don't jump to conclusionscitroen wrote:Ovdje je on radio samo za nju izgleda,Not My Idea wrote:glupa je jer joj ne ide engleski?
tema je sta je on radio za nju/ona za njega.

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
don't jump to conclusionscitroen wrote:Ovdje je on radio samo za nju izgleda,Not My Idea wrote:glupa je jer joj ne ide engleski?
Haj mi explain,plizzzzz.,Not My Idea wrote:don't jump to conclusionscitroen wrote:Ovdje je on radio samo za nju izgleda,Not My Idea wrote:glupa je jer joj ne ide engleski?
pa nemam ti sta explain. ovdje je samo on pisao sta je on radio za nju, sto ne znaci da ona nije radila nista za njega.citroen wrote:Haj mi explain,plizzzzz.,Not My Idea wrote:don't jump to conclusionscitroen wrote:
Ovdje je on radio samo za nju izgleda,
pa ako ona nista nije radila za njega a on radio ovo sve onda to njega cini...khm..citroen wrote:Jasno k'o pasulj da ona nije nista uradila za njega,nista vazno,nista sto bi promijenilo neke stvari u njihovoj vezi..Mogu se kladit u ovo,josh kad bi ovo insomniac90 potvrdio..
![]()
Al fakat,sta je covjek sve radio i onda sjedio na kafi s njenim momkom..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LONGMAN wrote:Tad mi je bilo luda i lijepo, al sad abnormalno, al de...
Dala da mi urezu inicijal njegovog imena na ruci (boljelo ko nista na svijetu)
ma nastavio ja dalje sa zivotom ... vidim vrag odnio salu ... a jesam se vala i usrecio ... sad sam zaljubljen u curu koja je zauzeta ... izludjuje me to njeno neckanje ... kad smo zajedno daje mi sve signale kao da joj se svidjam, a ne raskira ... ne znam sta cuZoya wrote:Groznoinsomniac_90 wrote:-napisao joj mnogo lijepih ljubavnih pisama i pjesama
-redovno iz mjeseca u mjesec nabijao kucni telefon da su moji osjedili od brige kako ce to sve poplacat
-pjevao iz sveg glasa u gluho doba noci na tel.
-ucio kao lud da bi sve ispite dao na prvom roku kako bi mogao doci kuci ranije da je iznenadim, dosao nekoliko sedmica ranije, nisam rekao nikom za to osim naj haveru koji me je pokupio na aerodromu, nazvao je sa sakrivenog br i pitao gdje je ... kao navodno da je moja neka rodica hoce da vidi i otisao na to mjesto ... bila je sokirana kad me je vidjela
-isao direktoru njene srednje skole da ga pitam da mi dopusti da budem na proslavi mature sa njenim razredom, covjek me pustio, sve njene haverice koje su imale momke koji nisu isli u njihovu skolu poludile od ljubomore
-pisao joj zadace i pismene iz engleskog, preko tel. joj pomagao da uradi test za 2 da ne padne iz eng.
-stajao tri sata u majici na minus 20 i snijeg 2 metra ... poslije toga fasovo upalu pluca
-pleo joj pletenicu i stavljo umjetne trepavice ako se to tako kaze
-sprzio cd sa nasim pjesmam i poklonio joj ga
-zavolio jutro i pisanje poruka
-poslije raskida sjedio na kafi sa njom i njenim momkom u nadi da ce shvatiti da me voli
-javno se ofiro sa fb statusimaA ostalo je preslatko sve, nemas za cim zaliti. Kraj!
postojimo u sjecanjima ... jednom je covjek mlad i ludamy22 wrote:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?insomniac_90 wrote:-napisao joj mnogo lijepih ljubavnih pisama i pjesama
-redovno iz mjeseca u mjesec nabijao kucni telefon da su moji osjedili od brige kako ce to sve poplacat
-ucio kao lud da bi sve ispite dao na prvom roku kako bi mogao doci kuci ranije da je iznenadim, dosao nekoliko sedmica ranije, nisam rekao nikom za to osim naj haveru koji me je pokupio na aerodromu, nazvao je sa sakrivenog br i pitao gdje je ... kao navodno da je moja neka rodica hoce da vidi i otisao na to mjesto ... bila je sokirana kad me je vidjela
-isao direktoru njene srednje skole da ga pitam da mi dopusti da budem na proslavi mature sa njenim razredom, covjek me pustio, sve njene haverice koje su imale momke koji nisu isli u njihovu skolu poludile od ljubomore
-pisao joj zadace i pismene iz engleskog, preko tel. joj pomagao da uradi test za 2 da ne padne iz eng.
-stajao tri sata u majici na minus 20 i snijeg 2 metra ... poslije toga fasovo upalu pluca
-poslije raskida sjedio na kafi sa njom i njenim momkom u nadi da ce shvatiti da me voli
-javno se ofiro sa fb statusima
je li rekla:DA?
edit: u masi predivnih gluposti,nekako preskocih ovu![]()
p.s.
ipak postojite![]()
thxLONGMAN wrote:Ne znam koji je djavo s tim, jednostavno imas potrebu raditi sve ludje, i ludje stvari.
