Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Juka071 wrote:Kako kažu mediji na ostrvu sve je završeno samo još dozvola za rad koju će dobit bez problema jer ima preko 30 nastupa za reprezentaciju.
sretno Vedo!!!!
jedan od drazih ostrvskih klubova,osnivac engleske lige 1888,visestruki sampion i osvajac kupa,Shearer
sretno dove
i u njemackoj je bjez'o od lopte nakon povrede, nesto sumnjam da ce usp'jet da se nametne i pokaze u prvoj sezoni. kad nije mog'o dzeko koji je puno jaci od njega uletio u englesku, kako ce tek vedo u onom stanju. nadam se da nisam upravu.
Vedad i kad ga ne ide može zujati na terenu 90 minuta, to Englezi vole. A i odličan je strijelac, zna ući u šansu i rutinski je riješiti... samo je pitanje može li mu nekreativna ekipa kao Blackburn pripremiti dovoljno zicera.
Njegov problem je što ne zna šta će s loptom kad je dobije van 16 metara, nema dribling ni neku veliku brzinu, ni dobar pas.
50-50 šanse za uspjeh, primarno je da ga zaobiđu povrede... ako se povrijedi ili je u lošoj formi, a tim je u zoni ispadanja, onda vlasnici paniče i dovode novog napadača i forsiraju ga.
Mislim da je ovo dobar potez Vede jer se zasitio bundeslige. Isto mislim da će mu način igre na Otoku odgovarat i da će se lako uklopit i navići.
Sretno Vedo majstore!
shake69 wrote:Je li ono Kalinic u Roversima? Mislim da za stil igre u Engleskoj Ibisevic ima sansi da se nametne. Pametan je, govori dobro engleski i uz malo volje moze postici puno. Sretno, majstore!
Preso je Kalinic u Dnipr .. Istu sudbinu ocekujem i za Vedu .. ako se ne nametne igrom i golovima .. ako bude kao i Kalinic otici ce u neku ovako klub sa strane A o tome hoce li se ili nece nametnuti ne bih govorio dok se ne pojavi tamo i ne odigra barem jednu utakmicu
Sad ce engleski skauti sve vise posjecivati nasu ligu. Ne kazem da ih vec nema, ali ovo je fino krenulo. Dovoljno je da se jedan igrac fino predstavi da bi se igraci iz te zemlje vise cijenili i bili trazeni. Iako ga neki ne vole, ja reprezentaciju ne mogu zamisliti beze Vede. Znam mu i zenu. Samo naprijed.
Vjerujem da shvatate da je topik Blackburn Rovers sada obavezan. Ko ce prije?
Riddle wrote:Sad ce engleski skauti sve vise posjecivati nasu ligu. Ne kazem da ih vec nema, ali ovo je fino krenulo. Dovoljno je da se jedan igrac fino predstavi da bi se igraci iz te zemlje vise cijenili i bili trazeni. Iako ga neki ne vole, ja reprezentaciju ne mogu zamisliti beze Vede. Znam mu i zenu. Samo naprijed.
Vjerujem da shvatate da je topik Blackburn Rovers sada obavezan. Ko ce prije?
Ja sam od malena navijao za Roverse ,cijela moja mahala je zapravo uz najbolji klub Englske!!!
Sretno Vedi. Ja duboko vjerujem da se on moze uklopiti u engleski nacin igranja. Najbitnija je stvar da ga povrede mimoidju. A nadam se da hoce.
shake69 wrote:Je li ono Kalinic u Roversima? Mislim da za stil igre u Engleskoj Ibisevic ima sansi da se nametne. Pametan je, govori dobro engleski i uz malo volje moze postici puno. Sretno, majstore!
Preso je Kalinic u Dnipr .. Istu sudbinu ocekujem i za Vedu .. ako se ne nametne igrom i golovima .. ako bude kao i Kalinic otici ce u neku ovako klub sa strane A o tome hoce li se ili nece nametnuti ne bih govorio dok se ne pojavi tamo i ne odigra barem jednu utakmicu
Kalinic je kao najbolji strijelac kluba prosle sezone, pobjegao iz Roversa.
Ko je gledao igru Roversa, ne treba mu objasnjavati zasto.
Po meni los potez Ibisevica, i on bi mogao u Ukrajinu nagodinu.
ultima_palabra wrote:Vedad i kad ga ne ide može zujati na terenu 90 minuta, to Englezi vole. A i odličan je strijelac, zna ući u šansu i rutinski je riješiti... samo je pitanje može li mu nekreativna ekipa kao Blackburn pripremiti dovoljno zicera.
Njegov problem je što ne zna šta će s loptom kad je dobije van 16 metara, nema dribling ni neku veliku brzinu, ni dobar pas.
50-50 šanse za uspjeh, primarno je da ga zaobiđu povrede... ako se povrijedi ili je u lošoj formi, a tim je u zoni ispadanja, onda vlasnici paniče i dovode novog napadača i forsiraju ga.
Kako nema dribling, a biciklo
Doduše često mu spadne lanac u pola voženj, ali nema veze
ultima_palabra wrote:Vedad i kad ga ne ide može zujati na terenu 90 minuta, to Englezi vole. A i odličan je strijelac, zna ući u šansu i rutinski je riješiti... samo je pitanje može li mu nekreativna ekipa kao Blackburn pripremiti dovoljno zicera.
Kako nema dribling, a biciklo
Doduše često mu spadne lanac u pola voženj, ali nema veze
ako se neko sjeca Linekera, iako je neumjesno poredjenje, Vedad bi to mogao biti u engleskoj ligi. izraziti igrac sesnaesterca, ima nos za gol, brzinu a u petercu je pravi majstor za postaviti se. Kalinic je truba spram njega, po meni, ali cemo vidjeti.
Ili se desilo nešto za šta ja ne znam, ili ste vi još uranili s ovim. Zadnji članak koji sam pročitao je počeo sa "Prema pisanju medija...", a iz Džekinog primjera dobro znamo koliko su ta pisanja tačna.
EdoI wrote:Ili se desilo nešto za šta ja ne znam, ili ste vi još uranili s ovim. Zadnji članak koji sam pročitao je počeo sa "Prema pisanju medija...", a iz Džekinog primjera dobro znamo koliko su ta pisanja tačna.
Izgleda engleski mediji iznjeli samo nagadjanja i poluinformacije.
Ili se radi o nacinu pregovora dizanju/spustanju cijene za Ibisevica(?)
I dok otočki mediji javnost uvjeravaju kako je bh. reprezentativac Vedad Ibišević na rubu potpisa za Blackburn, iz Hoffenheima i dalje negiraju take navode.
Britanski portal Mirror Football objavio je danas kako je Hoffenheim pristao prodati Ibiševića Blackburnu za četiri miliona eura. Isti izvor piše kako je naš reprezentativac stigao proći i liječničke pretrage u Blackburnu.
Daily Mail, pak, izvještava kako je Blackburn za 5.7 miliona eura uspio nagovoriti njemački klub da proda povrijeđenog Ibiševića.
"Vedad definitivno nije u Engleskoj. Trenutno je u Minhenu na ljekarskim pregledima, ali samo zato što je tamo na liječenju", rekao je Hoffenheimov generalni menadžer Ernst Tarrner, dodavši:
"Baš bih volio vidjeti neku ponudu. Dosad nisam dobio apsolutno ništa".
Ibiševićev ugovor s Hoffenheimom traje do 2013. godine, a ranije ovog ljeta povezivao se sa italijanskim klubovima poput Fiorentine i Lazija.