Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

User avatar
Zoya
Posts: 22783
Joined: 09/06/2008 14:54

#1 Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Evo je pa opletite :D

Tuspasim se i ja kasnije.
User avatar
Not My Idea
Posts: 14691
Joined: 15/03/2011 23:12

#2 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

:skoljka:

btw cuj ti kasnije...nema toga :D
User avatar
brad90
Posts: 698
Joined: 28/05/2011 07:37
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#3 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by brad90 »

Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???
User avatar
VeriBizi
Posts: 2565
Joined: 01/08/2011 11:00
Location: Sarajevo

#4 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

...
Last edited by VeriBizi on 13/12/2011 22:58, edited 1 time in total.
User avatar
Not My Idea
Posts: 14691
Joined: 15/03/2011 23:12

#5 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

kako ti nije bilo mrsko napisat OVO *beep*beep*?
User avatar
brad90
Posts: 698
Joined: 28/05/2011 07:37
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#6 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by brad90 »

Not My Idea wrote:kako ti nije bilo mrsko napisat OVO *beep*beep*?
Pa samo sam htio to da podjelim sa ljudima i da dobro svi razmislite sljedeci put kad budete nekom uzeli zadnji friski hljeb iz jutarnje ture, a i tema je prikaldna molit cu lijepo :!:

postovanje, tvoj Mehan
Tirkiz
Posts: 1758
Joined: 16/11/2009 14:53

#7 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

ovakva se iskustva tipkaju u jednom dahu, bez razmaka i interpunkcijskih znakova...momak je ipak ostao pribran i nakon toliko vremena i uvalio pokoji znak i razmak izmedju recenica i veznika. :lol: :lol: :lol: :lol:

svaka cas za iskustvo...cestitam i bas mi je zao :lol: :lol: :lol:
User avatar
žulijan asanž
Posts: 1907
Joined: 02/09/2011 15:23
Location: šveCki akciJoni

#8 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by žulijan asanž »

ja sam tako isto jednoj djevojci svaki put zadnju turu faširanog mesa ispred nosa kupovao... njoj ostajale samo kobasice.....
User avatar
Ma.Le.Na
Posts: 11989
Joined: 12/10/2009 11:12
Location: ..na magarecoj klupi

#9 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ma.Le.Na »

nisam imala losih iskustava :)
hvala :) Bogu :)
sreca valjda ..sta li,,,
User avatar
Indigia
Posts: 7530
Joined: 01/11/2010 21:41
Location: Where The Wild Roses Grow

#10 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Indigia »

Sramota me cak i pisat o tome :roll:
User avatar
kritichar
Posts: 8678
Joined: 17/10/2010 09:51
Location: Sarajevo-x.com

#11 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kritichar »

i hljebom ga gadjala, grehota je to :roll:
:mrgreen:
User avatar
ema_
Posts: 4142
Joined: 07/04/2011 12:48
Location: القاهرة‎

#12 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ema_ »

Onaj kad sam samo iščekivala kad će me frendice prozvati na mobitel (pola sata od vremena nalaženja) zbog hitnog slučaja pa da se ispalim odatle.. :-) :roll:
User avatar
VeriBizi
Posts: 2565
Joined: 01/08/2011 11:00
Location: Sarajevo

#13 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by VeriBizi »

...
Last edited by VeriBizi on 13/12/2011 22:58, edited 1 time in total.
User avatar
ema_
Posts: 4142
Joined: 07/04/2011 12:48
Location: القاهرة‎

#14 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ema_ »

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zemo_online
Posts: 3497
Joined: 13/05/2007 12:00

#15 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zemo_online »

tesko mi je navest najgora jer sam otupio na odbijenice. kad se sjetim navesti cu hi.
User avatar
Eleonora
Posts: 1308
Joined: 06/04/2008 14:05