Insomniac_90![]()
nije glupa cura, samo joj nije isao eng. ... pa kome cu pomoci ako necu osobi koju sam najvise volio na cijelom svijetu ... pa nisam ja neki tupan da radim sve ove gluposti za nekog ko me ne voli ... priznajem na pocetku veze me nije voljela kao na kraju, ali sam je upravo ovim ludostima osvojio ... bila je zaludjena svime sto je meni pripadalo ... ja mislim da i dan danas spava u mojim pidzamama i cuva gomilu drugih stvari koje sam joj poklonio ... voljela je jako stikle, ostavio sam joj kolekciju ... halal bilo btw ... kada objektivno pogledam na cijelu stvar, ja sam kriv za raskid ... pravio sam joj mnogo pizdarija i onda sam izabrao studij vani umjesto nje ... to je strasno pogodilo ... pokusali smo da odrzimo vezu na daljinu ... stvarno nije islo ... taj joj je momak dosao kao neka vrsta utjehe sta ja znam ... drago mi je da ga je uspjela zavoljeti ... iako se vise i ne pozdravljamo kao ljudi, ne bih joj nikad ni pomislio, a kamoli ucinio zlo ... ona cu uvijek imat posebno mjesto u meni ... omg fakat sam ja romanticanPalaSa Marsa wrote:Frajer je laf, i neopisivo hrabar, po mom' nekom vidjenju.xamp wrote:djeluje mi kao da ti je glupa cura...insomniac_90 wrote:-napisao joj mnogo lijepih ljubavnih pisama i pjesama
-javno se ofiro sa fb statusimaA djevojka je nasla neki drugi put..
spisak ludosti/lijepih stvari koje je ona cinila:citroen wrote:Jasno k'o pasulj da ona nije nista uradila za njega,nista vazno,nista sto bi promijenilo neke stvari u njihovoj vezi..Mogu se kladit u ovo,josh kad bi ovo insomniac90 potvrdio..
![]()
Al fakat,sta je covjek sve radio i onda sjedio na kafi s njenim momkom..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
green man wrote:Puko grafit na zidu zgrade preko puta, tako da ga može vidjeti u 7 ujutro kad sam ju probudio. Kao prvo bila je šokirana da ju zovem u ta doba, a kao drugo što je vidjela mene sa poklonom i cvijetom da ju očekujem ispredJest da je bila malo mrzovoljna kad je pogledala na sat(tako mi reče
), al mi je njen izraz na licu, dok je stajala na balkonu bio neprocjenjiv( neke se stvari ne mogu kupiti novcem
)
Iako smo raskinuli, ne žalim. i uvijek će mi ostati u srcu...
tolikoinsomniac_90 wrote: "... voljela je jako stikle, ostavio sam joj kolekciju ... halal bilo btw ... "
"nosila stikle 24/7 jer mi je to fetish"
nije sve crno i bijelo ... ima i nijansi siveZelena Carapa wrote:tolikoinsomniac_90 wrote: "... voljela je jako stikle, ostavio sam joj kolekciju ... halal bilo btw ... "
"nosila stikle 24/7 jer mi je to fetish"
A ono za prevaru necu ni da komentarisem. Kako olako donesosmo zakljucak da si sweet and romantic
žulijan asanž wrote:ah, da. i ja sam urezivao prvo ime njenog imena na ruci sa skalperomsreća pa je to slovo bilo "A"
poslije kad smo prekinuli sam to prepravio u:
anarhija, fazoni
Sad se sve zna,djaba njemu njegove pjesmice kad je prevario djevojku..,Not My Idea wrote:@citroen: eto vidis![]()
Ma nisu djaba pjesmice, u čarima "pravog" muška treba uživati više žena, ne samo jednacitroen wrote:Sad se sve zna,djaba njemu njegove pjesmice kad je prevario djevojku..,Not My Idea wrote:@citroen: eto vidis![]()
zato moj gllas ide njegovoj bivsoj.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Covjek se moze zahebati sad pa sad.
Zelena Carapa wrote:to je vec demagogija
To s e zove izrada..fidoremilienko wrote:Vozio preko 100 kilometara u jednom pravcu da se vidim sa njom, došao pred kućni prag i cura mi reče "neću da izađem"![]()
![]()
![]()
![]()
Kontam u sebi,ja mater sebi ako više ikad dođem
citroen wrote:To s e zove izrada..fidoremilienko wrote:Vozio preko 100 kilometara u jednom pravcu da se vidim sa njom, došao pred kućni prag i cura mi reče "neću da izađem"![]()
![]()
![]()
![]()
Kontam u sebi,ja mater sebi ako više ikad dođem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()