Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih te obradio da ostanes cijelu noc kod mene i ujutro bih ti platio taksi da te vrati kuci. Ako ti to dobro zvuci, javi se privatnom porukom.
Gluposti , žena ima svoje potrebe, mozda sutra ujutro ide na posao, treba joj rezervna odjeca, sredstva za higijenu, šminka, ne nosi ona kofer sa svim tim stvarima kad ide s nekim na izlazak . Kako bi njoj bilo da dodje ujutro kuci pa trč ne daj na vrag na nos se sprema ako ima obaveza negdje ?
Nemaš rezervnu četkicu za zube, dezodorans, vlažne maramice i malo šminke? jaa domaćina
Gluposti , žena ima svoje potrebe, mozda sutra ujutro ide na posao, treba joj rezervna odjeca, sredstva za higijenu, šminka, ne nosi ona kofer sa svim tim stvarima kad ide s nekim na izlazak . Kako bi njoj bilo da dodje ujutro kuci pa trč ne daj na vrag na nos se sprema ako ima obaveza negdje ?
Nemaš rezervnu četkicu za zube, dezodorans, vlažne maramice i malo šminke? jaa domaćina
Šta, sapun ti ne treba ? Baš ono šta imam ti ne koristiš .
joj kurtona muskih na temi.... ja sam sve trebe kad se odradimo vozio kuci ako je bilo sukladno tajmingu potrebama i situaciji jer naravno racuno sam na jos koji slož nekad kasnije.... meni je super da ima zena koje ovako otvoreno kazu da nemaju nista protiv dobrog seksa .... i ako bas bude dobro uvijek mozes racunat na bonus....
a ovo gore.... jebo svaki ciganski gubarluk.... daj picke i mrs napolje hahahahahha
zbog takvih seljacina, i seljobera koji nosaju trebe po ustima, coek i ne moze dobit danas normalno
snijeg_led wrote: ↑12/03/2023 17:38 joj kavaljera
a bil odvezo rodicu kuci da ti je dosla u posjetu?
Mi ne znamo cijelu pricu. Napisala si da ti lik nije sjedao, da mu je los humor i onda yada yada yada izlazis iz njegovog stana. Volio bih cuti i drugu stranu price zbog objektivnosti.
pa limitiran si previse da shvatis izmedju redova da je mozda kreš bio dobar a sve drugo bezveze
rikta123 wrote: ↑14/03/2023 08:57
Jel vam se desilo da na prvom dejtu odmah padne keks?
ne znam jel se ovo racuna jer nije ni bio dejt. prica djevojka bila ko neka izlozba i svidjeo joj se neki momak i od tog trenutka nije proslo 45 minuta a vec ga je svojerucno metnula medz noge. od tije 45 minuta najvise vremena je oslo na trazenje mjesta pogodnog za pretakanje, zavrsili su u podrumu zgrade
jebathin, neko ni u podrumu a ni na izlozbi nije glooodan
rikta123 wrote: ↑14/03/2023 08:57
Jel vam se desilo da na prvom dejtu odmah padne keks?
ne znam jel se ovo racuna jer nije ni bio dejt. prica djevojka bila ko neka izlozba i svidjeo joj se neki momak i od tog trenutka nije proslo 45 minuta a vec ga je svojerucno metnula medz noge. od tije 45 minuta najvise vremena je oslo na trazenje mjesta pogodnog za pretakanje, zavrsili su u podrumu zgrade
jebathin, neko ni u podrumu a ni na izlozbi nije glooodan
snijeg_led wrote: ↑17/03/2023 01:58
Žao mi je što ću razočarati mnoge, al frajer se javio naknadno i izvinuo što me nije vratio kući, auto mu bilo u kvaru.
Za uzvrat predlaže naredni susret u suboti preko dana u slastičarni po mom izboru
Hoces li nam otrkiti tajnu sta frajer ima? Odvezem, dovezem, kupim, poklonim, paznja, ovo ono i opet para nosom oblake, a ne da odmah zavrsi kod mene.
Znam ja da je do mene, samo ne kontam sta je do njega. Cuj auto mu pokvareno, to isto da ti kazes boli te glava.
Slasticarnu po tvom izboru? Pa nece po njegovom, kao da zna nabrojati 2
snijeg_led wrote: ↑17/03/2023 01:58
Žao mi je što ću razočarati mnoge, al frajer se javio naknadno i izvinuo što me nije vratio kući, auto mu bilo u kvaru.
Za uzvrat predlaže naredni susret u suboti preko dana u slastičarni po mom izboru
Hoces li nam otrkiti tajnu sta frajer ima? Odvezem, dovezem, kupim, poklonim, paznja, ovo ono i opet para nosom oblake, a ne da odmah zavrsi kod mene.
Znam ja da je do mene, samo ne kontam sta je do njega. Cuj auto mu pokvareno, to isto da ti kazes boli te glava.
dzaba sve ako nisi lafcina,ocito je da nije bila entuzijasticna u sexu jer da mu je zavrtila mozak u krevetu nosio bi je krkace kuci a ne autom, ovako mu se prijebalo opet jbg ide vrbopuc tako da srecno u pucanju
dzaba sve ako nisi lafcina,ocito je da nije bila entuzijasticna u sexu jer da mu je zavrtila mozak u krevetu nosio bi je krkace kuci a ne autom, ovako mu se prijebalo opet jbg ide vrbopuc tako da srecno u pucanju
nema tu opisa il si lafcina il nisi, jbg to se radja a ne postaje mada da ne grijesim dusu desi se se nekad i da naletis na djevojku koja ne bira pa joj onda nije bitno vrijeme, mjesto, ko si i sta si, radi se samo o sirovoj strasti