#16 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eleonora »

brad90 wrote:Joooooj nisam bio dugo na forumu upravo zbog jednog loseg iskustva, ali loseg velikim slovima i to onim sa caps lock lapmpicom, ovako dopisivah se sa jednom cednom djevojcicom iz mahale koju sam vidjao kada bih kupovao hljeb polubijeli od 550 grama, dok bih kupovao hljeb ona bi me gledala i tako aj joj nazvah sabahajla jedno jutro, ona mi odgovori, rece mi svoje ime, naravno ja kao svaki lafac je pronadjem na fejsu, dodam je i bocnem. Nisam mnogo ocekivao od ovoga ipak je to samo neznanka koja voli isti hljeb kao i ja, mozda ne volimo iste stvari mozda je samo hljeb u pitanju, ali kad upalih racunar imah sta da vidim, bocnula me moja Mugbina iz granapa i tako zelena lampica pored njenog imena me privlacila da joj kazem cao na chatu i to ucinih, nisu momenti ni prosli ona mi je odgovorila gdje si komsija moj najdrazi, ja kao i svaki pravi lafac nacrtah smajlija i tako mi krenemo u pricu, pricali smo dobranih 3 sata nakon sto je ona predlozila da dodjem do nje da pijemo sokic i malo popricamo i eto kao bolje se upoznamo, ja to prihvatih sa odusevljenjem, moram prizanti i da sam se okupao jer sam ocekivao nesto vise od sokica da ne kazem da sam pomisljao cak i na neku razmjenu tekucina koji se ne proizvode bash u industrijskim postrojenjima. Tako krenuh namirisan maliziom mojim omiljenim aprfemom, pokucah na blindirana vrata, a vrata mi je otvorila Mugbina kraljica moga srca i nasmjesila se sa svojim zubicima, rekla je unidji slobono to je samo ljubav, ja sam se nasmijao i usao u odaje Mugbine za koju ce se ispostaviti da je crna udovica. Krenuli smo tako lagano sa pricom, a ona me gledala hladno i mrko i pitala me sto ja kupujem polubijeli hljeb, ja sam odgovorio da ne znam, ona je potom otisla u drugu sobu ispricavajuci se jer kao mora nesto da vidi, nije proslo mnogo vremena kad se vratila sa kesom punom hljeba i pocela da me gadja i da mi prijeti, ja sam ostao zacudjen i pitao je sta joj je, ona je rekla da sam joj 100 puta kupio posljednji friski hljeb iz ture i da cu joj sada platiti za sve, izvadila je noz, a ja sam skocio sa fotelje i odgurnuo ej od sobe i trcecim korakom napustio stan, od tada nisam kupio hljeb, jedem samo kifle, nisam bio na fejsbuku i nisam mnogo ni izlazio, jesam juce prvi put na balkon a ona je bila dole sva sretna hranila golubove. Eto to je najgore iskustvo u mom zivotu i samo jedno pitanje mi se samo namece, zato Mugbina toliko voli hljeb ???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaka cast na prici! :lol: :thumbup:
sophieEl
Posts: 5979
Joined: 08/03/2011 00:32

#17 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sophieEl »

Ma.Le.Na wrote:nisam imala losih iskustava :)
hvala :) Bogu :)
sreca valjda ..sta li,,,
+1

@tridesete :shock: :lol: :lol:
User avatar
Zoya
Posts: 22783
Joined: 09/06/2008 14:54

#18 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)
User avatar
Cholina_Lokica
Posts: 11119
Joined: 20/10/2008 23:16
Location: ...

#19 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cholina_Lokica »

sophieEl wrote:
Ma.Le.Na wrote:nisam imala losih iskustava :)
hvala :) Bogu :)
sreca valjda ..sta li,,,
+1

@tridesete :shock: :lol: :lol:
+2
Nikakvih ekstrema ovakvih k'o kod tridesetih :lol: :lol: :lol: :lol:
User avatar
Eleonora
Posts: 1308
Joined: 06/04/2008 14:05

#20 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eleonora »

Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)
:lol:
Ovaj boldirani dio mi nikad nece biti jasan ?! Sta misle nas nesto fascinirati jel :lol: Jel uopste znaju koje kretencine ispadaju ?! :lol:
User avatar
Mannequin
Posts: 1316
Joined: 14/07/2009 14:50
Location: FFM

#21 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mannequin »

