EDIT: 2:1 za Mađare...

Moderators: Tomahawk11, Charuga
To mi jedino ostaje jer kad sam ja na dnu želim da i drugi budu na dnu.turbofolk wrote: ↑12/11/2020 23:31Ne treba se radovati tuđoj muci. Nisu igrači Srbije zaslužili poraz, ali sam pogled na onaj dio ograđene tribine za goste, budi neka sjećanja i ne ostavlja ni sumnju ni dilemu kome dati svoje simpatije. Hajlajt večeri Kemo Ahmetović u drugom poluvremenu: kamerman bi trebao malo svoju alatku usmjeriti prema lopti![]()
Mudro90minut wrote: ↑12/11/2020 23:36To mi jedino ostaje jer kad sam ja na dnu želim da i drugi budu na dnu.turbofolk wrote: ↑12/11/2020 23:31Ne treba se radovati tuđoj muci. Nisu igrači Srbije zaslužili poraz, ali sam pogled na onaj dio ograđene tribine za goste, budi neka sjećanja i ne ostavlja ni sumnju ni dilemu kome dati svoje simpatije. Hajlajt večeri Kemo Ahmetović u drugom poluvremenu: kamerman bi trebao malo svoju alatku usmjeriti prema lopti![]()
Nesretno se može ispasti od Danske, Portugala, pa i Republikanaca jer znaju fudbala, ali od ovih gusara, konkvistadora, izdajnika i kolonijalista, jednostavno ne može. Definitivno ne zaslužujemo bolje. Zajednica Lužičkih Srba brojnija od ovih kriketaša, kraljicu im ebem. Ali nema veze, navikao sam ja da nas ne karaju samo oni kojima je mrsko da pitaju. Treba nam pukovnik na klupi,neki Džingis Kan jer imamo Tatare, neki general Kutuzov jer imamo tuzlanskog husara Amara
Bas maloprije citam...čitava grupa ide na euro osim Azerbejdzana