http://fkzeljeznicar.ba/foto-uz-veliku- ... 40/#slikaa
Moderators: Tomahawk11, Charuga
Autor: A. Dr. - A. M. - Z. Š.emigrazione wrote:Jebem ti novinarstvo u BIH, pogotovo sportsko
Ma vidim neki opet pišaju, nabijaju, razmontiraju...todd_smith wrote:gdje to vidisAlkos wrote:Ne bih se složio sa tobom. Vidim moji se već pomirili sa 0:3 rezultatom i da ćemo vas nabiti ko kantu, ali samo ne znam na osnovu čega?! Derbi je derbi i tu nema nikakvih pravila, nema jačeg, nema boljeg, nema favorita...DZONPI wrote:Realno jaci ste tj bolji.Realno sve ispod 3 razlike za vas je zadovoljavajuce.E sad navijacki normala da se covjek necemu nada ali ja neznam cemu jer sam gledo i vas doduse preko tv rasturili ste sirokog pa Zrinjskog ok niste pobjedili ali imate igru sto ja cjenim.Dakle ja volim fudbal i svidja mi se vasa lakoca prelaska sredine do 16 pa jebote koda nema odbrane.E sad jedini problem za vas moze bit da nasi krenu pregrubo i da vasi ne odgovore e onda necete imat igru.Dakle prognoza nazalost 0-2 iznenadjenje 1-1 .![]()
Ako ista, vecina se slaze da je Zeljo u prednosti
Po tabeli mozda?ibizza wrote:Pa po cemu je onda Zeljeznicar u prednosti?todd_smith wrote:Da je to ikada bio faktor u derbiju onda bih rekao upravu si.
Sjeti se kad smo bili bolji za dvije klase pa nas uzese na Kosevu, ili kada su oni bili bolji za 2 klase pa mi njih klepismo
Razmontirat cemo ih
istakao sam ovo take vidjećešemigrazione wrote:Vjerujem da su vam parole samo take, jedva cekam da vidim o cemu se radi
Bas, ja gledam slike dupovac i meho tuzni i snuzdeni, kontam koji im je q... al sad mi je sve jasno...BlueBlood wrote:sevap ove pitare dovesti u plavi salon da malo vide pehare
BlueBlood wrote:sevap ove pitare dovesti u plavi salon da malo vide pehare
Sta cito, u ruci ga drzo!redhat wrote:
Objektivno, nemoj nas ti branit živ bio! Statut je legalan jer je prošao kod nadležnih. Ja nisam čitao statut, a niste ni vas dvojica, garantujem, tako da je priča bespredmetna. Čitava konstrukcija je unikatna i nepoznata u dosadašnjoj praksi, ali nelegalnost neka dokazuje koga smeta, uz uslov da pročita statut, i na mjestu predviđenom za to.
Jašta je.luckylaka wrote:Jel derbi u HD na BHt
Kakvi,oni samo repku u HD-u prenose,ne isplati im se naša ligaluckylaka wrote:Jel derbi u HD na BHt
Bjezi ba kakva Moja kakva Arena.Drzavni derbi treba da prenosi drzavna tv kuca u HD.Nemoj jebat da ne prenosi BHt.Logovan wrote:Jašta je.luckylaka wrote:Jel derbi u HD na BHtPrenosi Moja TV i Arena ja mislim.
Nemoj samo da budu dubokoumne kao prosle godineMOSALJOZE wrote:Jest da nije bilo nekih para,ali će sutra da gori na JUGU.Parole samo take
Što me napade, isto k'o da sam ja odredio ko će prenositi.luckylaka wrote:Bjezi ba kakva Moja kakva Arena.Drzavni derbi treba da prenosi drzavna tv kuca u HD.Nemoj jebat da ne prenosi BHt.Logovan wrote:Jašta je.luckylaka wrote:Jel derbi u HD na BHtPrenosi Moja TV i Arena ja mislim.
Fuj jebem im drzavnu teveliziju.Sigurno bordo uprava intervenisala kod BHT celnika da svijet ne vidi silovanje kona uzivo.Lim Meng Kwong wrote:Nema na BHT, samo MojaTv.