Chelsea FC
Moderators: Tomahawk11, Charuga
-
Ne zajebavajte,baho je nas najjaci komentator.Gdje ce onaj ahmetovic?Najjaci je bio s onom izjavom o kvisku,i kad je pred kraj 90 min.vrisnuo kuuuujt KUUUUUJT.
Jel se meni učinilo il Baho navija za Liverpoola. Svakog njihovog igrača nahvalio, pa ja od Penanta skonto da je Maradona mala maca za njega. Benitez ispo genij nad genijima, Murinjo umišljeno govno, igrači Chelsea nisu dorasli Liverpoolovim, Čeh ne zna branit itd. Još kad stade hvalit atmosferu na Enfildu... Baho je NEOBJEKTIVAN.
Malo si ti NEOBJEKTIVAN. Penanta je kritikovao čitavo prvo poluvrijeme, a u drugom je rekao da je popravio svoju igru. Benitez jeste genije kao što je i Murinjo umišljeno govno od čovjeka i to čovjeka koji osim ljudi koji su oko njega nema prijatelja u svijetu fudabala i sa svima je u sukobu. Nije rekao da igrači Celzia neznaju igrati i čak šta više govorio je u superlativima o Drogbi, Lampardu, Robenu, Makaleleu i.t.d. Za Čeha nije rekao da nezna braniti nego da djeluje nesigurno, što ovaj i jeste bio jer nijednu loptu nije uhvatio iz prvog puta. I na kraju atmosfera na Enfildu i jeste bila za pohvaliti. Toliko o tvojoj objektivnosti.cyprus wrote:Jel se meni učinilo il Baho navija za Liverpoola. Svakog njihovog igrača nahvalio, pa ja od Penanta skonto da je Maradona mala maca za njega. Benitez ispo genij nad genijima, Murinjo umišljeno govno, igrači Chelsea nisu dorasli Liverpoolovim, Čeh ne zna branit itd. Još kad stade hvalit atmosferu na Enfildu... Baho je NEOBJEKTIVAN.
evo malo javljanje,naime juce sam bio pod infuzijom sad sam bolje i mogu reci da bez obzira na sve, vise sam nego ponosan na igru naseg tima.jedino mi je krivo sto se kalou nije malo ranije zamjenio,ipak je premlad za ovakve stvari.
manchester jos jednom pokazao koliko je dobra ekipa

- Better Man
Dovoljno smo dobri da ćemo biti prvaci i da ćemo Vas poderati u finalu FA Cupa!!!!!lampard wrote:evo malo javljanje,naime juce sam bio pod infuzijom sad sam bolje i mogu reci da bez obzira na sve, vise sam nego ponosan na igru naseg tima.jedino mi je krivo sto se kalou nije malo ranije zamjenio,ipak je premlad za ovakve stvari.
Pih.Better Man wrote:Dovoljno smo dobri da ćemo biti prvaci i da ćemo Vas poderati u finalu FA Cupa!!!!!lampard wrote:evo malo javljanje,naime juce sam bio pod infuzijom sad sam bolje i mogu reci da bez obzira na sve, vise sam nego ponosan na igru naseg tima.jedino mi je krivo sto se kalou nije malo ranije zamjenio,ipak je premlad za ovakve stvari.
zasto ljudi govore "mi" za klubove koje ce gledati samo na televiziji i slicicama do kraja zivota 

ostvari nocnu moru zaigraj za inter 
ne znam, ja navijam za milan, lakerse al mi je pravo glupo da kazem "Mi" kad pricam o ekipama.....kad govorim o FCS druga je prica. Oni su ovdje, njih gledam i uzivo i mogu se osjetiti dijelom zajednice navijaca. ovo ostalo je sve....na daljinu....beze

ne znam, ja navijam za milan, lakerse al mi je pravo glupo da kazem "Mi" kad pricam o ekipama.....kad govorim o FCS druga je prica. Oni su ovdje, njih gledam i uzivo i mogu se osjetiti dijelom zajednice navijaca. ovo ostalo je sve....na daljinu....beze

