Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
- Mračajski proto
#4926 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Priča ti smrdi na pubertet.
#4927 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Kakva je mama?
#4928 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Luda.Butmiran wrote:Kakva je mama?
#4929 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i ti mazno punicureis1 wrote:Luda.Butmiran wrote:Kakva je mama?

#4930 Re: Vasa najgora date iskustva :P
spreca wrote:i ti mazno punicureis1 wrote:Luda.Butmiran wrote:Kakva je mama?![]()
![]()
![]()
Izjebale one mene, i jedna i druga baa, prave one ljankese. Al dobro, to je bilo vrijeme kad sam ja bio fin i mislio da su i svi oko mene fini. Jedno lijepo zivotno iskustvo, nikad se ponovilo, pu pu.
#4931 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne vidim sta je tacno lose.
- graue_maus
#4932 Re: Vasa najgora date iskustva :P
shady wrote:Evo jedan od prije par sati...
Upoznao prije 15tak dana djevojku na kafi sa drustvom i nikad da se dogovorimo da izadjemo. I eto danas nakon sto sam se vratio sa dugog puta, 3 dana voznje i sastanaka, salje poruku pita da li sam slobodan veceras. Ja se malo potrudim da dodjem sebi, spremim se, dogovorimo se, popijemo kafu, prosetamo...a posto je vrijeme fuj, odlucimo otici do mene da nastavimo pricu uz neku hranu. I tako, ona ode do trafike da kupi dopunu, a ja po auto. Sjedam u auto, palim, krecem i odvezem se kuci...minus djevojka koja ostaje zaboravljena u gradu. Sad sam ugasio mobitel i smisljam sta cu slagati

#4933 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hahhahhahhagraue_maus wrote:shady wrote:Evo jedan od prije par sati...
Upoznao prije 15tak dana djevojku na kafi sa drustvom i nikad da se dogovorimo da izadjemo. I eto danas nakon sto sam se vratio sa dugog puta, 3 dana voznje i sastanaka, salje poruku pita da li sam slobodan veceras. Ja se malo potrudim da dodjem sebi, spremim se, dogovorimo se, popijemo kafu, prosetamo...a posto je vrijeme fuj, odlucimo otici do mene da nastavimo pricu uz neku hranu. I tako, ona ode do trafike da kupi dopunu, a ja po auto. Sjedam u auto, palim, krecem i odvezem se kuci...minus djevojka koja ostaje zaboravljena u gradu. Sad sam ugasio mobitel i smisljam sta cu slagati![]()
![]()
![]()
mora da ti se nije svidjela .........

-
#4934 Re: Vasa najgora date iskustva :P
i njoj je, siguran sam, slatko 

#4935 Re: Vasa najgora date iskustva :P
a mozda dosad i jeste. 

#4936 Re: Vasa najgora date iskustva :P
na glas se smijem na poslu.
JEBEM VAS MAHNITE

JEBEM VAS MAHNITE

- sarajlija80
#4937 Re: Vasa najgora date iskustva :P
shady wrote:Evo jedan od prije par sati...
Upoznao prije 15tak dana djevojku na kafi sa drustvom i nikad da se dogovorimo da izadjemo. I eto danas nakon sto sam se vratio sa dugog puta, 3 dana voznje i sastanaka, salje poruku pita da li sam slobodan veceras. Ja se malo potrudim da dodjem sebi, spremim se, dogovorimo se, popijemo kafu, prosetamo...a posto je vrijeme fuj, odlucimo otici do mene da nastavimo pricu uz neku hranu. I tako, ona ode do trafike da kupi dopunu, a ja po auto. Sjedam u auto, palim, krecem i odvezem se kuci...minus djevojka koja ostaje zaboravljena u gradu. Sad sam ugasio mobitel i smisljam sta cu slagati
sto nemogu brate filmskih suplji to je nevjerovatno,care da si neko koga poznajem vjerovo bi ti na ovome ,al ga brate precjera mislim proci ce ti ovo kod nekoga forum je ,ali brate daj loma odvadi ......

Last edited by sarajlija80 on 05/08/2014 12:48, edited 1 time in total.
#4938 Re: Vasa najgora date iskustva :P
E..., kaži joj fino "bio sam preumoran, zaboravio sam na tebe skroz", ako žene cijene iskrenost onoliko koliko pričaju da cijene(shady wrote:Evo jedan od prije par sati...

#4939 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ja bih joj rekao da sam mislio da je otisla po kondome i da nisma tak lak pa sam pobjego glavom bez obzira....S4mpion wrote:E..., kaži joj fino "bio sam preumoran, zaboravio sam na tebe skroz", ako žene cijene iskrenost onoliko koliko pričaju da cijene(shady wrote:Evo jedan od prije par sati...
Upoznao prije 15tak dana djevojku na kafi sa drustvom i nikad da se dogovorimo da izadjemo. I eto danas nakon sto sam se vratio sa dugog puta, 3 dana voznje i sastanaka, salje poruku pita da li sam slobodan veceras. Ja se malo potrudim da dodjem sebi, spremim se, dogovorimo se, popijemo kafu, prosetamo...a posto je vrijeme fuj, odlucimo otici do mene da nastavimo pricu uz neku hranu. I tako, ona ode do trafike da kupi dopunu, a ja po auto. Sjedam u auto, palim, krecem i odvezem se kuci...minus djevojka koja ostaje zaboravljena u gradu. Sad sam ugasio mobitel i smisljam sta cu slagati), sve će bit OK.
#4940 Re: Vasa najgora date iskustva :P
al brate sto tebe ovo pogodi...sarajlija80 wrote: sto nemogu brate filmskih suplji to je nevjerovatno,care da si neko koga poznajem vjerovo bi ti na ovome ,al ga brate precjera mislim proci ce ti ovo kod nekoga forum je ,ali brate daj loma odvadi ......![]()

nece mu tu iskrenost oprostiti.S4mpion wrote:
E..., kaži joj fino "bio sam preumoran, zaboravio sam na tebe skroz", ako žene cijene iskrenost onoliko koliko pričaju da cijene(), sve će bit OK.