Zoya wrote:Beograd, nekad 2002-2003 godine, otisla ja kod tetke u posjetu i meni ce "sestra od tetke" ugovoriti sastanak na slijepo sa nekim tipom (dio opklade) :lol: Odlicno rekoh! Prvi put, bice zanimljivo :D Nista, stize on, ja se sredila minjak, stikla, ono ovo, kad vidim njega :shock: penzionerski dzemper onaj na kocke, dzins a ispod dzempera bijela kosulja cija kragna viri preko okovratnika, on bahat, radi dva posla i samo prica o tome. Prvo se autom munjevitom brzinom sjurio do grada ( cjeli zivot mi je pred ocima proletio) da bi me kasnije kritikovao sto ne volim brzu voznju :shock: :-) Izasli smo tako u jedan restoran, muzika tresti a on mi se unosi u facu, tecno prica, to jest ispljuvo me zivu, a kada ga je ponjela muzika (isla je neka pjesma od Lepe Brene) hem me je treskao po ledjima tipa"brate.. ono..ovo, da bi kasnije svirao virtualnu klavijaturu sa pratecim dziberskim kezom od uha do uha, doslo mi je da placem :sad: tad me je vidio i nikad vise :lol:
Drugi izlazak je bio sa policajcem koji mi je u startu( na prvom izlasku prorekao cjeli zivot i ispricao koliko cemo djece imati), kad sam smorena od njegove price htjela da idem, poceo je kroz kez da mi prijeti da ce me lisicama vezati za stolicu u kaficu da ne bih mogla kuci :-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
NedO Bog nikome vise :lol:
User avatar
Zoya
Posts: 22783
Joined: 09/06/2008 14:54

#22 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Eleonora wrote: :lol:
Ovaj boldirani dio mi nikad nece biti jasan ?! Sta misle nas nesto fascinirati jel :lol: Jel uopste znaju koje kretencine ispadaju ?! :lol:
Gume samo sto se ne zapale, i fijuuuuuu :D Drzis se za rucku, drzis se za torbu i molis Boga da prezivis pritom mu obecavajuci da na ovakve sastanke nikad vise neces ici :roll:
User avatar
Eleonora
Posts: 1308
Joined: 06/04/2008 14:05

#23 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eleonora »

Zoya wrote:
Eleonora wrote:


Gume samo sto se ne zapale, i fijuuuuuu :D Drzis se za rucku, drzis se za torbu i molis Boga da prezivis pritom mu obecavajuci da na ovakve sastanke nikad vise neces ici :roll:
Srce ti stane u grudima. :lol: :lol: :lol: :-) Debilizam pravi. :-)

Meni je jedan na prvom date-u ispricao kako je silovan sa 9 godina, kako se boji zena, kako se pobio sa tatom, ošamario sestru, kako ga nervira jaran.... :shock: Doduse, bila sam mu zahvalna kasnije na tome. Postedio me.

Taxi molim! 8-)
User avatar
Zoya
Posts: 22783
Joined: 09/06/2008 14:54

#24 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

:lol: :lol: previse informacija za jednu noc :lol: Pa jesi ga saslusala? Jesi ga posavjetovala? :lol:
User avatar
Eleonora
Posts: 1308
Joined: 06/04/2008 14:05

#25 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Eleonora »

Zoya wrote::lol: :lol: previse informacija za jednu noc :lol: Pa jesi ga saslusala? Jesi ga posavjetovala? :lol:
Nemam pojma sta je htio s time postici. Valjda me htio nesto fascinirati... :roll:
Ljudi kad nemaju neku zanimljivu pricu, opustenost i lezernost, onda valjaju nesto bezveze, i sta treba i sta ne treba.

Saslusala jesam, posavjetovala nisam. :mrgreen: Sad da ja tu glumim nekog psihića na prvom date-u, i smaram se, mozgam, ne pada mi na pamet. :mrgreen:
Prica treba da bude lezerna i dvosmjerna... On ispricao to sve svoje, i mene pita : a sta se desava kod tebe u zivotu? :shock: :-)
Reko evo upravo se ovo desava, ne mogu sebi doci. :lol:
Otisla sam, jedva sam cekala da odem na taxi. :|
Post Reply