Što li

Moderators: Tomahawk11, Charuga
Ja sam nekad Arsenal volio, sad mi se zgadio, u stvari zgadili mi ga. Ko li ?sinus wrote:Svima godra jer je Arsenal izgubio![]()
Što li![]()
Ja sam sve više siguran u svoju tvrdnju da je tokijac KOS-ovac, i da on u stvarnosti mrzi Arsenal i zato sve ovo radi - okreće javno mnijenje u Bosni i Hercegovini, a ko zna, možda i šireRauber wrote:Ja sam nekad Arsenal volio, sad mi se zgadio, u stvari zgadili mi ga. Ko li ?sinus wrote:Svima godra jer je Arsenal izgubio![]()
Što li![]()
Neelix wrote:je*o vas assenal "strasni", 60 km mi zajebase![]()
hoce to kad slusam svakakve "poznavaoce"
![]()
![]()
izvinte necu vise
Evo da ja odgovorim, iako aludiras na jednog clana forumasinus wrote:Svima godra jer je Arsenal izgubio![]()
Što li![]()
Arsene se nece urazumiti sve dok mu likovi poput Linekera budu podilazili sa ovakvim pricama i dizali mu ego.profil wrote:Evo da ja odgovorim, iako aludiras na jednog clana forumasinus wrote:Svima godra jer je Arsenal izgubio![]()
Što li![]()
, ne nije mi drago zbog njega, niti mi je drago zbog toga sto ne navijam za Arsenal, niti mi je drago zato sto ne gotivim Arsena (a pisao sam o tome koliko me je odusevio pricom u par navrata), vec mi je drago sto ce, ako nista ne osvoje ove sezone, ili Arsene urazumiti, nadam se, pa dovesti ono sto mu fali, ili ce pustiti igrace da idu tamo gdje bi mogli koju medalju pospremiti u svoje vitrine, ma gdje god to bilo. Kao sto vec rekoh, velika bi steta bila da ova generacija, kao ekipa u prvom redu, ne krunise svoje karijere trofejima.
u Bet Live kvote po 3 na 1, x i 2Bordolini wrote:
ccc..pa bolan ne bio, ja koji sam njihov simpatizer ne bi zarizikovo ni marku na njih danas, znao sam da ce Wenger potcijeniti protivnika...zao mi je ali hajde, na greskama se uci...siguran sam da ces se pokusati vaditi na ovim "svojim" veceras protiv Intera
Bolan Neelix,vidi se da si amater što se tice kladionicaNeelix wrote:u Bet Live kvote po 3 na 1, x i 2Bordolini wrote:
ccc..pa bolan ne bio, ja koji sam njihov simpatizer ne bi zarizikovo ni marku na njih danas, znao sam da ce Wenger potcijeniti protivnika...zao mi je ali hajde, na greskama se uci...siguran sam da ces se pokusati vaditi na ovim "svojim" veceras protiv Intera
al nisam nista za veceras stavljo, ove danas naredah, napoli, genou, palermo, lazio x, cini mi se jos nesto, i faking arsenal
![]()
Ništa nije slagaoLSD wrote:Lineker: Arsene Wenger je nogometni genij
Linekerova priča i analize imaju smisla isto ko kad Pele kaže da će neko nešto osvojiti ili uraditiLSD wrote: Arsene se nece urazumiti sve dok mu likovi poput Linekera budu podilazili sa ovakvim pricama i dizali mu ego.
Nova šuplja koja prija Wengeru:
samo sanjaj Dzemilasinus wrote:ASTON VILLA - ARSENAL --------------------> tip 1X
ARSENAL - MANCHESTER UTD --------------> tip 2
CHELSEA - ARSENAL -------------------------> tip 1
ARSENAL - LIVERPOOL -----------------------> tip X2
Nakon ove 4 utakmice, i eventualno samo 2 boda iz njih, Arsenal gubi bitku za prvo mjesto na tabeli...
Zar su sudjelovali u toj bitkisinus wrote:ASTON VILLA - ARSENAL --------------------> tip 1X
Nakon ove 4 utakmice, i eventualno samo 2 boda iz njih, Arsenal gubi bitku za prvo mjesto na tabeli...
zao mi sto west 'am izbacise na guzoveRauber wrote:Jak ovaj Stoke![]()
Ubise ih 3-1
Arsenal pa pa
do_tokija wrote:
presudice na villa parku!
Wenger was asked on Friday whether he will be signing a physically imposing striker, and he replied: "I have just come in from a training session where Bendtner looked exactly like the guy you describe.
"At the moment we are not on the verge of signing anybody.
"It is very difficult in January to find players who are available for the Champions League, who are just good enough to play for Arsenal and at the right price. You never know, but at the moment it is unlikely that we will sign a striker
Bit ce previse i ta dva boda . Nadam se makar nerijesnom protiv MU . Njih ne mogu ko gazapesinus wrote:ASTON VILLA - ARSENAL --------------------> tip 1X