Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
hocunecu wrote:nisu mi privlacni mladji muskarci, a mozda samo nisam ja dovoljno stara
potpisujemdječak sa šibicama wrote:Ruzan izraz to "starka"... na glas razmisljam.
Nije, što, meni to haman ko sinonim za pravo zgodnu ženu u godinamadječak sa šibicama wrote:Ruzan izraz to "starka"... na glas razmisljam.
U najvećem broju slučajeva ne misle, al ne misle ni tete.juli84 wrote:Mene uvijek zanimalo da li ti muškarci ikada misle išta ozbiljno s tim tetama koje su starije od njih 10+?
Valjda kako ko.juli84 wrote:Mene uvijek zanimalo da li ti muškarci ikada misle išta ozbiljno s tim tetama koje su starije od njih 10+?
Tamandječak sa šibicama wrote:Valjda kako ko.juli84 wrote:Mene uvijek zanimalo da li ti muškarci ikada misle išta ozbiljno s tim tetama koje su starije od njih 10+?
Ako je njemu 30 a njoj 40, bogami su oboje fomirane licnosti i valjda i on i ona znaju sta zele u zivotu.
Ova trenerica i decko od 15 godina, po meni ovo je bizarno, u najmanju ruku. Ne volim osudjivati, ali ovo... neki vid bolesti jeste, da ga ebes. Zamisljam sebe sa svojih 33 sa curicom od 16 godina, recimo... bljak
Što reće jedna forumašica na temi mlađe slađe.dječak sa šibicama wrote: Valjda kako ko.
Ako je njemu 30 a njoj 40, bogami su oboje fomirane licnosti i valjda i on i ona znaju sta zele u zivotu.
Ova trenerica i decko od 15 godina, po meni ovo je bizarno, u najmanju ruku. Ne volim osudjivati, ali ovo... neki vid bolesti jeste, da ga ebes. Zamisljam sebe sa svojih 33 sa curicom od 13 godina, recimo... bljak
Tirkiz wrote:samo se vi starije ... 30+ tjesite... da ne kazem starke![]()
![]()
![]()
Sitijevac2011 wrote:da godine su samo brojke, a zatvorska ćelija je samo soba*zena21 wrote:godine su samo brojke
sve zavisi koliko su "izlizane"*zena21 wrote:Tirkiz wrote:samo se vi starije ... 30+ tjesite... da ne kazem starke![]()
![]()
![]()
a sta fali starkama
![]()
![]()
jel imaju znak mercedesa*zena21 wrote:ocuvane... nisu puno presle...![]()
naletih na ovaj smijesan komentar - a sto uvijek mora biti nadmetanje i nadjebavanje u ravnopravnosti - ona njemu pruza sigurnost - on njoj pruza osjecaj da je jos uvijek zenstvena i sta sad - neka traje dok traje.pustopoljina wrote:djecak od 15 god.
ona njemu oduzima i djetinjstvo i mladost. zao mi ga je. nema tog seksa koji moze nadoknaditi normalan pubertet.
ona ima problema da mora vladati nekim muskarcem. boji se ravnopravnijih.
Tirkiz wrote:jel imaju znak mercedesa*zena21 wrote:ocuvane... nisu puno presle...![]()
![]()
![]()
![]()
cucamonga wrote:naletih na ovaj smijesan komentar - a sto uvijek mora biti nadmetanje i nadjebavanje u ravnopravnosti - ona njemu pruza sigurnost - on njoj pruza osjecaj da je jos uvijek zenstvena i sta sad - neka traje dok traje.pustopoljina wrote:djecak od 15 god.
ona njemu oduzima i djetinjstvo i mladost. zao mi ga je. nema tog seksa koji moze nadoknaditi normalan pubertet.
nije ni jedno ni drugo niko pistoljem na celo prisilio - a ruku na srce Renata je odlicna milfaca
*zena21 wrote:
aha... mislila ih ostavit sebi![]()
Tirkiz wrote:*zena21 wrote:
aha... mislila ih ostavit sebi![]()
bio bi ti to pametan potez...ihhhh za par godina....
oldtimer-i su pravo na cijeni...![]()
![]()
![]()
pa sta - Hju Hefner je mogao rodit sve ijednu koju je zenio i koju je opuc'o u zadnjih 20 godina pa nikom nije senzacija.zelenashica wrote:cucamonga wrote:naletih na ovaj smijesan komentar - a sto uvijek mora biti nadmetanje i nadjebavanje u ravnopravnosti - ona njemu pruza sigurnost - on njoj pruza osjecaj da je jos uvijek zenstvena i sta sad - neka traje dok traje.pustopoljina wrote:djecak od 15 god.
nije ni jedno ni drugo niko pistoljem na celo prisilio - a ruku na srce Renata je odlicna milfaca![]()
De vrati se unazad pa ponovi čitanje priče...on ima 15 godina a ona![]()
Mogla ga je roditi