Page 1 of 319

#1 Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 17:48
by Zoya
Evo je pa opletite :D

Tuspasim se i ja kasnije.

#2 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:24
by Not My Idea
:skoljka:

btw cuj ti kasnije...nema toga :D

#3 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:25
by brad90
Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???

#4 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:27
by VeriBizi
...

#5 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:29
by Not My Idea
kako ti nije bilo mrsko napisat OVO *beep*beep*?

#6 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:31
by brad90
Not My Idea wrote:kako ti nije bilo mrsko napisat OVO *beep*beep*?
Pa samo sam htio to da podjelim sa ljudima i da dobro svi razmislite sljedeci put kad budete nekom uzeli zadnji friski hljeb iz jutarnje ture, a i tema je prikaldna molit cu lijepo :!:

postovanje, tvoj Mehan

#7 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:33
by Tirkiz
ovakva se iskustva tipkaju u jednom dahu, bez razmaka i interpunkcijskih znakova...momak je ipak ostao pribran i nakon toliko vremena i uvalio pokoji znak i razmak izmedju recenica i veznika. :lol: :lol: :lol: :lol:

svaka cas za iskustvo...cestitam i bas mi je zao :lol: :lol: :lol:

#8 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 18:41
by žulijan asanž
ja sam tako isto jednoj djevojci svaki put zadnju turu faširanog mesa ispred nosa kupovao... njoj ostajale samo kobasice.....

#9 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 19:28
by Ma.Le.Na
nisam imala losih iskustava :)
hvala :) Bogu :)
sreca valjda ..sta li,,,

#10 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 19:30
by Indigia
Sramota me cak i pisat o tome :roll:

#11 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 19:35
by kritichar
i hljebom ga gadjala, grehota je to :roll:
:mrgreen:

#12 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 19:41
by ema_
Onaj kad sam samo iščekivala kad će me frendice prozvati na mobitel (pola sata od vremena nalaženja) zbog hitnog slučaja pa da se ispalim odatle.. :-) :roll:

#13 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:20
by VeriBizi
...

#14 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:26
by ema_
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#15 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:26
by zemo_online
tesko mi je navest najgora jer sam otupio na odbijenice. kad se sjetim navesti cu hi.

#16 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:36
by Eleonora
brad90 wrote:Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaka cast na prici! :lol: :thumbup:

#17 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:38
by sophieEl
Ma.Le.Na wrote:nisam imala losih iskustava :)
hvala :) Bogu :)
sreca valjda ..sta li,,,
+1

@tridesete :shock: :lol: :lol:

#18 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:45
by Zoya
Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)

#19 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:47
by Cholina_Lokica
sophieEl wrote:
Ma.Le.Na wrote:nisam imala losih iskustava :)
hvala :) Bogu :)
sreca valjda ..sta li,,,
+1

@tridesete :shock: :lol: :lol:
+2
Nikakvih ekstrema ovakvih k'o kod tridesetih :lol: :lol: :lol: :lol:

#20 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:53
by Eleonora
Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)
:lol:
Ovaj boldirani dio mi nikad nece biti jasan ?! Sta misle nas nesto fascinirati jel :lol: Jel uopste znaju koje kretencine ispadaju ?! :lol:

#21 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 21:53
by Mannequin
Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
NedO Bog nikome vise :lol:

#22 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 22:04
by Zoya
Eleonora wrote: :lol:
Ovaj boldirani dio mi nikad nece biti jasan ?! Sta misle nas nesto fascinirati jel :lol: Jel uopste znaju koje kretencine ispadaju ?! :lol:
Gume samo sto se ne zapale, i fijuuuuuu :D Drzis se za rucku, drzis se za torbu i molis Boga da prezivis pritom mu obecavajuci da na ovakve sastanke nikad vise neces ici :roll:

#23 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 22:08
by Eleonora
Zoya wrote:
Eleonora wrote:


Gume samo sto se ne zapale, i fijuuuuuu :D Drzis se za rucku, drzis se za torbu i molis Boga da prezivis pritom mu obecavajuci da na ovakve sastanke nikad vise neces ici :roll:
Srce ti stane u grudima. :lol: :lol: :lol: :-) Debilizam pravi. :-)

Meni je jedan na prvom date-u ispricao kako je silovan sa 9 godina, kako se boji zena, kako se pobio sa tatom, ošamario sestru, kako ga nervira jaran.... :shock: Doduse, bila sam mu zahvalna kasnije na tome. Postedio me.

Taxi molim! 8-)

#24 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 22:11
by Zoya
:lol: :lol: previse informacija za jednu noc :lol: Pa jesi ga saslusala? Jesi ga posavjetovala? :lol:

#25 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Posted: 06/09/2011 22:17
by Eleonora
Zoya wrote::lol: :lol: previse informacija za jednu noc :lol: Pa jesi ga saslusala? Jesi ga posavjetovala? :lol:
Nemam pojma sta je htio s time postici. Valjda me htio nesto fascinirati... :roll:
Ljudi kad nemaju neku zanimljivu pricu, opustenost i lezernost, onda valjaju nesto bezveze, i sta treba i sta ne treba.

Saslusala jesam, posavjetovala nisam. :mrgreen: Sad da ja tu glumim nekog psihića na prvom date-u, i smaram se, mozgam, ne pada mi na pamet. :mrgreen:
Prica treba da bude lezerna i dvosmjerna... On ispricao to sve svoje, i mene pita : a sta se desava kod tebe u zivotu? :shock: :-)
Reko evo upravo se ovo desava, ne mogu sebi doci. :lol:
Otisla sam, jedva sam cekala da odem na taxi. :|