FCB ima i odlicnu zensku ekipu, u napadu igra i Anida Salkanovic sa njeznih 18

Moderators: Tomahawk11, Charuga
ali pola sastava su cinili igraci B-ekipevan Basten wrote:A zanimljivo je da su prije ove utakmice sa Werderom igrali prijateljsku sa Borusia (M), friških članom "zweite" lige i izgubili 2:1. Tako da bih ja ipak sačekao sa tim vašim prognozama. Prvenstvo Njemačke će vjerovatno i osvojiti, ali više zato što im je konkurencija tanka k'o bašlija ( a ono malo što vrijedi psihički je labilno ) nego zato što su sada superjaki, a ovo ostalo... sumnjam
Pa vidjet cemo koliko su mocni protiv tvoje Barcelone sad 15 augusta, posto Barca sigurno nije smijesna jel tako?Majstorinho wrote:Bayern moze bit mocan,ali samo u smijesnoj bundes ligi.Garantujem da nece osvojiti kup UEFA.
Moja Barcelona je dovela anrija.Moja Barcelona Ima veci stadion od tvog Bajerna.Moja Barcelona igra u ligi prvaka,dok tvoj Bajern igra u kupu uefa.Zato,poklopi se.Fleischfresser wrote:Pa vidjet cemo koliko su mocni protiv tvoje Barcelone sad 15 augusta, posto Barca sigurno nije smijesna jel tako?Majstorinho wrote:Bayern moze bit mocan,ali samo u smijesnoj bundes ligi.Garantujem da nece osvojiti kup UEFA.
Joj sto mrzim ovakve tipove koji ogovaraju Bayern i Bundesligu, svi vi ste samo bijesni i zavidni sto Bayern sve ove godine sa relativno slabom ekipom u odnosu na ostale velikane u Europi, da ih sad sve ne nabrajam, drzi uvijek dobro u ligi sampiona.
Sa kakvom je ekipom Bayern osvojio 2001 ligu sampiona a sa kakvom recmo Barca prije dvije godine ili Milan prosle? Sa puno manje kvalitetnim igracima nego sto su ih imali Barca i Milan! To je ono sto vama smeta pa se nadjete prozvani da ogovarate i serete po Bayernu.
Eto stigao je Henry u Barcu pa pisi o tome, a postedi nas NESTRUCNIH komentara o Bayernu i Bundesligi!
BayerArtorius wrote:@Majstorinho, moj Bayer ima 4 (četiri) titule prvaka Evrope a tvoja Barcelona 2 (dvije) zato mislim da se ipak trebas ti poklopit i poklonit jednom od najvećih evropskih klubova.