evo mene opet...ali sad je nesto od prosle godine...
nekad u januaru prosle godine, upoznamo ja i moj drug neke djevojke i dogovorimo kafu s njima za par dana...i hajde, nadjemo se s njima na kafi, a one povele jos dvije drugarice...ma ko u haremnu nama dvojici, ono da biras koju ces...

meni zapala za oko jedna crvenokosa i sve ja nekako blizu nje sjedim, pricamo, zezamo se i to...ali ja baksuz pitam za godine...joj kuku meni kad je rekla da joj je 17...meni krivo, ma to je haos...meni 25, a njoj 17, a ona bas bas prelijepa, a vala meni su i moja rebra prelijepa u slucaju policije i tako tih stvari...ali ne da meni sejtan mira, pa kontam kad sam bio s onim od 35, vala mogu i nju zaganjati...i ja s njom oko kafe nas dvoje, sami, negdje, al' jok, ima ona momka (negdje u Lukesmburgu), pa kao nece...oj kukava ti majka kakav momak, kako neces, kontam kako da ja nju premuntam za kafu i skontam da joj slozim ublehu da je prijateljska kafa i ona pristane...nakon par dana odemo mi na tu kafu i ja nekako nju sarmiram i mi se tu poljubimo...kontam u sebi:"ooooj sine majcin, pa sta to radis, maloljetna je" i odmaknem se malo...tu ona meni poce pricati kako su joj u porodici svi u policiji...a kakva me prpa tad uhvatila, pa to je haos...lose mi pravo bilo...i skontam ja da je to pisi propalo...prodje mjesec dana, a tamo na fb pise da joj je rodjendan, napunila 18...a reko meraka, sad cu ja nju legalnu startat...ma dzaba ja trco za njom ko hajvan kad god je vidim i nesto ko pokusavo, ali nece pa nece...jos raja me malo "podigla" u njenim ocima, pa nije bilo teorije da se operem tu...i tako prolazili dani i sretnem ja nju u mahali u parku, pozdravimo se normala i u mene se opet sejtan usadi i ja nju nekako na foru poljubim (nije se bas ni bunila, ali eto)...i nije da mi je stalno da se ljubim, ali kod mene to sve propalo nekako se oko toga vrti

...i opet to sve propade, jer se okrenula i otisla, a vec sutra promijenila broj mob.
i nakon svog tog mog trcanja i ganjanja i to, danas smo zaruceni, malo renoviramo stan i cekamo svadbu 18. maja...

na kraju to sve ne ispade tako ni lose...

cak sad malo vise i policiju volim, al' sto jest jest i oni mene...