Vrijedi u tvojoj glavi, a svi mi znamo dosta o njojdo_tokija wrote:fabregas vrijedi vise i od inieste i messija koji u najjacoj ligi na svijetu ne bi nista specijalno napravili kad messija je sasa papac stavio u djep, protiv chelsija nista nisu napravili i znamo kako su prosli ne pricaj gluposti zabijaju nekim almeriji, getafeu i slicnim gigantima driblaju neke levate iz valladolida i oni najboljiRauber wrote:Ako Fabregas vrijedi 150 miliona onda Iniesta realno vrijedi 200, a Messi 250-300.do_tokija wrote:rekao sam ako rooney vrijedi 100 miliona sto ne bi i fabregas vrijedio 150, fabregas igra u jacoj ligi a barcelona nije jaca od arsenala, statistika je na fabregasovoj strani!
Barcelona je veci klub od Arsenala, imaju jaci tim, osvajaju trofeje za razliku od Arsenala, sva je statistika na njihovoj strani. To zna svako ko prati fudbal i u to nema sumnje

Mogu i ja pricati da ako Dzeko vrijedi 25 miliona eura, da onda Alen Skoro vrijedi bar 7 , medjutim sipak, realnost je jedno a zelje drugo.
Ma neka ga je Papac "stavio" u dzep, bitno je da mu igraci Man.Utd-a , inace predstavnika i sampiona najjace lige na svijetu nisu mogli nista

Zamisli koliko je Barca ispred Arsenala kad pregaze jednog Manchestera u finalu LP-a koji je inace bjezao Arsenalu cak 18 bodova i bio sampion najjace lige na svijetu.
I onda ti kazes driblaju levate iz Valladolida