Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:Argentina XI (Nezvanicno, Radio La Red):Romero; Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo; Di María, Mascherano, Biglia, Lavezzi; Messi ,Higuaín.
evo raste kvota na svabe, sigurno zbog marije.
ili je löw mozda vratio lahma na 6icu
Od skoro duplo veceg broja ekipa koje sponzorise nike, u finalu se nadju 2 adidas ekipe.
Inace malo mi je to fascinantno, zadnji put nike sponzorisana repka koja je osvojila svijetsko je 2002 godine Brazil, isto vazi i za evropska za koja se ne sjecam da je nike ekipa ikad osvojila....
2006. Italija bila svjetski prvak, a sponzor im je Puma.
Samo da Low ne usere sa Lahmom.Ako ga ostavi na desnom beku to će biti odlično.Švajni i Kedira rade odličan posao na sredini.Kross je dobio svu slobodu u vezi kao i Muller.Pitanje je hoće li Ozil igrati,najvjerovatnije hoće.Najlošiji igrač je Howedes bez sumnje.Do sada nije puno toga pokazao prema naprijed,prema nazad solidan,ali ništa posebno.Humels i Boa će igrati štopere.Pored Humelsa,Messi vjerovatno ne može,ali pored Jeroma će biti prostora jer je trom za Messija.Higuain se neće baš naigrati pored ove dvojice.Što se tiče golmana Njemačka je sigurno u prednosti.
Neka bolji pobjedi,i bez sudijskih grešaka
Od skoro duplo veceg broja ekipa koje sponzorise nike, u finalu se nadju 2 adidas ekipe.
Inace malo mi je to fascinantno, zadnji put nike sponzorisana repka koja je osvojila svijetsko je 2002 godine Brazil, isto vazi i za evropska za koja se ne sjecam da je nike ekipa ikad osvojila....
2006. Italija bila svjetski prvak, a sponzor im je Puma.
Pa ne kazem da je adidas od 2002 osvajao sve, ali jeste zadnja 2...rekao sam da Nike nije osvojio od 2002
Ne gotivim ni jedne ni druge, nadam se da nece biti patnja s jednim golom u zadnjih 10 minuta... a najvjerovatnije ce biti tako... valjda ce Rizzoli sjebati (uciniti zanimljivom) utakmicu nekim izmisljenim penalima i priznavanjem neregularnih golova
Zasluženo su Njemci - svjetski prvaci.
Oni uvijek, ili uglavnom uvijek, pokušavaju igrati nogomet.
Argentinci, iako su imali najboljeg napadača svijeta, su se pretvorili u
Talijane i dobijali su uglavnom bunkerom pa na kontru, ili na jedanaesterce.
U zadnjih par tekmi nisu dali niti jedan gol, a eto ih u finalu.
To im je više nego dovoljno za igru koju su pokazali.
Neuer je zvijer od vratara, a mislim da Messi nije zaslužio titulu najboljeg igrača.
Drago mi je da je onaj mali James ostao najbolji strijelac, iako je odigrao
samo 5 utakmica, za razliku od polufinalista koji su ih odigrali sedam...