#4941 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ma jok.......nek joj kaze da je otiso zamjeniti gace........jer se usro od srece.........i kad se vratio nje tamo vise nije biloalchak.ba wrote:
Ja bih joj rekao da sam mislio da je otisla po kondome i da nisma tak lak pa sam pobjego glavom bez obzira....

- ultima_palabra
#4942 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Meni je ovo normala... neki dan sam i ja bio preumoran, otišao do sestre autom (inače idem pješke) i na povratku hladno zadao pješaka... nisam se sjetio postojanja auta do sljedećeg danasarajlija80 wrote:shady wrote:Evo jedan od prije par sati...
sto nemogu brate filmskih suplji to je nevjerovatno,care da si neko koga poznajem vjerovo bi ti na ovome ,al ga brate precjera mislim proci ce ti ovo kod nekoga forum je ,ali brate daj loma odvadi ......![]()

Ali onaj sa mamom i kćerkom je pravi Škobo Habu

- azurna_obala
#4943 Re: Vasa najgora date iskustva :P
đe si DŽEJMS DINshady wrote:Evo jedan od prije par sati...

- sarajlija80
#4944 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sheilak wrote:al brate sto tebe ovo pogodi...

#4945 Re: Vasa najgora date iskustva :P
daj nam ti neko svoje realno.sarajlija80 wrote:sheilak wrote:al brate sto tebe ovo pogodi...![]()
,pogodi
![]()
![]()
,al dajte malo ljudi odvadite loma,back i reality

#4946 Re: Vasa najgora date iskustva :P
sta je ba ovo...u zadnje vrijeme sve neki dejtovi puni naucne fantastike...sve nesto iz supljeg u prazno... 

-
#4947 Re: Vasa najgora date iskustva :P
desilo se jednom, zdogovorim se sa zenskom da izadjemo na kaficu i tako hodajuci gradom naleti ona na nekog svog jarana, elem prica tamo-vamo i u po frke zove ona njega da i on ide sa nama na kafu i fakat šaban podje sa nama na kafu. moš te mislit te situacije, ja koji joj se nabacujem i šaban u publici, skontam ja koliko je tu sati, ustanem platim SVOJE pice i ostavim njih dvoje - kontam idi u ... i ti i tvoja kafa.
- Zovem se Zelena
#4948 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nisi trebao platiti ni svoje. Još i sok trebao popiti da vratiš šećer od šokatrenutno nedostupan wrote:desilo se jednom, zdogovorim se sa zenskom da izadjemo na kaficu i tako hodajuci gradom naleti ona na nekog svog jarana, elem prica tamo-vamo i u po frke zove ona njega da i on ide sa nama na kafu i fakat šaban podje sa nama na kafu. moš te mislit te situacije, ja koji joj se nabacujem i šaban u publici, skontam ja koliko je tu sati, ustanem platim SVOJE pice i ostavim njih dvoje - kontam idi u ... i ti i tvoja kafa.

-
#4949 Re: Vasa najgora date iskustva :P
meni ona nije bila u toj situaciji jasna, danima se dogovaramo za izlazak i odjednom ona zove i treceg lika da ide sa nama WTFZovem se Zelena wrote:Nisi trebao platiti ni svoje. Još i sok trebao popiti da vratiš šećer od šokatrenutno nedostupan wrote:desilo se jednom, zdogovorim se sa zenskom da izadjemo na kaficu i tako hodajuci gradom naleti ona na nekog svog jarana, elem prica tamo-vamo i u po frke zove ona njega da i on ide sa nama na kafu i fakat šaban podje sa nama na kafu. moš te mislit te situacije, ja koji joj se nabacujem i šaban u publici, skontam ja koliko je tu sati, ustanem platim SVOJE pice i ostavim njih dvoje - kontam idi u ... i ti i tvoja kafa.

#4950 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ti danas samo pijes kafu i vodim te da mirises kolaceZovem se Zelena wrote:Nisi trebao platiti ni svoje. Još i sok trebao popiti da vratiš šećer od šokatrenutno nedostupan wrote:desilo se jednom, zdogovorim se sa zenskom da izadjemo na kaficu i tako hodajuci gradom naleti ona na nekog svog jarana, elem prica tamo-vamo i u po frke zove ona njega da i on ide sa nama na kafu i fakat šaban podje sa nama na kafu. moš te mislit te situacije, ja koji joj se nabacujem i šaban u publici, skontam ja koliko je tu sati, ustanem platim SVOJE pice i ostavim njih dvoje - kontam idi u ... i ti i tvoja kafa.