wannabe_ultra wrote:Cinjenica je da za navijace zeljeznicara utakmice sa drugim timom celika, raspalim leotarom I namjestena protiv olimpica digle samopouzdanje, ali cim dodje neka ekipa koja imalo zna ili hoce kao sto je mladost, velez ili listica tanko je to.
Jos se jadan blamiras sa tom slikom na avataru???Zeljo kupio protiv Olimpika?HAHHAHHAHAHHAH,hajde sjedi i oguli jabuku,prije bi nam prodala ona garnitura FK Torpeda iz 1946 koja nam je uzela pola tima nego Nijaz Gracic.Nema me oko 3 hefte na forumu ali stanje uma identicno.
Ima li velikog borca protiv korupcije i namjestanja Dine Selimovica da se oglasi povodom lakridje na Otoci?Nesto ga ne cujem na ovim portalima,mozda je u Engleskoj i drhti hoce li Vincent Tan sa svojom preobojenom igrackom ispasti iz Premier lige pa otisao da pruzi podrsku i ostavio Abdulaha velikog lingvistu i gramaticara na milost i nemilost nasim novinarima.
Ulozili ste para ko blata,para ko blata dali i na premiranje protivnika,vrbovali nase igrace,podvaljivali price o namjestanju,napeli se ko zabe da uzmete titulu i opet ste popusili ali vam je bar drago sto je necemo uzeti ni mi.
Eto bar malo pitarske radosti ove sezone,veliki Zeljeznicar nakon punih 5 godina konacno zavrsava sezonu bez ijednog trofeja.
Doduse ne znate da igramo jedno godinu dana bez oba beka,pola odbrane i vezne linije sto bi vama donijelo vjerovatno plasman oko 8 mjesta dok smo mi bili u borbi za titulu sve do ovog kola.ALi helem nejse,samo polako.Obit ce vam se od glavu sve sto ste radili ove sezone,a nakon one patnje sa Mladosti i ovog poraza u Vrapcicima volio bih da svako prvenstvo zavrsimo u narednih 10 godina jer ste toliko lazi nabacili posljednjih godina i toliko ste istraumirani da se jos pitate je li nas Velez fakat pobijedio ili je ovo samo prividjenje.