Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma nece nikoga ni kupovati, to su samo medijske price da se proda Tevez. Pa ne vjerujem da je Mourinho toliko lud da narusi stanje u ekipi dovodjenjem Teveza na zimskom roku. Taman Higuain proradio...
Realovic, zao mi je ali repka mi je draza, Ronaldo, da Bog da te neko povrijedio, ne previse, cisto da baraz promasis pa poslije se vracaj i postani najbolji strijelac prvenstav, lige prvaka, ma svega, a i Pepeu isto zelim, mada ne bi bilo lose da on se vrati, ako nista seljak je co'ek, za penala dusu dao!
BHF_Manijak wrote:Realovic, zao mi je ali repka mi je draza, Ronaldo, da Bog da te neko povrijedio, ne previse, cisto da baraz promasis pa poslije se vracaj i postani najbolji strijelac prvenstav, lige prvaka, ma svega, a i Pepeu isto zelim, mada ne bi bilo lose da on se vrati, ako nista seljak je co'ek, za penala dusu dao!
I mene Arbeloa iznenadio, ima covjek vise tehnike od Pokahontasa, mada covjek ovako ne bi rekao
Samo Ronaldo je bio pravo ljut kad mu Higuain nije vratio asistenciju kod treceg Realovog gola, izgledao je kao da ce zagrist onu stativu Mada ne krivim ga, covjek ti namjesti da das u prazan gol, logicno je ocekivati isti poklon ako se pruzi prilika
Kakve to veze ima sa mesarstvom? Očigledno je da mu je pao mrak na oči i da udara sve redom Većina nas je sretna da kad se nađemo u ovakvim situacijama ne gledaju milioni pred TV-om...
Lyon igrao bunkericu strogu... doduše da su se otvorili sa onakvim sastavom primili bi 7-8. Falili su im glavni igrači u svakoj liniji: Cris, Gonalons i Lisandro.
ultima_palabra wrote:Lyon igrao bunkericu strogu... doduše da su se otvorili sa onakvim sastavom primili bi 7-8. Falili su im glavni igrači u svakoj liniji: Cris, Gonalons i Lisandro.
Lyon je rinaka već par godina, otprilike otkad je otišao Juninho, a dolaskom Mourinha Real je skinuo sve komplekse. Nevjerovatno širok izbor na svakoj poziciji ima Mourinho, bilo bi pravo čudo da ove sezone opet ne dođe do makar polufinala.