Ja pomislio ovo kvota na kladionicama.zoom66 wrote:
Greece 2.51%
Turkey 3.59%
Norway 0.42%
Bosnia-Herzegovina 41.52%
Hungary 0.14%
Moldova 43.43%
Malta 8.39%
opasnooo je...:D:D

Moderators: Tomahawk11, Charuga
Nema opustanja. Opusteni su bili prosli put sa norvezanima pa se zbog toga svak sjeca utakmice izmedju nase repke i Danske (u Danskoj).The_Fluid wrote:Sta se ozbiljno poduzelo po pitanju pripreme za ovu grupu. Niti se sta cuje niti se sta zna, osim malo mozemo mi to, ako odigramo nerijeseno i ako secer ne padne u vodu..itd.
Budimo realni, sve su ovo reprezentacije koje nam mogu uzeti najmanje bod. Malta uze bod Hrvatskoj, podsjecanja radi. Lazni optimizam te standardno opustanje u prvim utakmicama nas je i dovelo do tacke da se nadamo da cemo jedne godine igrati u grupi sa zemljama iz najslabije kategorije i eventualno uhvatiti drugo mjesto.
Da se pridruzim jednom od rijetkih zrelih razmisljanja. Najgore sto nam se moze desiti, a ponovo nam se po ne znam koji put desava, je euforija o nekoj nasoj fudbalskoj kvaliteti i velicini. Ohladite malo glave.The_Fluid wrote:Sta se ozbiljno poduzelo po pitanju pripreme za ovu grupu. Niti se sta cuje niti se sta zna, osim malo mozemo mi to, ako odigramo nerijeseno i ako secer ne padne u vodu..itd.
Budimo realni, sve su ovo reprezentacije koje nam mogu uzeti najmanje bod. Malta uze bod Hrvatskoj, podsjecanja radi. Lazni optimizam te standardno opustanje u prvim utakmicama nas je i dovelo do tacke da se nadamo da cemo jedne godine igrati u grupi sa zemljama iz najslabije kategorije i eventualno uhvatiti drugo mjesto.
Edin H. wrote:Cast mi je da vas obavijestim da smo ponovo izbili na zasluzeno prvo mjesto (zaboravite ove pesimiste poput Papeta) ispred Moldavije.