I za igrace BiH Premier lige...Tomahawk11 wrote:Pa dobro, standardno za golmana.Partijaner wrote:Oko 5,517 m

Moderators: Tomahawk11, Charuga
I za igrace BiH Premier lige...Tomahawk11 wrote:Pa dobro, standardno za golmana.Partijaner wrote:Oko 5,517 m
Nadam se da ovo isto znacikaranana wrote:përpara squiptarska
lets go usa
I jauglavnomja wrote:Danas
ArDJentina svicarska
BelDJija sad
Navijam za ove druge u oba slucaja. I oni ce izgubiti, naravno
Tomahawk11 wrote:Alzirci poginuli na terenu![]()
Dali su sve od sebe, mislim da je ovo 200 % od ove ekipe
Bravo, Vaha
FreakyStyley wrote:Saian wrote:Ljudi, pape ostaje, sto se prije pomirimo s tim to cemo lakse zaspat, nema kod nas odgovaranja za gafove i preuzimanja odgovornosti, od co'eka na pijaci koji ti uvali kilu gnjilih shljiva do Brankovicha Nedzada i njemu slichnih. Pa mi onog s pijace jos i glorificiramo ko snalazljivog jer ne mosh ti nasheg coeka zajebat. Jedina razlika sad je sto su pape i par igraca cijeloj drzavi uvalili kilu usahlih shlijva pa se sad svi cheshu, a da su improvizaciju il' zvrchku sa Ibrichichem prodali kome drugom svi bi opet vikali, a ja nashih shereta, a sto smo mi snalazhljivi. Daj vishe da dobijemo na neki sistem, na nesto dobro organizovano od pocetka do kraja, a ne na jebeni hir i trenutak virtuoznosti. De da na rad probamo nesto dobit. na zaaganje, na trchanje. Daj majku mu, da odemo na takmichenje s kondicionim trenerom prvo, prije nego pochnemo razmisljat o prolascima i pobjedama. Poveli 100 ljudi u Brazil na racun saveza nisu kondicionog trenera. Pa jebemu milu majku. Jel mora uvijek prechicama, improvizacijama, mahalskim polu-pristupom. Kad nesto kontinuirano gradis onda kad padnes, padnes na onu zadnju stepenicu dokle si izgradio stvar, a kad ides stavom "bice, lako cemo, ma ajd nemoj filozofije"- prechicom onda kad padnes padnes skroz na dno. Mi nemamo baseline s kojim se uchinci daju usporedjivati sto zbog kratke istorije reprezentacije, no vishe zbog manjka kontinuiteta i nesistematskog pristupa prvo zivotu pa onda i svemu ostalom. Mah ...Od A-Ž!
Partijaner wrote:Mogao bi i Susic istetovirat formaciju bez lijevog beka, ne bi ga bolilo nista.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Partijaner wrote:Mogao bi i Susic istetovirat formaciju bez lijevog beka, ne bi ga bolilo nista.
Pa bilo bi smiješno da daje ostavku neko ko trenutno nije službeno selektor.amortizer wrote:Cijeli dan klikam ha_vaz i klix da vidim da je ostavka pukla, ali izgleda da on ni ne pomislja.
Partijaner wrote:Mogao bi i Susic istetovirat formaciju bez lijevog beka, ne bi ga bolilo nista.
Pa bar da obraduje ovaj napaceni narod izjavom da nece doci do novog ugovoraAjatolah_ wrote:Pa bilo bi smiješno da daje ostavku neko ko trenutno nije službeno selektor.amortizer wrote:Cijeli dan klikam ha_vaz i klix da vidim da je ostavka pukla, ali izgleda da on ni ne pomislja.