Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KPNCTNJAH wrote:Dobro je, sreca pa je prva na Kosevu... zgazit ce nas vjerovatno, ali nije sramota, jbg... preko 100 miliona im vrijedi klub, k'o nasa reprezentacija Napuniti Kosevo, pa sta bude... u najgorem slucaju izmisliti nesto da nas izbace sluzbenim rezultatom 3:0
Ko levati iz Legije, tek sam danas vidio da im je igrao suspendovan igrac i prodje Celtic samo zbog toga
Unitedforever wrote:Sve sam doživio i čuo ali da nas komšije optuže da smo kupili utakmicu protiv trećeplasiranog tima iz Grčke lige i to u gostima i to nakon što su njima narasle ambicije da prođu u grupe evropske lige, nakon što su prošle dvije godine ispadali u play offu od Newcastle-a i AZ Alkmara. E to je tek nešto nevjerovatno. Pa vaša zloba, jal i zavist ne poznaju granice.
Kupićemo svijet! Sarajevo 1946.
Ta zloba i zavist je ocito presla sa Koseva jer vec godinama i godinama i godinama kmecite kako Amar kupuje titule.
"Vec osma godina prodje a ti mi ne dodje"! Zeljeznicar 1921!!!
Unitedforever wrote:Sve sam doživio i čuo ali da nas komšije optuže da smo kupili utakmicu protiv trećeplasiranog tima iz Grčke lige i to u gostima i to nakon što su njima narasle ambicije da prođu u grupe evropske lige, nakon što su prošle dvije godine ispadali u play offu od Newcastle-a i AZ Alkmara. E to je tek nešto nevjerovatno. Pa vaša zloba, jal i zavist ne poznaju granice.
Kupićemo svijet! Sarajevo 1946.
Ta zloba i zavist je ocito presla sa Koseva jer vec godinama i godinama i godinama kmecite kako Amar kupuje titule.
"Vec osma godina prodje a ti mi ne dodje"! Zeljeznicar 1921!!!
karanana wrote:ne kontam zasto se svi raduju sto su dobili glabash kad ce ga 100% poglabati?
mjesto da zale za mladim djecacima iz berna ili eventualno za spartom.
znaci ambicija za ulazak u grupnu fazu nikad nije ni bilo.
Iskreno, ja nemam neku pretjeranu zelju da udjemo u grupnu fazu ove sezone. Mozda se vecina mojih nece sloziti sa mojim razmisljanjem ali ja bih prije potpisao titulu ove sezone nego grupnu fazu EL. Mislim da nismo stasali za borbu na dva fronta i zbog toga meni licno grupna faza nije bila prioritet. A ako polazimo od toga, onda bolje Borussia nego Rusi.
Sarajevo može dalje, Borusia nije nepobjediva. Ako je Rijeka pobijedila Švabe prošle godine zašto ne može i Sarajevo ove godine. Prednost Sarajeva je definitivno najbolji mladi trener Evrope Dženo Ušćuplić.
STA VISE KOJI KURAC TRAZE "NAVIJACI" ZELJEZNUCARA I OSTALIH MALIH KLUBOVA NA OVOJ TEMI. JEDINI KLUB U EVROPI KOJI TRENUTNO PREDSTAVLJA BiH JE FK SARAJEVO.SVI KOJI SERU O SARAJEVU NEK U SKOKOVIMA NAPUSTE TEMU...
'ta će Svabe
karanana wrote:ne kontam zasto se svi raduju sto su dobili glabash kad ce ga 100% poglabati?
poglabaj ga ti i glabashu i nama
BlueBlood wrote:da li ce kone jednom u zivotu napuniti lavor?