Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izašli tako bez veze, frajer se pravi smiješan, kao ono napinje se i misli da ima smisla za humor.
Haj nejse završili kod njega kući, ja pošla na vrata on ni habera da me odveze, a auto ispred zgrade. Sjedoh tako u trajvan kasno je bilo baš i vratih se kući. Poslije sam bježala od njega glavom bez obzira.
snijeg_led wrote: ↑11/03/2023 04:27
Izašli tako bez veze, frajer se pravi smiješan, kao ono napinje se i misli da ima smisla za humor. Haj nejse završili kod njega kući, ja pošla na vrata on ni habera da me odveze, a auto ispred zgrade. Sjedoh tako u trajvan kasno je bilo baš i vratih se kući. Poslije sam bježala od njega glavom bez obzira.
Sta se desilo izmedju ''zavrsili kod njega kuci i ja posla na vrata''?
Izašli tako bez veze, frajer se pravi smiješan, kao ono napinje se i misli da ima smisla za humor.
Haj nejse završili kod njega kući, ja pošla na vrata on ni habera da me odveze, a auto ispred zgrade. Sjedoh tako u trajvan kasno je bilo baš i vratih se kući. Poslije sam bježala od njega glavom bez obzira.
Da ti ga nije ustekao, trzno bi te kuci. Buduci da je posao zavrsen, zasto bi te vozio kuci? Snadji se sama.
Da ti ga nije ustekao, trzno bi te kuci. Buduci da je posao zavrsen, zasto bi te vozio kuci? Snadji se sama.
Ja bih te obradio da ostanes cijelu noc kod mene i ujutro bih ti platio taksi da te vrati kuci. Ako ti to dobro zvuci, javi se privatnom porukom.
Gluposti , žena ima svoje potrebe, mozda sutra ujutro ide na posao, treba joj rezervna odjeca, sredstva za higijenu, šminka, ne nosi ona kofer sa svim tim stvarima kad ide s nekim na izlazak . Kako bi njoj bilo da dodje ujutro kuci pa trč ne daj na vrag na nos se sprema ako ima obaveza negdje ?
Ja bih te obradio da ostanes cijelu noc kod mene i ujutro bih ti platio taksi da te vrati kuci. Ako ti to dobro zvuci, javi se privatnom porukom.
Gluposti , žena ima svoje potrebe, mozda sutra ujutro ide na posao, treba joj rezervna odjeca, sredstva za higijenu, šminka, ne nosi ona kofer sa svim tim stvarima kad ide s nekim na izlazak . Kako bi njoj bilo da dodje ujutro kuci pa trč ne daj na vrag na nos se sprema ako ima obaveza negdje ?
Pa nije najgore iskustvo, cim ste zavrsili kod njega. Kad si krenula kuci, samo je trebao da pita da ti pozove taxi, a ako nema da te odveze. To sto je dobio, ne znaci da ti sada mora prostirati crveni tepih.
Izvini sto kao i vecina spominjem "dala mala", ali to je tako. To sto bude s nekim, ne znači da ce je sada tretirati kao princezu. Svi mi imamo onu koju tretiramu kao princezu i bez da bude nesto.
snijeg_led wrote: ↑12/03/2023 17:38 joj kavaljera
a bil odvezo rodicu kuci da ti je dosla u posjetu?
Mi ne znamo cijelu pricu. Napisala si da ti lik nije sjedao, da mu je los humor i onda yada yada yada izlazis iz njegovog stana. Volio bih cuti i drugu stranu price zbog objektivnosti.