lol Man Utd-Roma
Moderators: Tomahawk11, Charuga
- GandalfSivi
Auuu, izvini...zmijaIzmaj wrote:tad sam za bajern navijalaGandalfSivi wrote:Gdje si ti bio '98 kad se jaran moj propusi zbog finalne utakmice...zmijaIzmaj wrote:meni je kemal zakon![]()
...i da li cu konacno docekati otkako sam fan man.utd. da osvoji ligu prvaka
![]()
![]()
(joooj jedva cekma
)
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije normalno kako znate žugat na druge... Ja nikad ne prigovaram nekome ako nisam bolji o njega, a i ako sam bolji onda mu pomognem da se popravi...
Mogu se kladiti kad bi vas neko stavi da komentarisete ne bi znali sastaviti dvije recenice kako treba. zato kuš i primi se svoga posla.
forca bayern. kako cemo sutra izbaciti talijane...uuuuuuuu cuo sam da ce makaay igrati prvih pola minute ako zabije zabije

Mogu se kladiti kad bi vas neko stavi da komentarisete ne bi znali sastaviti dvije recenice kako treba. zato kuš i primi se svoga posla.
forca bayern. kako cemo sutra izbaciti talijane...uuuuuuuu cuo sam da ce makaay igrati prvih pola minute ako zabije zabije

Sanjo jesi ti ovo ozbiljno dosadan ili dosadno ozbiljan?sanjo18 wrote:Nije normalno kako znate žugat na druge... Ja nikad ne prigovaram nekome ako nisam bolji o njega, a i ako sam bolji onda mu pomognem da se popravi...
ma dobar je sanjoInfraRedRidinghood wrote:Naruži nas Sanjo, on voli kad ga bombardiraju glupostima![]()

- van Basten
'99GandalfSivi wrote:Gdje si ti bio '98 kad se jaran moj propusi zbog finalne utakmice...zmijaIzmaj wrote:meni je kemal zakon![]()
...i da li cu konacno docekati otkako sam fan man.utd. da osvoji ligu prvaka
![]()
![]()
(joooj jedva cekma
)

Inače, podosta ekipa u finalnu fazu dođe na hrpu nekih faktora prije kvalitete, da ne kažem da zalutaju... Neki se nastave provlačiti do za njih neslućenih visina, a neki budu bolno spušteni na zemlju kao večeras (meni inače nemrska ekipa) Roma
- prdimahovina
ma vrh je bio kad Moke krenu neke paralele povlačiti između Rome i amfora u Hutovom blatu, pa u neka doba kaze Rimski brodovi na dnu jezera, valjda je njemu sve to isto, Ilirski, Rimski. Šta će čo'ek, ponijelo ga...
-
pa jadnice jedan komplexaski moze li jedna tema proci bez nekog naguravanja i primitivnog dualizma. ovo je tema da se malo raja razonodi, nasmije, podsjeti na neke sale, a ti se ko sirovina zaleces...boucheron wrote:E jest mi drago sto su ispale ove bordo gnjide![]()
.Samo da i vi pitarcici ovako zavrsite,ja bih bio vise nego sretan
![]()
Vidis u tomne i jetse razlika, sto mi i nemozemo da budemo reporteri, ma koliko zeljeli...sanjo18 wrote:Nije normalno kako znate žugat na druge... Ja nikad ne prigovaram nekome ako nisam bolji o njega, a i ako sam bolji onda mu pomognem da se popravi...
forca bayern. kako cemo sutra izbaciti talijane...uuuuuuuu cuo sam da ce makaay igrati prvih pola minute ako zabije zabije![]()
![]()
Jel velika je razlika od zelje i sposobnosti...

Zmiu ga loma malenifuruna wrote:pa jadnice jedan komplexaski moze li jedna tema proci bez nekog naguravanja i primitivnog dualizma. ovo je tema da se malo raja razonodi, nasmije, podsjeti na neke sale, a ti se ko sirovina zaleces...boucheron wrote:E jest mi drago sto su ispale ove bordo gnjide![]()
![]()

- GandalfSivi
@Boucheron
Znas li ti kako se zove zmija koja studira pravo?
Znas li ti kako se zove zmija koja studira pravo?
-
vala bash si mi reknuoboucheron wrote:Zmiu ga loma malenifuruna wrote:pa jadnice jedan komplexaski moze li jedna tema proci bez nekog naguravanja i primitivnog dualizma. ovo je tema da se malo raja razonodi, nasmije, podsjeti na neke sale, a ti se ko sirovina zaleces...boucheron wrote:E jest mi drago sto su ispale ove bordo gnjide![]()
![]()

al kontam - poznajem te i zao mi te je, siroce si, nemas roditelje, pa ti oprashtam