeku. fuj 

#9717 Re: Manchester City FC
Mancini je odlicno slozio ekipu, vidi se tu ta ljepota duplih pasova s Hartom 

#9718 Re: Manchester City FC
Silva i Aguero na zagrijavanju.
- hypko_nurko
#9719 Re: Manchester City FC
eno sad rekose da aguero ulazi umjesto de jonga
#9720 Re: Manchester City FC
Izgleda da Aguero ulazi za De Jonga...
#9721 Re: Manchester City FC
ovo je sada već "standardna rezervna" taktika Mancinia gdje Džeku usamljenog u napadu trebaju pitati loptama krila poput Nasria
i Jonhson, a iza Džeke ofanzivni vezni Yaya
Još na sredini kada imaš dva kreativna bisera
poput De Yonga i Barrya 0 je zagarantovana - al' ko zna možda i ova nakazna taktika s 3 zadnja vezna urodi plodom pa se izvuče čak i bod - do sljedeće utakmice Balo će se otrijezniti i Džeksonu je klupurina - još ako je Balo preko vikenda nasadio svog Masseratya na vrh Eiffelovog tornja, ni Messi ga ne izgura iz prvih 11.

#9722 Re: Manchester City FC
Mancini je strasljiv covjek pa je na pocetku postavio tim za koji je znao da ce mu sacuvati najmanje nerijeseno do poluvremena. Bice golova u drugom.Gandalf wrote:ovo je sada već "standardna rezervna" taktika Mancinia gdje Džeku usamljenog u napadu trebaju pitati loptama krila poput Nasriai Jonhson, a iza Džeke ofanzivni vezni Yaya
Još na sredini kada imaš dva kreativna bisera
poput De Yonga i Barrya 0 je zagarantovana - al' ko zna možda i ova nakazna taktika s 3 zadnja vezna urodi plodom pa se izvuče čak i bod - do sljedeće utakmice Balo će se otrijezniti i Džeksonu je klupurina - još ako je Balo preko vikenda nasadio svog Masseratya na vrh Eiffelovog tornja, ni Messi ga ne izgura iz prvih 11.
-
#9724 Re: Manchester City FC
Bolje i on nego Kolarov.dzemmo wrote:Johnson izvodi kornere

#9725 Re: Manchester City FC
Auuu sta ono opsova Dzeko...