Norveska - BiH
Moderators: Tomahawk11, Charuga
-
UPRAVO TAKOcallmethebreeeze wrote:ne moze se covjek ni radovati kako treba. ako ih uzmemo sutra ce pasalic pobjedu pokusati prepisati sebi i ostatku saveza
- Salko sto je u vodu skako
i ja sam ocekivo...ocekujem 5-0 za nase...hajmo nasi...zao mi sto hrvatska gubi a drago mi sto je srbija izgubila...Murat Sabanovic wrote:jest muzurovicInfraRedRidinghood wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaoooooooooo, ovo niko nije očekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv'o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Ridjobrki
To nam hebe kokoši...hammerhead wrote:UPRAVO TAKOcallmethebreeeze wrote:ne moze se covjek ni radovati kako treba. ako ih uzmemo sutra ce pasalic pobjedu pokusati prepisati sebi i ostatku saveza

-
uh...samo se bojim nase nedosljednostiKrigla_Sa wrote:istosymbolstar wrote:ja se naglas smijem kao lud
ne znam ni sam kako da opisem ovo kako se osjecam![]()
kad ga je zabio muslimovic mene opalio smijeh
ko zna cemu ovo vodi
eno danas gledam na eurosportu rukomet kad dobismo nijemce
opet je malo falilo da u zadnja 2 minuta ispustimo pobjedu
mozda je ovo dobra formula. mi u svaku tekmu udjemo ko favoriti. i kad igramo protiv malte, madjarske, grcke. vazda smo favoriti. i to sami sebe tako postavimo. i onda nam zavale.
vako, ko totalni autsajderi. bez ikakvih sansi. s nekom B reprezentacijom. spustili se na zemlju. jos takticka varka s navijacima. to je formula.
vako, ko totalni autsajderi. bez ikakvih sansi. s nekom B reprezentacijom. spustili se na zemlju. jos takticka varka s navijacima. to je formula.
-
ketronsd1 wrote:Pa ova dvojica komentatora nisu stvarno normalni.
A ja blamaze Boze ti dragi
komentatori pojma nemaju...ko su ovi??

- Ridjobrki
Šta ti pričam svo vrijeme...ketronsd1 wrote:Pa ova dvojica komentatora nisu stvarno normalni.
A ja blamaze Boze ti dragi
I ovi su počeli srkati supu iz Munjine kašike, k'o i Baho i avazlije..
-
dajte koji biser ako su toliko losi komentatori
ja sjedim pred kompjuterom i imam livescore i forum otvoren, nemampojma kako to sve izgleda na TV-u
BTW, sopcast je naravno preopterecen...
ja sjedim pred kompjuterom i imam livescore i forum otvoren, nemampojma kako to sve izgleda na TV-u
-
ja pratim mec preko jedne norveske stranice, izgleda da imamo puno srece, ali nije bitno, bitno je da je dva nula za nas 

Ma nemam pojma za bisere, jednostavno malo tuknu. Jedan od njih je Sa¹a Vugdaliæ (je li se i on zove Sabahudin?)symbolstar wrote:dajte koji biser ako su toliko losi komentatori
-
st oovaj jedan komentator zna..kaze za onaj lakat, ovo je za crveni karton, sigurno...sudija sigurno nije vidioInfraRedRidinghood wrote:Pedersen nalaktio Gušu![]()
![]()
![]()

- Salko sto je u vodu skako
hahahaha aplauz za komentatora...jel jos uvjek samo 0-2 za nase???komeba wrote:"Kasno Marko na Kosovo stize" rece komentator za norveskog golmana nakon prvog gola

-
Moldova 1 - 1 Malta
45' Norway 0 - 2 Bosnia-Herzegovina
HT Greece 1 - 1 Turkey
raja, da li ovo znaci da nam trenutni rezultati pravo odgovaraju?
ja mislim da je tako, nije li? jer ako ostane nerijeseno u ove druge 2 tekme mi imamo neke sanse ako pobijedimo sve do kraja?
ili samo mastam?
kontam hajd makar veceras da se nadam da imamo neke sanse
45' Norway 0 - 2 Bosnia-Herzegovina
HT Greece 1 - 1 Turkey
raja, da li ovo znaci da nam trenutni rezultati pravo odgovaraju?
ja mislim da je tako, nije li? jer ako ostane nerijeseno u ove druge 2 tekme mi imamo neke sanse ako pobijedimo sve do kraja?
ili samo mastam?
kontam hajd makar veceras da se nadam da imamo neke sanse