Dok jedna bitna stvar izostaje HEMIJA ..
Poljubce ne osjećate, dodir kao svaki drugi, pogleda na koji ostajete ravnodušni..
Koliko je ona uopšte bitna, ja sam imao 2 iz hemije

Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
onda neka to bude dobra prijateljska veza...cim nema hemijLucazode wrote:Znate kako ide, priča ide slažete se u svakom smislu dijelite zajedničke ideje, razmišljate isto, smijete se, nježnosti...
Poljubce ne osjećate, dodir kao svaki drugi, pogleda na koji ostajete ravnodušni..
Ja ako dijelim sve ovo onda tu definitivno ima hemije, ustvari onda tu osobu volim ....ako nema toga onda.....Lucazode wrote:Znate kako ide, priča ide slažete se u svakom smislu dijelite zajedničke ideje, razmišljate isto, smijete se, nježnosti...
Lucazode wrote:Znate kako ide, priča ide slažete se u svakom smislu dijelite zajedničke ideje, razmišljate isto, smijete se, nježnosti...
Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ja ako dijelim sve ovo onda tu definitivno ima hemije, ustvari onda tu osobu volim ....ako nema toga onda.....Lucazode wrote:Znate kako ide, priča ide slažete se u svakom smislu dijelite zajedničke ideje, razmišljate isto, smijete se, nježnosti...
Očito se stari... Pa više nisu dovoljne dobre sise i guz, nego treba i malo hemijePitarrr82 wrote:@Lucazode
Koliko imas godina mozda to objasnjava?
Zovem se Zelena wrote:Očito se stari... Pa više nisu dovoljne dobre sise i guz, nego treba i malo hemijePitarrr82 wrote:@Lucazode
![]()
U smislu da može sa dragom porazgovarati o svemu i tako to
Tema i jeste na tom principu, gdje jedno drugo isključuje, gdje si sa nekim a ne osjećaš ga. X puta se dešavalo da dobro priča, izgleda ok, ali dodir ne osjećaš, jednostavno nema to nešto... Kada se te dvije stvari spoje onda dobiješ jackpot...Sad konkretno akcenat je na hemiji.Pitarrr82 wrote:Zovem se Zelena wrote:Očito se stari... Pa više nisu dovoljne dobre sise i guz, nego treba i malo hemijePitarrr82 wrote:@Lucazode
![]()
U smislu da može sa dragom porazgovarati o svemu i tako to
Zato i pitam covjeka, iako meni je prica oduvijek bila na prvom mjestu barem ako imam neku ozbiljnu namjeru inace ne znam zasto bih se zamarao s nekim ko se samo dobro ljubi ili... a da ne zna progovoriti dvije, tri rijeci i da mene to jos interesuje
Itekako se može izgubiti u vremenu i prostoru dok slušaš nekoga kako priča... A da pritome niti gledaš njegove usne, niti zamišljaš poljubac... Nego buljiš u oči i upijaš svaku riječ. A pri tome se keziš k'o debil. I to je hemija, a nema veze s fizikomjuli84 wrote:Ni najbolja priča, ni maniri ne mogu zamijeniti ono nešto, osjećaj gubljenja u vremenu i prostoru kad se usne spoje.
Živjela hemija
Dopada mi se definicijawewa wrote:hemija je cudesan sastojak povezanosti dvoje ljudi koji tu vezu razlikuje od svih drugih - porodicnih, prijateljskih, profesionalnih
Ima sad more varijacija, možeš se izgubiti i dok zamišljaš ili čitaš mail ili slušaš vašu pjesmu, al ovdje govorimo o fizičkom kontaktu i da li ostalo vrijedi bez hemije koja se ostvaruje tim kontaktom.Zovem se Zelena wrote:Itekako se može izgubiti u vremenu i prostoru dok slušaš nekoga kako priča... A da pritome niti gledaš njegove usne, niti zamišljaš poljubac... Nego buljiš u oči i upijaš svaku riječ. A pri tome se keziš k'o debil. I to je hemija, a nema veze s fizikomjuli84 wrote:Ni najbolja priča, ni maniri ne mogu zamijeniti ono nešto, osjećaj gubljenja u vremenu i prostoru kad se usne spoje.
Živjela hemija