I meni je dosta glupo, al i meni kadkad izleti "MI CHELSEA". Šta ja znam, kako gore neko reče, valjda zbog lakše komunikacije.Neelix wrote:zasto ljudi govore "mi" za klubove koje ce gledati samo na televiziji i slicicama do kraja zivota
-
Jarane,ova igracina,najvjerovatnije prelazi u Barcelonu.Cim izadje barcelonin dres,gdje nazad pise LAMPARD,ja kupujem...Taj dres.Znam da ce vama navijacima Chelsija bit pravo vokri kad dodje u Barcelonu.lampard wrote:jao lafcine,parite oci![]()
![]()
jarane i ja sam plavac da se zna ko vlada ostrvom dvije godine.i kada man.utd bude odigrao dvije i po sezone da ne izgubi utakmicu na svom stadionu neka se javiiiii.jeli tako.chelsea je nekada bio niko i nista a sada su najaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.njihovo vrijeme dolazi.kakva je prije bila zvijezda a sada.......hehehe chelsea is the bestttt............forewer 

ja cu kupiti dres chelsea kada .od sledece sezone bude etooooooooo u chelseaaaaaaaaaaa....heheheheh 

chelsea-man.utdBetter Man wrote:Dovoljno smo dobri da ćemo biti prvaci i da ćemo Vas poderati u finalu FA Cupa!!!!!lampard wrote:evo malo javljanje,naime juce sam bio pod infuzijom sad sam bolje i mogu reci da bez obzira na sve, vise sam nego ponosan na igru naseg tima.jedino mi je krivo sto se kalou nije malo ranije zamjenio,ipak je premlad za ovakve stvari.
3-0 finale kupa FA.CUP
Drago mi je da nas ima još (navijača Chelsea), mislio sam da smo ugrožena vrsta, ali nisi u pravu kada kažeš da je Chelsea nekad bio niko i ništa. I prije smo bili među 5-6 najjačih engleskih klubova, osvajači Kupa Kupova, Superkupa Evrope, učesnici Lige Šampiona, šampioni Engleske (prije 50-tak godina) itd. Dolaskom Abramoviča smo postali najjači svjetski klub i živio nam Roman zbog toga.drogba11 wrote:jarane i ja sam plavac da se zna ko vlada ostrvom dvije godine.i kada man.utd bude odigrao dvije i po sezone da ne izgubi utakmicu na svom stadionu neka se javiiiii.jeli tako.chelsea je nekada bio niko i nista a sada su najaciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.njihovo vrijeme dolazi.kakva je prije bila zvijezda a sada.......hehehe chelsea is the bestttt............forewer
lampard kako stavljas
slike od najbolji igraca imam i ja mnogo.odg kako
chelsea is the besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt>>>>>>>>mourinhooo

slike od najbolji igraca imam i ja mnogo.odg kako
chelsea is the besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt>>>>>>>>mourinhooo

ja se kladim da bi mancini sve to drage ruke dao, i potpisao isto i za sljedecu sezonu, samo da je u finalu umjesto milanarIder wrote:meni to Mi ne smeta, a i lakse je za otkucatia u vezi onog prvog, 4:3, 2:1, -30-tak i sve sam ti rekao

- Better Man
Hajd sad fino se saberi i pročitaj što si napisao! Nemoj nam pričati gluposti kako Liverpool nije 35 godina osvojio englesku ligu!drogba11 wrote:ti pricas za tradiciju a nemas pojma nabrojati 11 igraca liverpoola.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
liverpool nije osvoji 35 godina englesku liguuuu
na prvoj stranici pise kako su redsi .liverpoola navijaci napisali nemozete kupiti tradiciju.to si ti napisao .a ja navijam za chelsea od 1999 godine...a liverpool nije osvoji englesku ligu od 1972 godine.sracunaj koliko nije osvojiiiioooooooo

Arsenal - Chelsea 1-1
Manchester United osvojio Premier ligu. (al su ih vile nosale ove sezone)
Ybg, kad te neće, onda neće da ga yebesh.
Ipak, drugo poluvrijeme je dokazalo da je Chelsea najjači engleski (a vjerovatno i svjetski) klub. (šta bi Man Utd i Liverpool uradili u nakoj situaciji???)
Manchester United osvojio Premier ligu. (al su ih vile nosale ove sezone)

Ybg, kad te neće, onda neće da ga yebesh.
Ipak, drugo poluvrijeme je dokazalo da je Chelsea najjači engleski (a vjerovatno i svjetski) klub. (šta bi Man Utd i Liverpool uradili u nakoj situaciji???)